Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 30 May, 05:17

Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 11 kl. 07:30

Tillfälligt uppskovDen europeiska skuldkrisen är långt ifrån löst i och med veckans överenskommelser om skuldnedskrivning för Grekland med mera. Som mest har EU-länderna köpt sig lite respit. Det finns tyvärr inga enkla lösningar och än hotar en framtida kollaps..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Grekland, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillfälligt, uppskov
YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstilstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundet och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstillstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundets och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Ett tillfälligt liv

Opinion Moderatstämman har röstat för tillfälliga uppehållstillstånd och en reformering av arbetsmarknaden. Om man vill ge folk tillfälliga uppehållstillstånd är en reformering av arbetsmarknaden och arbetsrätten en förutsättning.
Tillfälliga uppehållstillstånd är bra på pappret.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Stefan Sauk tillbaka med en variant av “Tillfälligt avbrott” – “Tillfälligt utbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

YLE - 17 jul 15 kl. 21:59

Finland ville tillfälligt ha Grekland ut ur euron

Dokument som publicerats på riksdagens webbplats. på fredagen visar att Finland tillfälligt ville ha ut Grekland ur eurosamarbetet. Eurogruppen, det vill säga euroområdets finansministrar dryftade Grekland på lördagen.

YLE - 17 jul 15 kl. 21:59

Finland ville ha Grekland tillfälligt ut ur euron

Dokument som publicerats på riksdagens webbplats på fredagen visar att Finland tillfälligt ville ha ut Grekland ur eurosamarbetet. Eurogruppen, det vill säga euroområdets finansministrar, dryftade Grekland på lördagen. Euroländernas ledare hade i sin tur möte från söndag till måndag.

YLE - 13 jan 16 kl. 15:03

Taxiförbundet: Tillfälligt körförbud kan överklagas

Tuuli Willgren, jurist vid Finlands Taxiförbund, säger att det är helt normalt att polisen tillfälligt tar bort en förares körkort om man misstänker en grov trafikförseelse.. Willgren säger att man kan överklaga ett tillfälligt körförbud. Det var på Lahtis motorväg som Sibbobon och taxichauffören Oskar Packalén stoppades av polisen.

YLE - 17 mar 17 kl. 16:42

Nu finns ett tillfälligt avtal om serviceboendet Nova i Hangö

I väntan på ett beslut från Marknadsdomstolen har nu Hangö stad gjort upp ett tillfälligt avtal med stiftelsen Hangö servicebostäder om Novas serviceboende i fastigheten Torsken. Stiftelsen för Hangö servicebostäder vill att konkurrensutsättningen om vården vid Nova görs om och har vänt sig till Marknadsdomstolen i frågan. Stiftelsen äger fastigheten Torsken och har också drivit serviceboendet.

YLE - 19 sep 17 kl. 05:01

Tillfälligt jobb värt guld för Mahmoud Al Bakkour

Egnahemsägare i Dalsbruk behövde hjälp på gården och erbjöd sonen i en av de syriska familjer som anlände till Dalsbruk i våras jobb. Värt mer än guld, säger ortens flyktingkoordinator. Adertonåriga Mahmoud Al Bakkour kom till Finland och Dalsbruk i våras.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Här gör Stefan Sauk comeback med “Tillfälligt avbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

Kristianstadsbladet - 17 dec 13 kl. 09:00

Klart att Brobysjukhuset får tillfälligt bygglov

Foto: Annica Jönsson
I går tog tillsyns- och tillståndsnämnden ett enhälligt beslut att bevilja tillfälligt bygglov för verksamhet på Brobysjukhuset. Jahangir Hejazi tror på att ett transitboende kan vara igång efter nyår.
Beskedet att Brobsjukhusets ägare får tillfälligt bygglov för att starta verksamhet i huvudbyggnaden kommer som ett glatt besked också för Jahangir Hejazi som ska driva transitboende för flyktingar där.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Dödsfall 30 maj

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Inbrott i stall – sadlar saknas

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Bråk utanför gymnasieskola

Nya Wermlands Tidningen - 8 timmar sedan

Motorcykel i diket

Nya Wermlands Tidningen - 10 timmar sedan

Sadelstölder i Åtorp

Nya Wermlands Tidningen - 10 timmar sedan

INSÄNDARE: Aggressiv kråka hackar folk i nacken

Nya Wermlands Tidningen - 10 timmar sedan

Inga svenska turistbesök i Grekland

Nya Wermlands Tidningen - 11 timmar sedan

Lundsbergs rektor får sluta: "Olyckligt"

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.