Sydsvenskan > Ekonomi

Sunday, 31 May, 21:14

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 07:10

Källa: Snart klart med SaabSaab var tidigt i morse ännu inte berett att lämna några kommentarer kring uppgifterna från Peking.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Saab, Pang Da, Youngman, Saab Automobile, Reuters, Peking, Gustavs, Saabs, Vänersborg, Guy Lofalk, Kristina, TV, Nyheterna Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KällaSnart klart med , Saab
SvD - 14 okt 13 kl. 11:00

Källa: ?Saab räddar svensk ubåtsindustri?

?Pågår förhandlingar? enligt tysk källa..

E24 - 14 okt 13 kl. 11:00

Källa: ?Saab räddar svensk ubåtsindustri?

Pågår förhandlingar enligt tysk källa..

Dagens PS - 13 jul 18 kl. 07:23

Saab storvarslar – över 1.000 jobb hotas

Försvarsbolaget Saab ska skära rejält i kostnaderna och har en övertalighet på 1.300 anställda och konsulter. Det uppger källor för Dagens Industri i fredagens utgåva.

Cornucopia - 29 sep 18 kl. 09:57

Lockheed-KAI:s TX-alternativ var dubbelt så dyrt som Boeing/Saab

Det framgår nu i koreansk press att träningsflygplanet från konsortiet mellan Lockheed-Martin och koreanska KAI var dubbelt så dyrt som Boeing/Saabs T-X. Det talar för att det kan bli fler ordrar till övriga länder som köpt F-35.
Ett flygplan.

Nyheter 24 - 21 jun 12 kl. 15:48

Saab övervakas av opinionsbildare


En övervakningsmanifestation ägde på torsdagen rum utanför Saab i Järfälla. Genom att filma, fota och spela in ljud utanför kontoret protesterade organisationen Allt åt alla Stockholm mot EU-projektet Perseus där Saab ingår. - Det är ungefär 20 poliser på plats som har placerat sig så vi inte kan komma närmare än så här, säger Mani Shutzberg, aktiv inom Allt åt alla Stockholm, till Nyheter24.

Cornucopia - 09 dec 18 kl. 11:52

Saab Gripen fyller 30 år

Idag den nionde december är det exakt trettio år sedan Saab Gripen ("JAS 39") flög för första gången.  Med anledning av det höll Saab ett event för inbjudna, inklusive bloggen, i fredags, där man förhandsvisade nedanstående film med den första Gripen-testpiloten och testpiloten för nya Gripen E.Evenemanget i Stockholm handlar förstås om marknadsföring kring nya Gripen E, men innehöll ändå en hel del av intresse.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Youngman söker Saab-ingenjörer

Kinesiska Youngman fick inte köpa Saab Automobiles konkursbo. Men bolaget ger inte upp kampen om plattformen Phoenix som Saab utvecklade för framtida modeller. Youngman anser sig ha betalat för licenser till plattformen.

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 12 kl. 16:37

Youngman söker Saab-ingenjörer

Kinesiska Youngman fick inte köpa Saab Automobiles konkursbo. Men bolaget ger inte upp kampen om plattformen Phoenix som Saab utvecklade för framtida modeller. Youngman anser sig ha betalat för licenser till plattformen.

BT - 25 apr 14 kl. 13:36

Ukrainakris kan bli lyft för Saab

Försvarskoncernen Saabs vinst minskade första kvartalet, men de framtida möjligheterna för Saab tycks öka. Sverige är bara ett av flera länder i Europa som vill satsa mer på försvaret.- Tyvärr, med den utveckling som är i Ukraina, har intresset för att snabbt få leveranser av försvarsmateriel ökat från olika länder i Europa, säger vd Håkan Buskhe till TT, men tillägger att det hittills inte har resulterat i några konkreta beställningar.

Dagens PS - 14 mar 17 kl. 08:20

Här är artikeln som kan fälla Saabchefer

Di skriver i dag, tisdag, om att intervjuer som gjorts med topparna i Saab Automobilen kan bli deras fall. Uppgifterna i medierna är ”centrala” för åklagaren Olof Sahlgren i målet där Saabcheferna står åtalade för grov ekonomisk brottslighet före konkursen på Saab Automobile. När det gäller åtalspunkten grovt svindleri bygger åtalet framför allt på vad Saabs representanter sagt i intervjuer med journalister i samband med att produktionen stannade och leverantörer inte fick betalt.

Dagens PS - 23 aug 19 kl. 07:55

Saab landar order på 184 miljoner kronor

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från australiska armén gällande förlängning av support för landets luftvärns- och artillerilokaliseringsförmågor till år 2022. Kontraktet innebär att Saab tillhandahåller support för en rad system, bland annat markradarn Giraffe AMB och luftvärnsrobotsystemet RBS 70. Orderbeloppet är cirka 184 miljoner kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.