DI > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 18:57

DI - 28 okt 11 kl. 08:04

Skralt från GunneboSäkerhetskoncernen Gunnebos rörelseresultat inklusive engångsposter blev 61 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (78)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gunnebo, Gunnebos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skraltfrån , Gunnebo
BT - 07 jul 14 kl. 13:14

Underhållande show på Gunnebo

Egentligen krävs det inte mycket att få folk att skratta och bli glada. Leverera humor med sång, dans, bra musik och framförallt knivskarpa och aktuella texter. Det gör Claes Malmberg & Co i sommar på Gunnebo.

BT - 25 jun 12 kl. 10:30

Axfood väljer Gunnebo

Gunnebo tar hand om Axfoods kontanthantering när systemet SafePay ska in i alla butiker som ingår i Axfoods kedjor. Uppdraget sträcker sig över tre år och gäller leverans, installation och service. Kontanthanteringsystemet är det enda på marknaden som gör det möjligt för värdetransportföretag att hämta kontanter i bläckskyddade väskor, skriver Gunnebo.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 09:15

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014. Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 14 kl. 09:12

Gunnebo stänger i Uckfield

Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014..

BT - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield

Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 27 aug 19 kl. 07:24

Nytt kursfall kan ge köpläge i Gunnebo

Gunnebo har fallit brant sedan beskedet om en nyemission i samband med förvärvet av tjeckiska Cominfo den 20 juni. När handeln med teckningsrätter inleds den 2 september är fortsatt kurspress ned mot teckningskursen 19 kronor sannolik, skriver Dagens Industri. Aktien handlas utan rätt till teckningsrätter från och med tisdagen.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 11 kl. 08:09

Gunnebo säljer Perimeter Protection

Säkerhetskoncernen Gunnebo säljer verksamheten inom Perimeter Protection till Procuritas Capital Investors. Verksamheten inom Perimeter Protection utgörs av tillverkning av högsäkerhetsprodukter, grindar, stängsel med mera. Perimeter Protection har drygt 400 anställda och omsätter omkring 700 miljoner kronor årligen.

DI - 26 jul 11 kl. 08:36

Gunnebo säljer grindverksamhet

Gunnebo har tecknat avtal om att sälja verksamheten inom Perimeter Protection till Procuritas Capital Investors IV. Gunnebo kvarstår dock som ägare med "en mindre andel och en viss finansiering", enligt ett pressmeddelande..

BT - 13 jul 12 kl. 15:14

Ladykillers på Gunnebo

I höst medverkar han i tv-succén ?Stjärnor på slottet?. Men redan nu och i sommar är Claes Malmberg en av stjärnorna på Gunnebo Slott.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Hemnet ser jätteintresse: ”Det är verkligen rekordsiffror”

Intresset för bostadsmarknaden är mycket stort i coronakrisen. Hemnet har noterat de högsta nivåerna på besök någonsin..

DI - 45 minuter sedan

Reserelaterat gick starkt på stigande Europabörser

Europabörserna utvecklades positivt under tisdagen, då inte minst flera reserelaterade bolag fick en ordentlig skjuts uppåt sedan flera….

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties skjuter fram årsredovisningen – igen

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har beslutat sig för att återigen senarelägga offentliggörandet av årsredovisningen för 2019..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Nordenbörserna – Norwegian och XXL rusade

De nordiska börserna utvecklades positivt på tisdagen, då förhoppningar om ett vaccin mot coronaviruset gav stöd åt börserna även globalt. .

DI - 1 timme sedan

Bonesupport gör riktad emission av upp till 10 miljoner aktier

Medicinteknikbolaget Bonesupport avser att genomföra en riktad nyemission på upp till 10 miljoner aktier..

DI - 1 timme sedan

Herantis Pharma vill ta in 5 miljoner euro i riktad emission

Herantis Pharma avser att genomföra en nyemission om 5 miljoner euro riktad till en grupp investerare. .

DI - 1 timme sedan

Gasporox dotterbolag inleder noteringsprocess

Gasporox dotterbolag GPX Medical, ägt till 53,3 procent, har inlett en process för att notera bolaget..

DI - 1 timme sedan

Läkemedel i täten på stigande USA-börser

USA-börserna gick starkt under tisdagens inledande handelstimmar. Det positiva börshumöret kunde dels tillskrivas hopp om coronavaccin samt….

DI - 1 timme sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Ratos och SAS rusade

Stockholmsbörsen var på ett fortsatt gott humör under tisdagen när hopp om återstartade ekonomier runt om i världen gav stöd..

DI - 1 timme sedan

Tvärnit för Schweiz klockexport på grund av coronaviruset

Schweiz klockexport kollapsade med drygt 80 procent under april på grund av  coronaviruspandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.