Sydsvenskan > Ekonomi

Friday, 05 June, 14:53

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 06:30

Frågor och svar om toppmötenas toppmöte1Vad innebär uppgörelsen för Grekland?.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Grekland, 1Vad, GreklandEnligt, Giorgos Papandreou, 2Är, PapandreouKnappast, Greklands, Tyskland, EU, Aten, Papandreou, 3Hur, Storbankerna, Portugal, 4framstår, Egentligen, Dublin, Madrid, Irlands, Enda Kenny, 5Är, Det, Kenny, 6vilka, Skuldavskrivningen, 7tänker, Skandinavien, Inte Sverige, Danmark, Norge, EFSF, 8Hur, Den

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågoroch , svarom , toppmötenas, toppmöte
SR - 15 jul 18 kl. 13:08

Toppmötenas Helsingfors – 40 år av möten mellan öst och väst

Det var ingen slump att det blev just Helsingfors som valdes till toppmötesplats mellan Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump. Finland har lång erfarenhet som mötesarena för öst och väst..

Nyan - 24 nov 15 kl. 16:02

Åländska frågor på toppmöte

Många åländska frågor var på agendan på europeiska liberaldemokraternas (ALDE) kongress i Budapest i helgen, skriver riksdagsledamot Mats Löfström i ett pressmeddelande.
På plats var 900 delegater, varav ett hundratal riksdagsledamöter och Europaparlamentariker från hela Europa.

Det finns en enhällig uppbackning kring ett förslag om förbud mot geografisk blockering.

SR - 27 jan 14 kl. 15:30

Spänt inför toppmötet EU-Ryssland

Det väntas ett spänt toppmöte i morgon mellan de högsta ledarna för Ryssland och EU. Som en diplomatisk markering har den ryske presidenten Putin nu blivit nekad den traditionella middagen, och utanför toppmöteslokalen i Bryssel skedde redan i dag en högljudd demonstration mot bristande mänskliga rättigheter i Ryssland..

SvD - 19 mar 15 kl. 21:31

Eu-toppmÖte: inventerar greklands smÅ framsteg - dijsselbloem

BRYSSEL (Direkt) Mini-toppmötet om Grekland på torsdagskvällen ska inventera Greklands framsteg - "som inte verkar vara mycket". Det sade eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem till journalister när han anlände till EU toppmötet..

YLE - 08 feb 13 kl. 08:03

EU-toppmöte närmare budgetlösning

EU-toppmötet om unionens budget har gjort framsteg under morgonen. Europarådets ordförande Herman van Rompuy har gett ett första förslag till unionens budget för åren 2014-2020. Enligt inoficiella uppgifter föreslår van Rompuy i sitt kompromissförslag att budgetens helhetssumma ska landa på 960 miljarder euro.

YLE - 08 feb 13 kl. 07:24

EU-toppmöte närmare lösning

EU-toppmötet om unionens budget har gjort framsteg under morgonen. Europarådets ordförande Herman van Rompuy har gett ett första förslag till unionens budget för åren 2014-2020. Enligt inoficiella uppgifter föreslår van Rompuy i sitt kompromissförslag att budgetens helhetssumma ska landa på 960 miljarder euro.

Kristianstadsbladet - 19 dec 13 kl. 12:23

Toppmöte om försvar och reformer


Försvarsfrågor och tyska förhoppningar om att få euroländerna att skriva bindande reformkontrakt står i centrum när EU:s stats- och regeringschefer samlas i Bryssel i dag för årets sista toppmöte.Intresset för kontrakten är dock minst sagt ljumt. - Det finns ingen stor entusiasm i medlemsländerna för sådana kontrakt, sade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i riksdagens EU-nämnd i går.

BT - 19 dec 13 kl. 12:25

Toppmöte om försvar och reformer

Försvarsfrågor och tyska förhoppningar om att få euroländerna att skriva bindande reformkontrakt står i centrum när EU:s stats- och regeringschefer samlas i Bryssel i dag för årets sista toppmöte. Intresset för kontrakten är dock minst sagt ljumt.- Det finns ingen stor entusiasm i medlemsländerna för sådana kontrakt, sade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i riksdagens EU-nämnd i går.

SR - 17 dec 15 kl. 21:54

Tunga frågor i fokus på EU-toppmöte i Bryssel

I Bryssel pågår just nu ett EU-toppmöte där tre tunga frågor är i fokus, flyktingkrisen, gränskontrollen mot länder som inte är EU-medlemmar och även Storbritanniens framtid inom EU.Sverige hoppas att EU-ledarna ställer sig bakom avgörande formuleringar i slutdokumentet som gör att Sverige kan komma att fördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder..

Cornucopia - 16 jul 18 kl. 19:56

Toppmötet: Trump förnekar rysk inblandning i amerikanska presidentvalet

Toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands diktator Vladimir Putin resulterade inte i något konkret. Annat än att Trump tog Putins sida i alla kritiska frågor och öppet gick emot de amerikanska underrättelsetjänsterna, inklusive ett förnekande av att de tolv åtalade ryska GRU-agenterna skulle agerat åt Ryssland. Flera amerikanska republikanska kongressmän och senatorer kallar nu Trump öppet för landsförrädare.

SmålandsPosten - 16 nov 17 kl. 08:52

Teresa Küchler: Sociala frågor på agendan i Göteborg

EU:s stats- och regeringschefer ska på toppmötet i Göteborg prata om sociala frågor som löner, bostäder, föräldrafrågor och jobb – alla frågor som varje enskilt EU-land idag sköter själv utan inblandning från Bryssel. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.