Opinionen.se > Opinion

Thursday, 28 May, 17:44

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stödet för S sjunker kraftigt
Stödet för Socialdemokraterna sjunker med sex procent jämfört med september i Synovates nya opinionsmätning. Tappet kommer efter en stormig vecka då S-ledaren Håkan Juholt kritiserats för att ha fått full hyresersättning för lägenheten han delade med sin sambo. Juholt ifrågasattes också efter att partiet bojkottat partiledardebatten i SVT och av hanteringen av Ilmar Reepalus (S) kontroversiella förslag om temporära medborgarskap för invandrare. S får 28,1 procents väljarstöd i mätningen. Det är främst kvinnor, samt tjänstemän och TCO-anslutna, som lämnar partiet.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Synovates, Håkan Juholt, SVT, Ilmar Reepalus, TCO, Dagens Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stödetför S , sjunker, kraftigt
GöteborgsPosten - 13 nov 17 kl. 09:30

Kappahl sjunker kraftigt – vinstvarnar

Efter den varma hösten och en strategi som inte levererat blåser det snålt om Kappahl. Klädjätten med huvudkontor i Mölndal minskar vinsten med nästan en tredjedel. Aktien sjunker kraftigt på börsen..

Expressen - 15 aug 17 kl. 08:36

Eniros resultat sjunker kraftigt

Eniros resultat sjunker kraftigt.Årets andra kvartal uppgick rörelseresultatet till 39 miljoner kronor – jämfört med 116 miljoner kronor motsvarande period i fjol.Även intäkterna minskade rejält för sök- och annonsjätten..

Sydsvenskan - 10 maj 14 kl. 07:54

Det brinner kraftigt på Herrgåden

Larmet kom 6.49 om att det brinner kraftigt i ett hyreshus på Ramels väg. Räddningstjänsten och polisen evakuerar nu boende i minst två trappuppgångar.

Expressen - 30 jul 17 kl. 23:47

JUST NU: Skola står i brand: "Det brinner kraftigt"

En skola i Ljungbyhed brinner.– Det brinner kraftigt. Förmodligen kommer man begränsa branden till den del som brinner just nu, säger Kenneth Eriksson, inre befäl vid Räddningstjänsten Skåne Nordväst..

YLE - 27 jan 14 kl. 13:44

Ovanligt fenomen: Vattennivån sjunker kraftigt

Havsvattnets nivå sjunker nu kraftigt - över en halv meter - eftersom vindarna har pressat vattnet bort från Finska viken. Enligt Meteorologiska institutet kommer vattennivån i natt att sjunka på Finska viken och Skärgårdshavet.
Mest - det vill säga 80 centimeter - sjunker vattnet i Fredrikshamn.

Västerbottens Folkblad - 08 okt 11 kl. 09:53

Elpriset sjunker kraftigt

Elpriset har fallit kraftigt den senaste tiden på den nordiska elbörsen Nordpool. Elpriset har fallit kraftigt den senaste tiden på den nordiska elbörsen Nordpool. I september var genomsnittspriset på börsen 29,5 öre per kilowattimme, 10 öre lägre än i augusti.

SvD - 04 apr 11 kl. 02:00

Stödet för euron sjunker kraftigt

Stödet för euro bland småföretagare faller kraftigt..

Affärsvärlden - 07 nov 16 kl. 14:28

Statsobligationsräntor i Grekland sjunker kraftigt

Grekiska premiärministerns val att byta ut ministrar som står till långt till vänster har fått grekiska statsobligationsräntor att sjunka kraftigt på måndagen..

DI - 01 mar 18 kl. 10:02

Försäljningen av dieselbilar sjunker kraftigt

Registreringen av nya personbilar i februari minskade med 1,9 procent, visar statistik från Bil Sweden. Andelen supermiljöbilar ökar, medan andelen dieselbilarna faller kraftigt..

DN - 14 okt 17 kl. 21:23

SvD/Sifo: Stödet för SD sjunker kraftigt

I en ny opinionsundersökning av Svenska Dagbladet och Sifo rasar stödet för Sverigedemokraterna medan Moderaterna och Socialdemokraterna får ökat stöd..

SR - 27 apr 16 kl. 10:53

Bankernas vinster sjunker kraftigt

Efter ett par rekordår har de svenska bankernas vinster börjat vända nedåt. Tre av fyra storbanker gjorde ett lägre rörelseresultat under det första kvartalet i år jämfört med motsvarande period i fjol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.