DI > Ekonomi

Saturday, 30 May, 06:51

DI - 28 okt 11 kl. 07:56

Electrolux sänker prognoserVitvarutillverkaren Electrolux rörelseresultat exklusive jämförelsestörande poster blev 1.098 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (1.977)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Electrolux

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Electrolux, sänker, prognoser
GöteborgsPosten - 26 okt 18 kl. 09:20

Electrolux sänker börsen

En kurskollaps för den rapporterande vitvarujätten Electrolux aktie tynger på Stockholmsbörsen. OMXS-index har efter 20 minuters handel sjunkit 1,1 procent..

DI - 09 sep 19 kl. 12:45

Skattemiljoner bakom Electrolux fabrik – nu skjuts nedläggningen upp efter hård kritik

En kraftigt skattesubventionerad fabrik i Memphis som Electrolux tänker lägga ned efter bara några års drift får leva….

DI - 28 apr 15 kl. 12:28

Electroluxkonkurrenten sänker prognos

Amerikanska vitvarutillverkaren Whirlpool, en konkurrent till Electrolux, sänker prognosen för vinsten per aktie till 12,00-13,00 dollar för 2015. Tidigare prognos låg vid 14,00-15,00 dollar per aktie..

GöteborgsPosten - 26 okt 18 kl. 09:51

Tulleffekt sänker Electrolux

Electrolux aktie rasar på Stockholmsbörsen efter en rapport för årets tredje kvartal. Dyrare råvaror och negativa effekter av tullar slår mot resultat och vitvarujätten sänker sina prognoser..

PrivataAffärer - 28 okt 19 kl. 10:12

Analytikerna: Dags för paus i Electrolux kursuppgång

Det menar ett antal analyshus och som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om på måndagsmorgonen har Electrolux nu fått ett antal sänkta rekommendationer. ”Med en uppgång på 14 procent i aktiekursen under oktober, tror vi att marknaden har ryckts med lite väl mycket i Electrolux”, skriver DNB Markets i en analys och får medhåll av Pareto och Kepler Cheuvreux. De tre analyshusen menar samtidigt att de kommande kvartalen ser förhållandevis ljusa ut för bolagets intjäningsförmåga och lyfter bland annat fram bolagets effektivitetsförbättringar och att konjunkturcykeln talar för bolaget.

PrivataAffärer - 16 dec 19 kl. 09:08

Kepler: Köpläge i Electrolux efter vinstvarningen

Söndagens vinstvarning kan utgöra ett köptillfälle ifall Electrolux vd ger ett positivt budskap på telefonkonferensen som börjar klockan 9 och om aktiekursen är ned mer än den direkta kassapåverkan med 3-4 kronor per aktie. Kepler Cheuvreux upprepar sin rekommendation behåll och riktkursen 270 kronor på Electroluxaktien. Analyshuset sänker samtidigt sina estimat för vitvarubolagets vinst per aktie för åren 2019-2020 med 8 respektive 7 procent.

PrivataAffärer - 05 maj 20 kl. 11:08

Kepler: Rejäl uppskruvning av Electrolux riktkurs

”Vi bedömer att vinsten per aktie faller ytterligare med 41 procent 2020, men räknar med en återhämtning under nästa år”, skriver Kepler Cheuvreux. Analyshuset som sedan tidigare har en köprekommendation på Electrolux, skruvar upp riktkursen från 140 till 190 kr. I den positiva vågskålen finns stöd från lägre råmaterialkostnader och automatiseringar i produktionen i USA.

DI - 02 feb 11 kl. 07:55

Electrolux prickade prognoser

Electrolux redovisar ett resultat före skatt exklusive jämförelsestörande poster på 1.687 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (2.019).

PrivataAffärer - 07 nov 18 kl. 10:59

Kepler: Slut på tråkiga överraskningar i Electrolux

Det framgår av en analys där rekommendationen för Electrolux höjs till köp från minska, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat om. Riktkursen höjs till 235 från 195 kronor. Banken skriver att konsekvenser av eventuella importtullar till USA på upp till 25 procent nu är inprisade av marknaden och att det närmast finns en uppsida.

Affärsvärlden - 16 sep 13 kl. 10:17

Pareto sänker Electrolux-rekommendation

Pareto Securities sänker sin rekommendation för vitvarubolaget Electrolux till sälj, från tidigare behåll och drar även ned riktkursen, till 160 kronor (200)..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Lista: Här kan du fynda på krisande lyxhotell

Sommarsäsongen står för dörren och krisande hotell gör nu allt för att hålla uppe ekonomin..

DI - 7 timmar sedan

Hotellkedjan om Löfvens besked: ”Vår bokningstakt avstannade markant”

Regeringens besked om att svenskar bara får resa en till två timmar från sitt hem har bromsat upp sommarbokningarna..

DI - 8 timmar sedan

KI-professorn om att USA lämnar WHO: ”Mycket allvarligt”

Att USA bryter alla samarbeten med WHO kan få stora konsekvenser. ”Det här är mycket allvarligt..

DI - 8 timmar sedan

USA-börserna stängde nära dagshögsta efter Trumps presskonferens

Det blev en svängig avslutning på börsveckan där Wall Street spurtade och stängde nära dagshögsta..

DI - 8 timmar sedan

Nya attackerna mot Kina doftar desperation

Vita husets senaste åtgärder mot Kina innebär en rejäl upptrappning av konflikten mellan länderna och är ett hot mot handelsvapenvilan..

DI - 9 timmar sedan

Oljepriset lyfter på fredagskvällen

Spotpriset på både Brent- och WTI-oljan tog ett ordentligt kliv uppåt på fredagskvällen. .

DI - 9 timmar sedan

Trump drar tillbaka stödet till WHO

Donald Trump gör allvar av sitt hot att dra tillbaka finansieringen till WHO, det meddelar han under en presskonferens där han även lägger….

DI - 10 timmar sedan

Nytt besked: Aktieåterköp kan stoppa stöd – slår brett

Bolag som köper tillbaka aktier eller genomför incitamentsprogram riskerar nu att gå miste om det statliga permitteringsstödet. .

DI - 10 timmar sedan

Spiffbet offentliggör idag informationsmemorandum med anledning av den kommande företrädesemissionen om 26,5 miljoner kronor

I samband med det pågående förvärvet av Vrtcl Gaming Group Sweden AB (”Metal Casino”) genomför Spiffbet en företrädesemission om 26,5….

DI - 10 timmar sedan

Gevaliaägaren rusade i börsdebuten

Kaffejätten JDE Peet, som på fredagen blev ett av få större bolag som noterats under coronaviruspandemin, fick en lyckad start på karriären….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.