Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 02 June, 06:16

Affärsvärlden - 28 okt 11 kl. 08:34

Lägre vinst för Göran Perssons skogsbolagVinsten minskar under tredje kvartalet för Sveaskog. Den sämre lönsamheten beror på främst lägre leveranser och högre avverkningskostnader, skriver bolaget..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Göran Perssons, Sveaskog

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägre, vinstför , Göran, Perssons, skogsbolag
DI - 10 jun 15 kl. 19:33

Göran Perssons biogasbolag vänder till vinst

Göran Perssons biogasbolag har eldat upp hundratals miljoner sedan starten 2007. Men 2014 visade Scandinavian Biogas för första gången en blygsam vinst..

Dagens PS - 14 jun 18 kl. 08:59

Göran Perssons miljoner: ”Jag jobbar mycket hårt”

Den gamle S-statsministern går med jättevinst och sitter på tiotals miljoner, kan Dina Pengar berätta. Expressens Dina Pengar har gått igenom Göran Perssons – socialdemokratisk statsminister mellan 1996 och 2006 – senaste räkenskaper i bolget Baven AB och kan konstatera att det råder mycket goda tider för den före detta S-toppen. ”Den är inte så komplicerad så det tror jag du klarar att tränga in i, påpekar Göran Persson när tidningens reporter har frågor om årsredovisning som visar att bolaget går med 7,1 miljoner kronor i vinst förra året.

News55 - 29 maj 20 kl. 13:41

Så mycket drog Göran Perssons bolag in i fjol

Baven AB ägs av Göran Persson och hans fru Anitra Steen. I verksamheten ingår bland annat skogs- och jordbruk och konsult- och författarskap. Förra året omsatte bolaget strax under 11 miljoner och gjorde en vinst på 9,6 miljoner skriver Expressen.

Expressen - 13 jun 18 kl. 21:09

Göran Perssons jättevinst – drog in sju miljoner kronor

Här är förre statsministern Göran Perssons nya kassaklirr.Han gör en vinst på drygt 7 miljoner kronor och har samlat ihop 36 miljoner i sitt bolag Baven. – Jag arbetar mycket hårt och world wide, säger han till Dina Pengar.

Expressen - 26 aug 16 kl. 08:18

Stor vinst för Göran Perssons företag

Det går bra för Göran Persson. På två år har den förre statsministern fördubblat kapitalet i sitt eget företag, från 12,5 till 25 miljoner kronor. Enligt Aftonbladet ligger en smart skatteplanering bakom den stora nettovinsten..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lägre vinst för Sveaskog

Det statliga skogsbolaget Sveaskog, med förre statsministern Göran Persson som styrelseordförande, redovisar en vinst före skatt på 300 miljoner kronor för andra kvartalet. Motsvarande period 2011 var vinsten 408 miljoner kronor. Omsättningen sjönk till 1 801 miljoner kronor, från 1 840 miljoner kronor ett år tidigare.

VA - 26 mar 19 kl. 09:07

Rusning till Leif GW:s och Göran Perssons bolag som laddar för börspremiär

Det råder huggsexa om aktier i börsaktuella Triboron. Efterfrågan uppges vara 7-8 gånger högre än utbudet i nyemissionen. .

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 12 kl. 10:56

Lägre vinst för Sveaskog

Det statliga skogsbolaget Sveaskog, med förre statsministern Göran Persson som styrelseordförande, redovisar en vinst före skatt på 300 miljoner kronor för andra kvartalet. Motsvarande period 2011 var vinsten 408 miljoner kronor. Omsättningen sjönk till 1 801 miljoner kronor, från 1 840 miljoner kronor ett år tidigare..

Expressen - 01 jun 16 kl. 10:14

Göran Persson samlar på hög i egna bolaget

Trots en halvering från året innan gick Göran Perssons privata bolag Baven med 4,7 miljoner kronor i vinst senaste året, visar årsredovisningen som Dagens industri tagit del av. Nu har den förre statsministern samlat 25 miljoner kronor i bolaget..

BT - 18 feb 13 kl. 14:43

Högre standard - men växande klyftor

Den ekonomiska standarden för Sveriges hushåll har ökat kraftigt under 2000-talet. Variationerna är dock stora och inkomstskillnaderna har blivit större.
Inkomsterna har ökat i samtliga inkomstskikt, men ökningen var betydligt större för dem med högst inkomster, konstaterar SCB.

SmålandsPosten - 24 mar 14 kl. 00:31

Fler jobb eller lägre arbetslöshet

Trots lågkonjunkturen har Sverige fått 200 000 nya jobb sedan 2006. Det är budskapet i den valkampanj som alliansen just nu kör. Kritiken från oppositionen har inte låtit vänta på sig.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlust

E-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.