SvD > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:35

SvD - 28 okt 11 kl. 07:19

?Glada Hudik har gett våra barn egenvärde?Skådespelarnas föräldrar: Kritiken är ren smutskastning..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Hudik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glada, Hudikhar , gettvåra , barn, egenvärde
Nyheter 24 - 28 okt 11 kl. 16:56

Nu tar föräldrarna strid för Glada Hudik-teatern


Teatern som engagerar funktionshindrade som skådespelare har granskats och kritiserats. Nu kliver föräldrarna fram och menar att "Glada Hudik" gett deras barn ett människovärde. HUDIKSVALL.

Nyheter 24 - 17 okt 11 kl. 14:30

"Glada Hudik-skådespelarna mår dåligt efter Uppdrag granskning"


"De säger att de bryr sig om de funktionshindrade men det gör de inte ett dugg." HUDIKSVALL. I förra veckans Uppdrag granskning fick Glada Hudik-teaterns ledare Pär Johansson hård kritik för att han ska ha tjänat grova pengar på gruppens framgången samtidigt som de utvecklingsstörda fått uselt betalt.

Nyheter 24 - 12 okt 11 kl. 08:13

Han tjänar storkovan - men Glada Hudik-gänget lönediskrimineras


Framgången har stigit teatergruppens grundare Pär Johansson åt huvudet. Glada Hudik-teatern är framgångssagan som hyllas av alla. De förståndshandikappade skådespelarna har blivit kändisar och grundaren Pär Johansson är hyllad från vänster till höger.

GT - 04 dec 16 kl. 12:07

Glada Hudik är tillbaka – vill mötas över gränserna

Den kritikerrosade föreställningen Trollkarlen från Oz med Glada Hudik-teatern kommer till Göteborg.Och nu inkluderas mellanstadieelever för att lära sig mötas över gränserna.– Barn föds inte med fördomar, fördomarna kommer från deras föräldrar, säger Mia Berglund, produktionsledare och turnéledare på Glada Hudik..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 15 kl. 04:00

Glada Hudik-skådis död

Bosse Östlin i Glada Hudik-teatern har avlidit i sviterna av en hjärnblödning, meddelar teatern på Facebook.Östlin, som föddes 1952, har varit med sedan Glada Hudik-teatern startade 1996. Han spelade bland annat Plåtmannen i teaterns uppsättning av "Trollkarlen från OZ" i fjol.

Nyheter 24 - 19 mar 12 kl. 15:02

Glada Hudik-teatern får lönelyft efter kritiken: "Men pengar är inte allt"


Skådespelarna i teatergruppen får ett rejält lönelyft - men det är andra värden som spelar större roll, hävdar "Ica-Jerrys" mamma. HUDIKSVALL. De folkkära skådespelarna i Glada Hudik-teatern får ett rejält lönelyft från kommunen när ?

NT - 19 mar 12 kl. 09:38

Höjd lön för Glada Hudik-ensemblen

Kritiken mot de låga skådespelarlönerna på Glada Hudik-teatern har gett resultat. Enligt Sveriges Radios "Mitt i musiken" höjer kommunen ersättningen när "Trollkarlen från Oz" sätts upp..

UNT - 20 mar 12 kl. 09:10

Höjd lön för Glada Hudik

Kritiken mot de låga skådespelarlönerna på Glada Hudik-teatern har gett resultat. Enligt Sveriges Radios "Mitt i musiken" höjer kommunen ersättningen när "Trollkarlen från Oz" sätts upp..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Höjd ersättning i Glada Hudik

Skådespelarna i Glada Hudik-teatern får höjda löner efter kritiken i höstas. För den kommande uppsättningen av "Trollkarlen från Oz" ska skådespelarna få strax under 1.500 kronor per föreställning.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

1500 barn tände stjärnor med Glada Hudik

– Vi är här för att tända en eld, sa Pär Johansson när han och Glada Hudik gick upp på scenen inför 1500 Karlstadsbarn i ett jätteprojekt som handlar om att barn faktiskt inte föds med fördomar.Och 1500 Karlstadsbarn från 15 skolor tände stjärnor i mörkret med sina mobiltelefoner, och började dagen med att sjunga högt och starkt tillsammans..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 11 kl. 16:01

Glada Hudik-sagan fortsätter

Sagan om Glada Hudik-gänget fortsätter. Nu på bio. Men utan Elvis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.