Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 02 June, 18:37

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 07:21

Fredagens ledarsidorSkuldsaneringen ute i Europa kommer att krva r av politiska uppgrelser och faktiskt umbranden fr mnga EU-medborgare, skriver Sven-ke Olofsson. Efterhand som tiden gr tvingas politikerna i Sydeuropa g frn ord till handling..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagens, ledarsidor
Helsingborgs Dagblad - 07 jan 11 kl. 08:16

Fredagens ledarsidor

 Sverige nu ett överskott av utsläppsrätter, konstaterar Lotta Hördin. Räknat i pengar uppskattas överskottet vara värt cirka 7 miljarder kronor. Och det land som har släppt ut för mycket kan alltså köpa rättigheter för att kunna fortsätta med sina utsläpp.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 11 kl. 07:06

Fredagens ledarsidor

Var Socialdemokraterna går rör oss alla, oavsett om partiet i framtiden kommer att befinna sig i regeringsställning eller i opposition, så påverkar denna politiska kraft samhällsutvecklingen, skriver Ingrid Runsten sedan Socialdemokraterna i går inledde sina krisseminarier..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 11 kl. 07:31

Fredagens ledarsidor

Anders Borgs budskap om alla rapporter som visar att det går bra för Sverige är något dubbelbottnade, skriver Sven-Åke Olofsson. Han säger att hans utländska kolleger talar om Sverige som en tigerekonomi..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 11 kl. 07:26

Fredagens ledarsidor

Finns det andra kommunala skolor i friskoletäta Helsingborg än Fredriksdalsskolan, som är i farozonen för att konkurreras ut, frågar Ingrid Runsten. Och vilket stöd får dessa, deras rektorer, kvarvarande elever och lärare, hur ser deras möjligheter ut?.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 11 kl. 07:51

Fredagens ledarsidor

Elmarknaden tillhör näringsminister Maud Olofssons ansvarsområde, konstaterar Sven-Åke Olofsson. Hittills har hon och andra politiker duckat när kritikstormen vinit i medier, i Hysresgästföreningen, hos Villaägarna och bland fastighetsbolagens företrädare..

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 11 kl. 07:01

Fredagens ledarsidor

Det är lätt att mana fram ödesdigra scenarier efter torsdagskvällens tal av Egyptens president Hosni Mubarak, där han inte avgick utan fortfarande spelar för tid. Inget annat än en rak avgång från Mubaraks sida kommer att accepteras av de protesterande, skriver Sven-Åke Olofsson..

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 11 kl. 07:16

Fredagens ledarsidor

När en politiker vill visa handlingskraft men egentligen inte har någon lösning på problemet stiftar man en lag, skriver Sven-Åke OLofsson. Nu är miljöminister Andreas Carlgren skenbart handlingskraftig och flaggar för att bötfälla den direkt som kastar skräp. 800 kronor ska det kosta..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 11 kl. 07:01

Fredagens ledarsidor

Det var välgörande att lyssna till brittiske domaren Howard Riddle när han i går motiverade varför Julian Assange ska överlämnas till Sverige för en prövning av de anklagelser om våldtäkt och sexuellt tvång som riktats mot honom, skriver Sven-Åke Olofsson..

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 11 kl. 07:06

Fredagens ledarsidor

Överenskommelsen mellan alliansen och Miljöpartiet vilar på övertygelsen om att Sverige ska föra en human flyktingpolitik och värna rätten till asyl också framöver, skriver Ingrid Runsten..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 11 kl. 06:46

Fredagens ledarsidor

Den föreslagne nye S-ledaren Håkan Juholt har utpekats som stående till vänster men också som någon som kan kompromissa och söka breda lösningar, skriverIngrid Runsten. Men ingen vet vilken politik Håkan Juholt kommer att föra som partiledare..

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 11 kl. 06:46

Fredagens ledarsidor

Gamla S-statsråd och andra som vill fortsätta som talespersoner för sitt parti i olika frågor har en standardmotivering; Erfarenhet, skriver Sven-Åke Olofsson. Erfarenhet ska naturligtvis inte underskattas men den ska sannerligen inte överskattas heller..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Senaste kallbadhuset revs på 30-talet

Det gamla Strömbadet i centrala Stockholm försvann 1936. En imponerande anläggning med tinnar, torn, kupoler och flera bassänger. Men Riddarfjärdens vattenkvalitet bidrog till att besegla dess öde.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ruffigt hamnområde ska få varmpool året om

Ett ruffigt och otryggt område i centrala Stockholm ska förvandlas till ett hamnbad med varma pooler öppna året om. Det är planen sedan styret i staden avundsjukt sett på hur de nordiska grannarna sprungit förbi Stockholm. – Dessutom är det så strömt så.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Förskolekocken i Ängelholm som lurar barnen att äta mer grönt

Frida Angver nominerad av White Guide till Årets förskolekock..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Förälskad 19-åring misshandlades med hammare – två 16-åringar inför rätta

16-åringar inför rätta för grov misshandel vid Sundspärlan..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bjuvs nya kommunalråd på halvtid är på plats

Jörgen Johansson (M) ska börja med att se över nämndsorganisationen.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gotland håller andan inför besked om sommaren

Personalbrist, inga marginaler och en mycket begränsad kapacitet. Och det utan speciellt många fall av coronaviruset på ön. När Folkhälsomyndigheten i veckan väntas meddela sommarens reserekommendationer blir det avgörande för sjukvården på Gotland.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

17-åringar åtalas för grov våldtäkt mot barn

Två 17-åriga pojkar från Jämtland län åtalas misstänkta för grov våldtäkt mot en 12-årig flicka, rapporterar lokala medier. Våldtäkten ska ha ägt rum i mars 2019. Enligt åklagaren ska våldtäkten bedömas som grov på grund av flickans låga ålder samt att.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man knivskuren i Borås – en gripen

En man har hittats knivskuren i stadsdelen Göta i Borås. Enligt polisen är mannen skadad i bröstet och bålen. – Han fördes till sjukhus omgående.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Internationell miljardhjälp till Jemen

Tyskland meddelar att landet ger motsvarande 1,3 miljarder kronor i riktat stöd och humanitär hjälp till det av inbördes strider fullständigt sönderslagna Jemen. Storbritannien säger samtidigt att man ger motsvarande 1,9 miljarder kronor i stöd. Jemen ä.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Duplantis rival dopad – skyller på choklad

Cole Walsh, 24, har blivit dopningsavstängd i tre månader efter att ha testats positivt för substansen carboxy-THC som är huvudingrediensen i cannabis. Den amerikanske stavhopparen skyller dock problemet på choklad. "Jag har växt som person genom den hä.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.