Expressen > Nyheter

Friday, 05 June, 16:35

Expressen - 28 okt 11 kl. 07:12

Familjen: Han leverGTEBORG. De skulle fira sin pappas 47-rsdag i gr. D kom beskedet - att Dawit Isaak kan ha avlidit i eritreanskt fngelse efter att ha suttit fngslad i ver tio r. Men familjen tror inte att uppgifterna stmmer. - Jag tror inte att det r sant.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FamiljenHan , lever
BT - 15 maj 14 kl. 08:06

Familjen lever i skräck - hotas av blodsfejd

Efter att pappan dödades i blodsfejd i Albanien flydde familjen till Sverige. Här går barnen för första gången i livet i skolan och mamman har vårdats för bröstcancer. En hotande utvisning riskerar allt.

Expressen - 31 okt 15 kl. 05:57

Familjen lever i lyx på franchisetagarnas slit

Norska familjen tjänar pengar på franchisetagarnas höga serviceavgifter Erik ifrågasatte ägarna - miste kontraktet De blir superrika på de bullar, godis och drickor som du köper på Pressbyrån. Den norska miljardären Odd Reitan, 64, och hans söner är ägare till Pressbyrån och tjänar årligen hundratals miljoner kronor. Samtidigt måste Pressbyråägarna jobba 10-14 timmar per dag - och flera av dem är konkursmässiga.

Expressen - 22 feb 18 kl. 18:30

Familjen lever i misär med vägglöss: ”Orkar inte mer”

Salwa Elrefaei, 26, och hennes barn bor i ett hotellhem i Vårberg – med vattenläckor, bristfällig el och vägglöss.Den femåriga dottern vill nu inte ens gå hem från förskolan.Men familjen får ingen hjälp, enligt Salwa.

Expressen - 06 aug 19 kl. 04:30

Marie och familjen lever i 38 rum på exklusivt slott

JORDBERGA. Marie von Arnold, 39, brukade bo med sin familj i en lägenhet på Möllevången i Malmö.Nu lever småbarnsfamiljen i ett slott med 38 rum, och med en tomt på 1 000 hektar.

Dagen - 18 mar 11 kl. 11:16

Judisk familj i Malmö lever under dödshot

En judisk familj i Malmö har via brev hotats till livet. Kvinnan i familjen är läkare, mannen är polis. De kom till Sverige från Polen på 1960-talet.

Barometern - 16 maj 14 kl. 07:19

Förnyat hopp för familjen

En bra nyhet och en dålig nyhet.
Så sammanfattar mamma Linda Diab samtalen med Migrationsverket i Högsby under torsdagen. – Jag fick blanketter för att ansöka om verkställighetshinder till förvaltningsprocessenheten i Malmö och uppmaning att skicka in nya uppgifter dit.

Expressen - 17 jan 16 kl. 13:48

Zacharias, 5, räddade familjen undan lågorna

Femårige Zacharias Viström räddade livet på pappa Sebastian och lillebror Noah när deras hus i Oskarström brann våldsamt. – Sebastian låg och sov. Tack vare att Zacharias väckte honom kunde han komma ut med barnen ur huset, säger mamma Jennifer.

Expressen - 01 dec 17 kl. 16:50

Fyrbarnsmamman Anna, 43, lever nästan helt avfallsfritt

Anna Rydne har fyra små barn – men behöver ändå bara slänga sopor en gång varannan månad.Familjen lever efter ”zero waste”, alltså i princip avfallsfritt. Och enligt Anna har det inte försvårat vardagen.

SvD - 20 nov 13 kl. 12:04

Familjen lever grönt utan el och vatten

Hittade alternativ livsstil i Alaska.

Sydöstran - 12 jun 14 kl. 06:08

Familjen lever i mordets skugga varje dag

Blekinge Läns tidning - 12 jun 14 kl. 06:08

Familjen lever i mordets skugga varje dag

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

”George Floyd-challenge” – bilderna hånar George Floyd

I sociala medier sprids ”George Floyd challenge”, som tycks håna George Floyds död.Flera plattformar har nu blockat hashtaggen och i Storbritannien har minst tre personer gripits efter att ha deltagit i utmaningen, rapporterar Business insider. .

Expressen - 45 minuter sedan

Upplands Väsby: Larm om skottlossning

Expressen - 1 timme sedan

16:00 Chatta med Nina Svanberg

Nina Svanberg har rapporterat från Minneapolis och följt både demonstranter och polis efter att 46-årige George Floyd dog när han greps av fyra poliser i staden.
Ställ dina frågor om protesterna i USA och om Expressens arbete under våren där USA lamslagits, först av coronautbrottet och sedan av våldsamma processer. .

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil brinner på E22 - totalstopp i trafiken

En lastbil har fattat eld under färd på E22.Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till platsen, enligt polisen.Skadeläget är okänt..

Expressen - 1 timme sedan

Dressman kan stänga svenska butiker

Norges största klädkoncern, Varner Group, överväger att stänga butiker i Sverige.Det uppger norska finanstidningen Dagens Näringsliv. Bland kedjorna som nämns finns Dressman, Cubus och BikBok, vilket även Aftonbladet rapporterat..

Expressen - 2 timmar sedan

STRAX: Pressträff om coronaläget

Över 4 500 personer har nu bekräftats avlidna i covid-19 i Sverige. Nära 42 000 personer har bekräftats smittade – samtidigt som reserestriktionerna hävs..

Expressen - 3 timmar sedan

Fyra hästar svårt skurna i hagen – har fått avlivas

Sedan i januari har totalt fyra hästar blivit svårt skurna när de varit ute i sina hagar.Senaste händelsen inträffade på torsdagen.– Samtliga hästar har blivit så illa skadade att de varit tvungna att avlivas, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens svar: Därför tilläts manifestationen

Tusentals personer samlades under torsdagskvällen på Ribbersborg i Malmö för att manifestera i den internationella Black Life Matter-rörelsen.Många är nu kritiska till att tillstånd beviljades för en manifestation som man i förväg visste skulle locka långt fler än 50 personer. .

Expressen - 3 timmar sedan

Snart tvåtusen smittade med Corona i Skåne

Antalet provtagna personer för misstänkt corona-smitta ökar nu rejält i Skåne. Under senaste dygnet har 591 personer provtagits.Ytterligare en person har samtidigt avlidit.

Expressen - 3 timmar sedan

Elsa säljer sex – sågar lagen: ”Straffar oss”

Elsa har sålt sex i snart tio år.Hon menar att den svenska sexköpslagstiftningen motverkar sitt syfte.– Man pratar om lagen som ska vara till för att hjälpa kvinnor, men den är till för att straffa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.