Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 25 May, 09:05

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 08:10

Högljutt grannsex accepteras- men inte högljudd musikSvenskar är betydligt mer positiva till högljutt grannsex än till oljud från musik eller renovering när de kommenterar sina grannar på nätet. Svenskar är betydligt mer positiva till högljutt grannsex än till oljud från musik eller renovering när de kommenterar ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högljutt, grannsex, accepterasmen inte , högljudd, musik
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk kvinna vräks – hade för högljutt sex

SKÖVDE. Det är inte speciellt skojigt att höra grannarna ha sex, och i Skövde irriterade en drygt 50-årig kvinna och hennes partner grannarna till den grad att kvinnan nu vräks från sin lägenhet, skriver Skaraborgs Läns Tidning.– Det låter om dem när de har sex och de spelar hög musik på nätterna.

Sydsvenskan - 24 jun 12 kl. 06:30

Muller och gurgel blandades på högljudd lekplats

Espresson skänktes bort. Ett högljutt plopp avslöjade vem som gav dricks eller inte.Konstnären James Brewsters ljudlekplats i Stadsparken lyfte fram läten som annars har svårt att tränga igenom i vardagen..

GöteborgsPosten - 20 maj 14 kl. 16:06

Högljudd demonstration mot SD

Drygt 600 göteborgare protesterade högljutt mot SD:s möte på Drottningtorget. Halva torget spärrades av och 26 personer omhändertogs av polis..

GöteborgsPosten - 20 maj 14 kl. 16:06

Högljudd demonstration mot SD

Drygt 600 göteborgare protesterade högljutt mot SD:s möte på Drottningtorget. Halva torget spärrades av och 26 personer omhändertogs av polis..

Västerbottens Folkblad - 14 jun 14 kl. 08:09

Festade för högljutt

Vid tvåtiden natten mot lördag fick grannarna nog och ringde polisen. Personer boende på Stävgränd på Ersboda i Umeå stördes natten mot lördag av grannarnas stökiga fest. Klockan 01.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här stormar insatsstyrkan in – mitt under livestreamenHögljudd gamer

ILLINIOS. Den populäre spel-streamaren Alexander Wachs, mer känd som “Whiteboy7thst”, stormades under söndagen av ett Swat-team, skriver sajten Daily Dot.Att styrkan dök upp i Wachs hem var dock ingen tillfällighet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hade högljudd trekant – knivhöggs av irriterad rumskompis 

USA. 42-årige Antonio Flores är gripen misstänkt för att ha knivhuggit sin rumskamrat eftersom han hade för högljutt sex med två kvinnor, skriver CBS Houston.Flores ska ha tagit kökskniven och huggit mannen flera gånger i huvudet, på armarna och benen.

SvD - 14 jan 15 kl. 23:19

Vräks efter högljutt sexliv

Kvinnan var för högljudd när hon spelade musik - och när hon hade sex. Nu vräks hon efter upprepade klagomål från grannarna, skriver Skaraborgs Läns Tidning på nätet..

UNT - 14 jan 15 kl. 23:19

Vräks efter högljutt sexliv

Kvinnan var för högljudd när hon spelade musik - och när hon hade sex..

BT - 14 jan 15 kl. 23:19

Vräks efter högljutt sexliv

Kvinnan var för högljudd när hon spelade musik - och när hon hade sex. Nu vräks hon efter upprepade klagomål från grannarna, skriver Skaraborgs Läns Tidning på nätet. Enligt grannarna började bekymren när den drygt 50-åriga kvinnan träffade en man.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 15 kl. 23:21

Vräks efter högljutt sexliv

Kvinnan var för högljudd när hon spelade musik — och när hon hade sex. Nu vräks hon efter upprepade klagomål från grannarna, skriver Skaraborgs Läns Tidning på nätet. Enligt grannarna började bekymren när den drygt 50-åriga kvinnan träffade en man..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.