Kristianstadsbladet > Ekonomi

Friday, 05 June, 08:26

Kristianstadsbladet - 28 okt 11 kl. 06:30

Man misstänks för bokföringsbrottKRISTIANSTAD. Konkursförvaltaren Kenneth Strömbeck har efter att ha gått igenom räkenskaperna misstänkt att bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll har skett. Därför har han gjort en anmälan till ekobrottsmyndigheten och därmed åklagare..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Kenneth Strömbeck, Skatteverket, Skåne, Konkursförvaltaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänks för bokföringsbrott
Cornucopia - 08 nov 18 kl. 18:28

Uppsala kommun begår bokföringsbrott - ej godkänd delårsrapport - utgifterna skenar

"Hade [Uppsala kommun] varit ett aktiebolag, då hade det varit skattebrott och bokföringsbrott, och vi hade avgått." - kommunens revisor i kommunfulläktige 5:e november (1:01 in i webb-tevesändningen)Uppsala kommun hade begått bokföringsbrott, om det hade funnits för kommunal bokföring. Kommunens revisorer riktar mycket skarp kritik mot kommunen, och varnar också för att kostnaderna i Sveriges fjärde mest folkrika kommun skenar relativt intäkterna.

YLE - 24 sep 15 kl. 13:01

Hangöbo dömdes för bokföringsbrott

Den dömda verkade som styrelsemedlem och verkställande direktör för ett lokalt företag inom café- och restaurangbranschen mellan åren 2007 och 2013. Företaget försattes i konkurs år 2013. Det sista året företaget var verksamt underlät företagaren att bokföra företagets affärshändelser och inget bokslut för år 2012 upprättades heller.

Dagens PS - 06 dec 16 kl. 11:56

JUST NU: SD-toppen fälls för bokföringsbrott

Dagens PS har skrivit tidigare om att riksdagsmannen Martin Kinnunen (SD) drogs inför rätta för skatte- och bokföringsbrott samt, nyligen, om de avslöjade mejlväxlingarna i vilka SD-toppen ska ha godkänt trix med fakturor. På tisdagen meddelar Svea hovrätt att Martin Kinnunen döms till villkorlig dom och böter för bokföringsbrott, rapporterar TT. Martin Kinnunen friades från misstankar om grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott i februari i år gällande Sverigedemokraternas mediebolag Samtid & Framtid.

Alingsås tidning - 14 jan 16 kl. 05:30

Tre i fängelse för bokföringsbrott

Tre män döms till fängelsestraff efter att de drivit egna företag utan att sköta sina bokföringar. Det är brottslighet som har begåtts i olika omgångar, och i olika bolag, från 2010 fram till 2013 som har varit uppe för prövning i tingsrätten. Misstankarna har riktats mot tre män i Västsverige, en av dem hemmahörande i Vårgårdatrakten, som har drivit egna företag där de har utfört gräv- och entreprenadarbeten.

Skånskan - 30 jan 20 kl. 15:30

Döms efter flera bokföringsbrott

Höör En man i 50-årsåldern har gjort sig skyldig till fyra fall av bokföringsbrott och döms nu till villkorlig dom samt 3 000 kronor i dagsböter.Under fyra perioder mellan januari 2015 och april 2017 har företrädaren för ett bolag i Höörs kommun gjort sig skyldig till bokföringsbrott. Företrädaren, en man i 50-årsåldern, har uppsåtligen åsidosatt bokföringsskyldigheten enligt bokföringslagen.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 15:12

Ekobrottspolis döms för bokföringsbrott

Skåne En polis inom ekobrottsmyndigheten har dömts för bokföringsbrott efter att hon och hennes sambo struntat i att sköta bokföringen i hans företag.Polisen var under att halvår företrädare för företaget, och döms för sin medverkan i bokföringsbrottet för den perioden.
Det var hennes sambo som för fem år år sedan startade ett företag som sålde reservdelar.

Skånskan - 27 apr 17 kl. 16:56

Åtalas för grovt bokföringsbrott

Malmö Den 42-åriga mannen ska ha bokfört osanna fakturor och registrerat falska inköp till ett värde över en miljon kronor. Nu åtalas han för grovt bokföringsbrott. ERWP.

Skånskan - 21 apr 18 kl. 08:00

Bokföringsbrott kan ha skett hos ombud

höör Det kan ha förekommit bokföringsbrott hos det företag som tidigare var biljettombud för Skånetrafiken i Höör.Skånskan har skrivit flera artiklar om företaget som tidigare var serviceombud åt Skånertrafiken i Höör. I december 2016 sade Skånetrafiken upp samarbetsavtalet sedan man reagerat på att betalningarna minskat kraftigt.

Alingsås tidning - 18 okt 18 kl. 06:00

Två fälls för bokföringsbrott

Två personer, en man och en kvinna, fälls för bokföringsbrott som inträffat i bolag verksamma i Vårgårda.
Det är i ett företag som mannen och kvinnan gemensamt har företrätt som det under fyra räkenskapsår har funnits brister bland annat när det gäller att löpande bokföra affärshändelser, samt bevara verifikationer för intäkter i verksamheten. I den delen fälls de båda för bokföringsbrott.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 15:51

Man döms för bokföringsbrott

Löddeköpinge Löddeföretagaren struntade i att bokföra intäkterna från sin verksamhet, som han bedrev i en grannkommun.
Nu döms mannen, som är i 35-årsåldern, för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll.Mannen drev sin verksamhet i två år, fram till mars 2016 då den upphörde.

Kristianstadsbladet - 12 jul 13 kl. 10:20

Möjligt bokföringsbrott hos AIK

Om AIK fotboll tagit emot pengar 12 miljoner kronor från säkerhetsbolaget Skyddsteknik utan vetskap kan det innebära bokföringsbrott. Detta uppger P4 Stockholm.
- När det kommer in pengar i ett företag så ska det bokföras på det konto där det kommit in och för alla transaktioner som sker i ett bolag så ska det finns ett underlag i form utav verifikation till bokföringen, säger chefsåklagare Katarina Ringertz på Ekobrottsmyndigheten till P4.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.