DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 13:46

DI - 28 okt 11 kl. 08:55

Ras för AnotoAnoto, som tillverkar digitala läspennor, redovisar ett resultat efter skatt på -234 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (-28)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anoto

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rasför , Anoto
DI - 25 nov 16 kl. 09:08

Ras för Anoto

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, redovisar ett resultat efter skatt på -106 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (-30)..

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 11 kl. 08:48

Anoto köper del i brittiskt bolag

Anoto, verksamt inom digital pennteknologi, köper 51 procent av aktierna i det brittiska bolaget Destiny Wireless. Bolaget omsätter omkring 5 miljoner pund och utvecklar lösningar för mobil datainsamling, skriver Anoto i ett pressmeddelande. Köpet väntas få en positiv inverkan på Anotos resultat.

Sydsvenskan - 09 maj 14 kl. 10:55

Anoto i Lund blöder

Lundaföretaget Anoto har inte lyckats få tillräcklig snurr på affärerna under årets första tre månader. Bolaget som utvecklar och säljer teknik för digitalt skrivande måste öka sina kvartalsintäkter med 30 procent jämfört med första kvartalet om de ska nå nollresultat."Såvida vi inte ser en väsentlig förbättring av försäljningen under det andra kvartalet kan bolaget tvingas överväga alternativ till finansiering", skriver Anoto i delårsrapporten.

Sydsvenskan - 30 jul 11 kl. 06:30

Besvikelse hos Anoto trots minskad förlust

Anoto Group lyckades minska förlusten under årets andra kvartal, jämfört med ifjol. Men försäljningen blev en besvikelse för digitalpenn-företaget.
LUND.

Sydsvenskan - 21 feb 13 kl. 13:20

Anoto lånar 8,5 miljoner

Lundabaserade Anoto får ett kortfristigt lån på 8,5 miljoner kronor från Albatross Technologies Corporation. Bolaget är inte ägare i Anoto i dag, men lånet ska betalas tillbaka med aktier i Anoto..

Sydsvenskan - 05 sep 14 kl. 05:30

Nyemission för Anoto

Lundabolaget Anoto organiserar om. Anoto Group lägger den pappersbaserade formulärverksamheten inom Business solution i en egen affärsenhet, Anoto Enterprise Solutions, i Storbritannien och utlyser en nyemission..

Sydsvenskan - 17 okt 14 kl. 17:23

Anoto säljer pennor till bolag i södra Indien

Lundabolaget Anoto har fått en order på 1000 Anoto Live TM digitala pennor och lika många Anoto Live TM programvara, från Geeks Network (P) Ltd. En första delleverans har redan gjorts och resten kommer att leveras första halvåret 2015. Geeks Network har sitt kontor i Chennai (Madras) i Indien..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 15 kl. 08:54

Anoto tar in 40 miljoner kronor

Teknikbolaget Anoto tillförs drygt 40 miljoner kronor genom en nyemission om 30 miljoner aktier riktad till svenska och internationella investerare.Pengarna ska användas för att "stärka rörelsekapitalet för att möta en förväntad högre tillväxt i försäljningen under andra halvåret 2015", skriver Anoto i ett pressmeddelande.Anoto är verksamt inom digitalisering av handskriven text..

Sydsvenskan - 24 jul 15 kl. 08:54

Anoto tar in 40 miljoner kronor

Teknikbolaget Anoto tillförs drygt 40 miljoner kronor genom en nyemission om 30 miljoner aktier riktad till svenska och internationella investerare.Pengarna ska användas för att "stärka rörelsekapitalet för att möta en förväntad högre tillväxt i försäljningen under andra halvåret 2015", skriver Anoto i ett pressmeddelande.Anoto är verksamt inom digitalisering av handskriven text..

Sydsvenskan - 09 jan 13 kl. 13:52

Anoto bryter ny mark

Lundabolaget Anoto går in på en ny marknad när de sluter avtal med IT-jätten Panasonic. Avtalet innebär att Panasonic får använda Anotos skrivteknologi i en ny surfplatta och att Anoto rör sig från papper till skärm..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

USA rustar för stärkta sanktioner mot Nord Stream 2

Nord Stream 2 kan snart drabbas av ytterligare sanktioner. Nu rustar politiker i den amerikanska kongressen för att förhala bygget av….

DI - 45 minuter sedan

”Slopa kravet på parkeringsplatser vid bostadshus”

Slopa kravet på parkeringsplatser för bostadshus. Skapa i stället mobilitet som är i linje med klimatmålen och som dessutom sänker både….

DI - 1 timme sedan

Här är ställena där du smittas av coronaviruset

Nästan 43.000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige..

DI - 1 timme sedan

De sätter lönsamt vrakpris – nu breddas verksamheten

En uttjänt segelbåt gjorde Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam till entreprenörer i återbruksbranschen..

DI - 1 timme sedan

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

DI - 2 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president….

DI - 2 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

DI - 3 timmar sedan

Biden har säkrat presidentkandidaturen

Den tidigare vicepresidenten Joe Biden har fått tillräckligt många delegater för att formellt säkra sin position som Demokraternas kandidat….

DI - 3 timmar sedan

Hittade gömda skatter under coronakarantänen

Den 24 mars tvingades Thielska Galleriet stänga till följd av coronapandemin. Under tiden de höll stängt kom sommarens utställning ”Dolda….

DI - 3 timmar sedan

Välkommen till idrottens skatteparadis – hit flyttas miljarderna

Stora idrottsorganisationer som Fifa och Uefa har svart bälte i skatteplanering, och undviker effektivt att betala skatt där de tjänar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.