Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 06 June, 02:46

Affärsvärlden - 28 okt 11 kl. 08:20

Besvikelse från GunneboSäkerhetskoncernen Gunnebo kunde inte leva upp till marknadens förväntningar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Gunnebo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelsefrån , Gunnebo
BT - 07 jul 14 kl. 13:14

Underhållande show på Gunnebo

Egentligen krävs det inte mycket att få folk att skratta och bli glada. Leverera humor med sång, dans, bra musik och framförallt knivskarpa och aktuella texter. Det gör Claes Malmberg & Co i sommar på Gunnebo.

BT - 25 jun 12 kl. 10:30

Axfood väljer Gunnebo

Gunnebo tar hand om Axfoods kontanthantering när systemet SafePay ska in i alla butiker som ingår i Axfoods kedjor. Uppdraget sträcker sig över tre år och gäller leverans, installation och service. Kontanthanteringsystemet är det enda på marknaden som gör det möjligt för värdetransportföretag att hämta kontanter i bläckskyddade väskor, skriver Gunnebo.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 09:15

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014. Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 14 kl. 09:12

Gunnebo stänger i Uckfield

Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014..

BT - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield

Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 27 aug 19 kl. 07:24

Nytt kursfall kan ge köpläge i Gunnebo

Gunnebo har fallit brant sedan beskedet om en nyemission i samband med förvärvet av tjeckiska Cominfo den 20 juni. När handeln med teckningsrätter inleds den 2 september är fortsatt kurspress ned mot teckningskursen 19 kronor sannolik, skriver Dagens Industri. Aktien handlas utan rätt till teckningsrätter från och med tisdagen.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 11 kl. 08:09

Gunnebo säljer Perimeter Protection

Säkerhetskoncernen Gunnebo säljer verksamheten inom Perimeter Protection till Procuritas Capital Investors. Verksamheten inom Perimeter Protection utgörs av tillverkning av högsäkerhetsprodukter, grindar, stängsel med mera. Perimeter Protection har drygt 400 anställda och omsätter omkring 700 miljoner kronor årligen.

DI - 26 jul 11 kl. 08:36

Gunnebo säljer grindverksamhet

Gunnebo har tecknat avtal om att sälja verksamheten inom Perimeter Protection till Procuritas Capital Investors IV. Gunnebo kvarstår dock som ägare med "en mindre andel och en viss finansiering", enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlust

E-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.