Opinionen.se > Opinion

Monday, 25 May, 18:33

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Alla tjänster på Swedbank slogs ut
Swedbank skulle uppdatera sina tekniksystem. Men i stället brakade allt ihop..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Swedbank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla tjänster, Swedbank, slogsut
Expressen - 22 mar 17 kl. 21:30

Fick fönster i huvudet – från andra våningen

Mitt under morgonpromenaden träffades mannen av ett fallande fönster.Han slogs till marken av den våldsamma träffen och förlorade stora mängder blod.En polis på väg till jobbet och en väktare som såg hela dramat kan ha räddat mannens liv..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 20 kl. 11:12

Swedbank: Alla system fungerar nu som normalt

Efter fredagens it-haveri på Swedbank är nu alla bankens system och tjänster i gång och fungerar som vanligt, enligt storbanken. Samtliga tjänster slogs ut efter ett internt tekniskt nätverksfel – vilket gjorde att det varken gick att gå in i bankens ap.

GöteborgsPosten - 16 feb 20 kl. 11:13

Swedbank: Alla system fungerar nu som normalt

Efter fredagens it-haveri på Swedbank är nu alla bankens system och tjänster i gång och fungerar som vanligt, enligt storbanken. Samtliga tjänster slogs ut efter ett internt tekniskt nätverksfel – vilket gjorde att det varken gick att gå in i bankens app, hemsida eller genomföra transaktioner..

Västerbottens Folkblad - 03 jun 15 kl. 07:46

Swedbank fungerar igen – men kunderna kokar

Totalhaveriet för Swedbank kan ha drabbat miljontals kunder, många rasar i sociala medier. I morse uppgav bankjätten att problemen är åtgärdade. :–Nu fungerar allt, sade Claes Warrén, Swedbanks presskontakt, till TT strax efter klockan fem.

TA - 11 apr 14 kl. 12:29

Swedbank utslagen i flera timmar

Arkivfoto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
Swedbank drabbades i går kväll av ett teknikhaveri - varken mobil- eller nätbanken fungerade och det gick inte att betala med bankkort.
Störningarna uppstod i samband med en rutinmässig uppdatering som gjordes i går kväll, säger Swedbanks presschef Anna Sundblad. - Vi har två system som är oberoende av varandra och när det första går ner ska det andra gå in i stället, men nu fick helt plötsligt även vårt andra system fel.

Opinionen.se - 11 apr 14 kl. 07:16

Swedbank utslagen i flera timmar


Swedbank drabbades i går kväll av ett teknikhaveri – varken mobil- eller nätbanken fungerade och det gick inte att betala med bankkort. Störningarna uppstod i samband med en rutinmässig uppdatering som gjordes i går kväll, säger Swedbanks presschef Anna Sundblad. – Vi har två system som är oberoende av varandra och när det första går ner ska det andra gå in i stället, men nu fick helt plötsligt även vårt andra system fel.

Cornucopia - 02 jun 15 kl. 19:50

Swedbank nere - varken kort eller Internetbank fungerar

Swedbanks tjänster är nere. Varken kort eller Internetbank fungerar just nu, och ingen vet varför.

Foto: SwedbankÅtminstone Schibsted/Aftonbladet rapporterar om det hela, medan Swedbank själva är mindre specifika på sin hemsida och säger att man har:"Störningar på vissa av Swedbanks och Sparbankernas tjänsterJust nu har vi störningar på vissa av våra tjänster.

SVT - 04 mar 20 kl. 07:19

Driftstörningar hos Swedbank – påverkar e-tjänster

Just nu pågår det driftstörningar hos Swedbank som kan göra det svårt för vissa användare att använda bankens e-tjänster. – Vi jobbar för att åtgärda detta så snabbt som möjligt. Vi har ingen prognos för när problemet kan vara löst, säger Carina Sesser-Nylund, presskontakt hos Swedbank..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 15 kl. 19:52

Swedbank har tekniska problem

"Vi upplever just nu tekniska störningar på en del av våra tjänster och håller på att kolla upp vad som orsakar problemet. Vi återkommer till er så fort vi har mer information!" Så skriver Swedbank på sin Facebooksida under tisdagskvällen.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 19:52

Swedbank har tekniska problem

"Vi upplever just nu tekniska störningar på en del av våra tjänster och håller på att kolla upp vad som orsakar problemet. Vi återkommer till er så fort vi har mer information!" Så skriver Swedbank på sin Facebooksida under tisdagskvällen.

Sydöstran - 14 feb 20 kl. 09:37

Haveri på Swedbank – tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar banktjänster. Under förmiddagen har vissa tjänster börjat fungera igen men det går inte att genomföra transaktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.