DI > Ekonomi

Tuesday, 02 June, 15:21

DI - 28 okt 11 kl. 08:28

Fler nischprodukter för SSABUnder det tredje kvartalet utgjorde andelen nischprodukter 37 procent av SSAB:s totala leveranser, en ökning från 33 procent motsvarande kvartal i fjol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, nischprodukterför , SSAB
Dalarnas tidningar - 07 feb 14 kl. 16:20

Miljardsmäll för SSAB

SSAB koncernen redovisar en miljardförlust, kraftigt vikande försäljning i kronor trots ökat tonnage och minskad andel bättre betalda nischprodukter. Men för affärsområdet SSAB Emea finns allt fler tecken på att botten är nådd.

YLE - 13 okt 15 kl. 04:29

Det går bra för SSAB i Hangö

Trots alla larmrapporter och dåliga prognoser så finns det industri som går bra i Finland i dag. Ett sådant företag ligger i Lappvik i Hangö. SSAB:s stålrörsfabrik har ett hundratal anställda, mer än tjugo fler än för ett par år sedan.

YLE - 07 dec 14 kl. 05:35

Allt fler finländare flyttar till USA

Lågkonjunkturen i Finland har lett till att allt fler finländare riktar blickarna mot USA. Utflyttningen från Finland till USA ökar, och tiotals finländska företag planerar som bäst att etablera sig på andra sidan Atlanten. Antalet finländska medborgare som flyttar till USA har ökat med ungefär 35 procent under de tre senaste åren.

SN - 07 apr 16 kl. 19:22

SSAB:s stämma: Svår stålmarknad i fokus

Stålbranschen är i stark förändring och därför går det i nuläget inte att säga något om det kan bli aktuellt med fler varsel på SSAB Oxelösund. Det sa SSAB:s vd Martin Lindqvist när bolaget höll årsstämma på torsdagen..

Dalarnas tidningar - 12 dec 16 kl. 18:01

SSAB-chefen ser positivt på framtiden – "det rullar på bra i Borlänge"

Stålbranschen har tuffa tider. I Borlänge har SSAB flera gånger minskat personalstyrkan. Fler tuffa år är att vänta för branschen.

Opinionen.se - 22 jan 14 kl. 08:10

SSAB tar över Rautaruukki


Ståljätten SSAB köper konkurrenten Rautaruukki. 1,4 miljarder kronor ska sparas varje år och fem procent av de anställda får gå i sammanslagningen. – Tydlig industriell logik, säger SSAB:s vd Martin Lindqvist.

YLE - 22 jan 14 kl. 15:52

"SSAB drar det längre strået i stålfusionen"

På arbetstagarsidan tar man emot nyheten om att svenska SSAB och finländska Rautaruukki ska fusioneras med försiktig optimism.
- Makten kommer att sitta i Stockholm, konstaterar facket, men det finns mera styrka i en större koncern. Den nordiska ståljätte som skapas är trots allt en minimal aktör på den globala marknaden.

BT - 22 jan 14 kl. 07:49

SSAB tar över Rautaruukki

Stålföretagen SSAB och Rautaruukki planerar att gå samman. 1,4 miljarder kronor ska sparas varje år och fem procent av de anställda får gå. SSAB ska lämna ett offentligt utbyteserbjudande till Rautaruukkis aktieägare.

PrivataAffärer - 29 jan 19 kl. 07:40

SSAB höjer utdelningen

SSAB:s rörelseresultat uppgick till 1.007 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Det framgår av delårsrapporten.

HBL - 22 jan 14 kl. 07:21

Rautaruukki och SSAB går samman

Styrelserna för SSAB och Rautaruukki planerar att gå samman genom att SSAB lämnar ett offentligt utbyteserbjudande till Rautaruukkis aktieägare. Budet ger en premie på 20 procent baserat på de genomsnittliga betalkurserna för både SSAB och Rautaruukki för de senaste tre månaderna, skriver bolagen i ett pressmeddelande. Samgåendet väntas kunna ge årliga besparingar på cirka 160 miljoner euro.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Strandade BRA-kunder får flyga med nytt bolag

När flygbolaget Amapola om två veckor börjar flyga från flera svenska flygplatser till Bromma kommer det gå att boka plats och betala med….

DI - 15 minuter sedan

Swedbank Robur flaggar ned i Boliden – inte längre största ägare

Swedbank Robur har sålt drygt en halv miljon aktier i Boliden, enligt ett flaggningsmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Oroligheter till trots - Wall Street ser ut att öppna på plus

Den positiva börstrenden har fortsatt på tisdagen, med stigande kurser i såväl Asien som Europa..

DI - 30 minuter sedan

Problem med Nordeas internetbank – aktieinnehav borta

Nordea har för närvarande problem med sin internetbank vilket gör att kunders depåinnehav inte syns..

DI - 45 minuter sedan

Utdelaren Epiroc om varslet: ”Vi tittar väldigt brett”

Gruvutrustningsbolaget Epiroc skär ner organisationen med 425 tjänster i Örebro och Fagersta för att hantera en kraftigt försvagad marknad..

DI - 45 minuter sedan

Förvaltaren ser köpläge efter raset – ”ett av Sveriges absolut finaste företag”

”Ett av Sveriges absolut finaste företag” har helt ratats av tunga investerare på Stockholmsbörsen, vilket tryckt ned aktien i källaren..

DI - 45 minuter sedan

Beslut om nytt stimulanspaket i Tyskland skjuts upp

Den styrande koalitionen i Tyskland beslutade på tisdagen att skjuta upp ett slutligt beslut om ett nytt massivt stimulanspaket för att….

DI - 1 timme sedan

Amerikanska storbanken donerar miljarder till arbete mot ojämlikheter

Storbanken Bank of America donerar 1 miljard dollar, motsvarande 9, 4 miljarder kronor, under fyra års tid för att hjälpa samhället att….

DI - 1 timme sedan

Redsense Medical tar order på 10 Redsense-system i USA

Redsense Medical meddelar att ett dialysbolag i USA, Sandeling Renal Services, har köpt tio Redsense-system..

DI - 1 timme sedan

Fastators ledning och styrelse ökar sitt innehav

Fastators ledning och styrelse ökar sitt ägande i Fastator genom deltagande i en riktad nyemission till kursen 77,40 kr per aktie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.