BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 13:36

BT - 28 okt 11 kl. 08:28

Bygg nytt bibliotek på BäckängDet nuvarande biblioteket på Bäckängsgymnasiet är undermåligt. Det ligger inträngt i allt för små lokaler och det lockar inte till studier. Därför vill de rödgröna bygga ett nytt.
Varje gymnasieskola ska ha sitt egen bib-liotek. Biblioteket har flera funktioner utöver att vara en utställningsplats för böcker.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bäckäng, Bäckängsgymnasiet, Bäckängsgymnasiets, Borås, Carlsson, EL-Horr, Sandberg, Gencoglu, Utbildningsnämnden, Bohlin, Jonsson, Andersson, Gramroudi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bygg, nytt, bibliotek, Bäckäng
BT - 09 jun 11 kl. 08:02

Oppositionen vill vänta med nytt bibliotek

Skjut fram satsningen på ett nytt bibliotek några år. Det budskapet för S och MP fram och bakgrunden är den försämrade ekonomin i Tranemo kommun. ?

UT - 04 jun 13 kl. 09:21

Ja till Ica och nytt bibliotek

Med en förkrossande majoritet sa kommunstyrelsen i måndags eftermiddag ja till en etablering av Ica Maxi på Ubbarp samt nytt stadsbibliotek med placering i nuvarande Ica Kvantum-fastigheten i Ulricehamn. Samtliga partier utom Miljöpartiet ställde sig bakom förslaget till beslut i den fråga som rör både nytt stadsbibliotek i centrum och ett nytt handelsområde på fastigheten Ubbarp, i anslutning till nya motorvägen.
Det är kommunfullmäktige som avgör ärendet vid sitt junisammanträde om några veckor.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 05:00

Nytt bibliotek byggs på gamla Ica-tomten

SVEDALA Svedalas får ett nybyggt bibliotek i det nya kvarteret som planeras på den gamla Ica-tomten mitt i centrum.
Går allt enligt planerat kan biblioteket öppna i början av 2020.Kulturnämnden har vid ett extrainsatt möte nu beslutat förorda att Svedala får ett helt nybyggt bibliotek i det helt nya kvarteret som planeras vid Storgatan.

YLE - 21 aug 17 kl. 13:02

Förslag: Riv Kyrkfjärdens skola i Ingå och bygg nytt

Riv hela Kyrkfjärdens skola i Ingå kyrkby och bygg nytt. Det föreslår tekniska chefen Alexandra Forsén för tekniska nämnden som möts på torsdag (24.8).

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 04:00

Nytt bibliotek skapar läsglädje

Efter att Guldängelns bibliotek fått stänga har arbetet med ett nytt bibliotek pågått. Nu har det nya biblioteket öppnat i lokalerna där Bronsängens förskola tidigare fanns..

UNT - 20 mar 17 kl. 20:54

Nytt bostadsområde kan få nytt bibliotek

Ett alldeles nytt bibliotek och ett multihus kan bli verklighet i Rosendal..

BT - 04 apr 12 kl. 13:32

Nytt bibliotek byggs på ICA-kvantum

ICA har ansökt om att bygga en Maxi-butik norr om stan. Vilket gör det möjligt för kommunen att bygga ett nytt bibliotek av Kvantums övervåning och parkeringsdäck. Efter 35-års temporär lösning är det nu bestämt.

BT - 04 apr 12 kl. 13:32

Nytt bibliotek i Ulricehamn byggs på ICA Kvantum

ICA har ansökt om att bygga en Maxi-butik norr om stan. Vilket gör det möjligt för kommunen att bygga ett nytt bibliotek av Kvantums övervåning och parkeringsdäck. Efter 35-års temporär lösning är det nu bestämt.

BT - 04 apr 12 kl. 13:32

Nytt bibliotek byggs på ICA Kvantum

ICA har ansökt om att bygga en Maxi-butik norr om stan. Vilket gör det möjligt för kommunen att bygga ett nytt bibliotek av Kvantums övervåning och parkeringsdäck. Efter 35-års temporär lösning är det nu bestämt.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 13 kl. 09:22

Nytt bibliotek visar en ny sida av Bjuv

Ett nytt bibliotek med plats för konserter och teater kan bli verklighet om 1,5 år..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Svensk mjölk minskar hos Arla

BT - 15 minuter sedan

Säs-notan för covid: 25 miljoner – hittills

Covidvården har kostat Säs mer än 25 miljoner hittills. – Främst är det kostnaden för sjuklöner och övertid som sticker iväg, säger ekonomichef Torben Pihl..

BT - 30 minuter sedan

Gotland ber om ekonomiskt stöd

BT - 30 minuter sedan

Ny myndighet för psykologiskt försvar

En ny myndighet för psykologiskt försvar bör inrättas, föreslår en statlig utredning. Uppgiften blir att leda och samordna Sveriges psykologiska förvar. Myndigheten ska ha nära samarbete med försvarsunderrättelsemyndigheterna och få rätt till signalspaning..

BT - 45 minuter sedan

Säs: Trycket på intensivvården ökar igen

Nu ökar trycket på Iva igen efter förra veckas andhämtning..

BT - 1 timme sedan

Hundratals talibaner släpps i Afghanistan

Afghanska myndigheter planerar att släppa ytterligare 900 fängslade talibaner under tisdagen. Regeringen uppmanar samtidigt talibanerna att förlänga det tillfälliga eldupphör som är inne på sin tredje och sista dag..

BT - 1 timme sedan

Beskedet: Extra ersättning för arbete med covid-sjuka

Vårdanställda som jobbar med svårt covid-sjuka kommer att få extra ersättning. Det har Västra Götalandsregionen nu beslutat. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.