SvD > Nyheter

Friday, 29 May, 13:28

SvD - 28 okt 11 kl. 00:33

Gaddafis kronprins har ?flytt till Niger?Saif al-Islam ?rdd fr att bli ddad i Libyen?..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gaddafis, kronprinshar , flytttill , Niger
SvD - 11 sep 11 kl. 21:47

Gaddafis son i Niger

Anlände på söndagen med ett sällskap på nio personer..

Expressen - 27 okt 11 kl. 23:26

Khadaffis kronprins i Niger

BT - 06 sep 11 kl. 02:50

Libysk militärkolonn till Niger

Upp till 250 pansrade militärfordon från Libyen anlände under måndagen till staden Agadez i Niger, eskorterade av nigerisk militär. Det uppger franska och nigeriska militärkällor för Reuters.
Det fanns inga rapporter om att Muammar Gaddafi eller någon i hans familj skulle finnas med i kolonnen.

Aftonbladet - 11 sep 11 kl. 23:33

Gaddafis son flydde Libyen

Bekräftat: En av Gaddafis söner, Saadi, har flytt LibyenDet före detta fotbollsproffset anlände till Niger i ett sällskap på nio personer..

BT - 25 sep 11 kl. 06:12

Niger i samtal om Gaddafi-folk

En delegation från Libyens nya styre ska inom kort resa till Niger för att diskutera vad som ska göras med den grupp högt uppsatta Gaddafi-trogna som flytt dit. Bland annat har Muammar Gaddafis son Saadi tagit sig till grannlandet i söder, tillsammans med flera generaler och chefen för säkerhetstjänsten.
De båda länderna ska också tala om risken för att vapen efter det libyska inbördeskriget sprids till terrorister i området.

BT - 02 okt 11 kl. 20:11

Niger lämnar inte ut Gaddafison

Libyens nya regim (NTC) är välkommen till Niger för att förhöra Muammar Gaddafis son Saadi, säger justitieminister Marou Amadou.
Men att Niger skulle lämna ut Saadi, som de före detta rebellerna har begärt, verkar mycket osannolikt. Justitieministern förklarade att det för ögonblicket inte är möjligt att lämna ut Gaddafis son på grund av internationella konventioner.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 11 kl. 00:39

Gaddafis son i husarrest i Niger

Ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement. ? Så vitt vi förstår hålls han, liksom de övriga, häktad i ett gästhem som tillhör staten och det är meningen att Niger och (det libyska) nationella övergångsrådet ska reda ut det här tillsammans, sade taleskvinnan Victoria Nuland till journalister i Washington på tisdagen..

BT - 01 mar 11 kl. 13:17

150 000 har flytt från Libyen

Sammanlagt har minst 150 000 personer flytt från Libyen sedan oroligheterna startade. Nu varnar UNHCR för att att situationen vid gränsen mellan Libyen och Tunisien börjar bli krisartad.
I Nalut, nära den tunisiska gränsen, fruktar oppositionen nya motangrepp.

BT - 21 okt 11 kl. 17:16

Gaddafis lik ligger i köttaffär

Muammar Gaddafi kan begravas i hemlighet för att graven inte ska bli en vallfärdsplats. Samtidigt kommer FN-krav på en utredning av huruvida Gaddafi sköts i strid eller mördades i fångenskap. Liket efter diktatorn låg på fredagen i ett kylrum i en gammal köttaffär i Misrata.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 21:28

Gaddafis son Saadi i Niger

Den libyske ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi har anlänt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hänvisning till en libysk källa. Några övriga detaljer gavs inte. En hög nigeriansk tjänsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina förpliktelser gentemot Internationella brottmålsdomstolen (ICC), om Gaddafi eller hans söner kommer dit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.