Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 03 June, 05:31

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 11 kl. 18:19

Fler kräver sänkt fartEn kvinna skriver till tekniska nämnden och vädjar om en hastighetssänkning på vägen som passerar skolan.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
TA, Slättens, Skegriebor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, kräver, sänkt, fart
Expressen - 21 aug 12 kl. 10:33

Industrin kräver sänkt ränta för att rädda jobb

Flera tunga näringslivsprofiler kräver sänkt ränta av riksbankschefen Stefan Ingves. Farhågan är att fler jobb ska försvinna i den svenska exportindustrin. ?

Polisen - 06 nov 13 kl. 14:19

Fler nicknames på misstänkt nätgromare

Polisen har fått in ytterligare anmälningar mot den man i 30-årsåldern som sitter häktad misstänkt för att ha utnyttjat barn sexuellt över nätet. Nu går polisen ut med fler alias som mannen använt, och uppmanar drabbade att höra av sig..

Blekinge Läns tidning - 16 dec 15 kl. 19:50

Allt fler behöver hjälp av Stödkassen

På tre dagar har kunderna i Lanthallen skänkt varor som fyllt två kundvagnar. Nu levererar Stödkassen varorna till behövande barnfamiljer..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 14:04

Full fart inför nya biblioteket

LIMHAMN Förberedelserna pågår nu för fullt i Limhamns nya bibliotek på Odengatan.
Lördagen den 29 oktober blir det invigning. Och det nybyggda biblioteket har ”skräddarsytts” för att passa behov och önskemål.

Alingsås tidning - 02 mar 17 kl. 05:30

ABB:s storaffär med NKT klar

Nu är det klart att danska NKT Cables köper nästan halva ABB Alingsås fabrik. EU:s konkurrensmyndighet har godkänt storaffären, som slutfördes under onsdagen.
– Vi ska bli ett nytt ben inom NKT, säger platschef Patrik Olsson.

UNT - 22 feb 17 kl. 06:35

Vi behöver broar och sjöfart

I insändare den 4 och 20 februari väcks frågor om kommunens förståelse för sjöfarten på Fyrisån och målsättning att bygga fler broar över ån..

SvD - 22 jan 17 kl. 10:00

Fler fall av barnmisshandel anmäls: ”Finns brister”

Fler fall av misstänkt barnmisshandel mot de allra minsta – där barnet är sex år eller yngre – anmäls till polisen. Under 2016 anmäldes över 4 250 brott. – Kompetensen inom sjukvården behöver höjas om hur vi kan skilja på skador som beror på en olycka eller tillfogat våld, säger barnläkaren Steven Lucas.

GT - 23 mar 15 kl. 11:57

Skolanställd misstänkt för grov barnvåldtäkt

Sexbrottsmisstankarna mot en man i 20-årsåldern, anställd på en skola i Göteborgsregionen, blir fler. Utöver tre grova våldtäkter mot barn, misstänks han nu även för barnpornografibrott och utnyttjande av barn för sexuell posering, enligt uppgifter till GT. – Det är väldigt svåra mål det här, säger mannens försvarare, advokat Björn Hurtig..

YA - 10 jun 19 kl. 06:00

Bybor oroliga över att gatumiljön släcks ner

De boende i Tolånga får visst gehör när det gäller gatubelysningen. De får behålla fler stolpar än tänkt. Nu vädjar även de boende i Knickarp om att få fortsatt ljus i byn..

YLE - 04 feb 17 kl. 10:04

Fyra olympier, många fler har slutat – vad hände med ungdomspristagarna?

Friidrottarna dominerar det finlandssvenska ungdomspriset, visar Yle Sportens kartläggning. Av de 30 pristagarna har en tredjedel lagt av, men det finns även internationellt erkända namn bland de premierade. På lördagens finlandssvenska idrottsgala delas FSI:s ungdomspris ut för elfte gången, då de tre kandidaterna Julia Häger, Alina Strömberg och Susanna Törrönen gör upp om huvudpriset värt 3000 euro.

YLE - 09 sep 15 kl. 19:51

Invandring behövs för att få fart på Finland

Behöver vi fler eller färre invandrare? Den frågan delar åsikterna i vår förfrågan "Hur skall vi få fart på Finland?" Men ekonomerna Heidi Schauman och Ralf Sund är eniga.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Omkring 1 000 operationer har ställts in på Trelleborgs lasarett

Sedan mitten av mars har omkring 1 000 operationer och behandlingar ställts in på Trelleborgs lasarett på grund av coronapandemin. Nu finns det planer för när man kan börja operera igen..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Gislövs marknad ställs in

Det blir ingen marknad i Gislöv i år. Coronapandemin sätter stopp. ”Det är lite dystert, men hälsan går före”, säger Nils Bertil Olsson från arrangören Gislövs IF..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Klart när TFF spelar sin hemmapremiär

I fredags stod det klart att TFF inleder säsongen borta mot Halmstads BK. Nu är speldatum spikat för superettans första omgångar..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Stans populäraste lunchrestauranger - när eleverna får välja

Salladsbarer och smörgåsställen har varit populära under våren när gymnasieeleverna har ätit lunch på Trelleborgs restauranger. D&J sallad och fitnessbar har haft mellan 140 och 150 elever som gäster dagligen..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Räddningsinsats: Båt började sjunka i Gislövs hamn

På tisdagseftermiddagen kallades räddningstjänsten till en sjöräddningsinsats i Gislövs hamn..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Nära ögat: Tryckte på gas i stället för broms – ”skuttade” över grav

När personal vid Höllvikens församling skulle täcka över en grav efter en begravning i början av maj var tre personer nära att köras på av en hjullastare. .

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Klart med ny museichef – hämtas från Småland

I höst får Trelleborg en ny museichef, i form av smålänningen Ola Lundin. Nuvarande chefen för kulturhuset i Oskarshamn tillträder sin nya tjänst den första september. .

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Nya skjutbanor ett lyft för klubben

Trelleborgs Sportskytteklubb har färdigställt sin nya skjutbana. En stor investering som lär betala tillbaka. ”Det är en nödvändighet för oss och våra unga”, säger skytteklubbens André Friman.

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Kommunens uppmaning till trelleborgarna: Spara på vattnet

Vattenverken i Trelleborgs kommun ligger nära maxkapacitet efter att hushållen börjat använda allt mer vatten. Nu uppmanas trelleborgarna att hushålla med vattnet för att undvika bevattningsförbud i sommar..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Grannfejd om eldning avgjord i domstol

Grannar till en fastighet i västra Trelleborg klagade på rök från vedeldning. Tidigare har både kommunen och länsstyrelsen satt stopp för eldning stora delar av året. Och nu håller mark- och miljödomstolen med..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.