Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 27 May, 00:54

Aftonbladet - 28 okt 11 kl. 06:15

Ministerns bostadslögnHär är dokumenten som avslöjar Tobias Billström.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Tobias Billström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministerns, bostadslögn
YLE - 17 okt 13 kl. 13:48

Bostadslöshet en tickande bomb i Helsingfors

I Finland finns det för tillfället kring 8 000 bostadslösa personer och 450 bostadslösa barnfamiljer. Det här är hälften mindre än vad det fanns 1987 då man systematiskt började följa med bostadslösheten i Finland. På den här nivån har bostadslösheten hållits de senaste tio åren.

HBL - 02 okt 13 kl. 04:55

De bostadslösa ökar i finanskrisens spår

Det finns fyra miljoner bostadslösa inom EU och antalet stiger hela tiden. Med ett så enkelt medel som informations- och expertutbyte kunde situationen för många av dem förbättras, hävdar Freek Spinnewijn, ordförande för organisationen som jobbar för hemlösa i Europa, Feantsa.Freek Spinnewijn är bekymrad.

YLE - 17 okt 14 kl. 15:41

"Bostadslösheten var en skam"

Över 7 500 människor i Finland är bostadslösa. Jenni var en av dem. Jenni ser ut som vilken som helst 40-åring.

YLE - 18 okt 14 kl. 06:05

På småorter är de bostadslösa osynliga

Bostadslösa som drar omkring på gatorna eller sover under presenning i skogsdungar är inget som hör till vardagen i finländska småstäder. Men de bostadslösa finns också där. I motsats till dem i huvudstadsregionen, Åbo och Tammerfors är småorternas bostadslösa osynliga.

YLE - 17 okt 13 kl. 15:52

De bostadslösa barnfamiljerna blir allt fler

Antalet bostadslösa familjer växer i Finland. Man räkna med att det finns ca 450 bostadslösa familjer i Finland, men det blir hela tiden fler.
Problemet växer i synnerhet i huvudstadsregionen, där bristen på familjebostäder är stor och hyrorna höga.

Cornucopia - 19 jul 17 kl. 10:48

Amortera bort uppskjuten skatt istället för bostadslånet

Den bästa amorteringen du kan göra är att amortera bort din uppskjutna skatt och bli av med det sk uppskovsbeloppet. Räntan du betalar  på din skatteskuld motsvarar 3.25%, vilket sannolikt är lägre än räntan på ditt bostadslån.

HBL - 14 feb 14 kl. 13:50

Allt fler bostadslösa är invandrare

Bostadslösheten har över lag minskat, förutom bland invandrare, meddelar Finansierings- och utvecklingscentralen för boendet (Ara). I fjol steg antalet bostadslösa invandrare till nästan 2 000.Största delen av de bostadslösa bor tillfälligt hos släktingar och bekanta.

YLE - 16 okt 15 kl. 04:10

Före detta bostadslös: Ett eget hem betyder allt

Missbruk, våld, droger och depression. Det var Borgåbon Iidas vardag. För ett halvt år sedan fick hon äntligen en egen bostad.

YLE - 30 mar 17 kl. 05:28

Borde jag binda mitt bostadslån till fast ränta?

De rekordlåga marknadsräntorna har fått många att fundera på om det vore vettigast att boka tid hos banken och binda bostadslånet till fast ränta. Trots många års trygghet i vetskapen om att de månatliga bostadslåneutgifterna inte stiger, verkar intresset för fasta räntor ändå vara ytterst litet. Räntorna är historiskt låga just nu, men det är sannolikt att läget förändras de kommande åren.

YLE - 22 mar 13 kl. 06:35

Aktiebolag gör vinst på bostadslösa Esbobor

Esbo stad tvingas till allt fler och dyrare lösningar när det gäller nödinkvartering av bostadslösa. Och social- och patientombudsmannen ryter nu till. Stadens härbärgen räcker inte till åt alla och därför är staden tvungen att inkvartera bostadslösa i privata bostäder som handhas av bland annat aktiebolaget Forenom.

HBL - 26 jul 13 kl. 20:07

Bostadslånen färre i Helsingfors

Antalet nya bostadslån minskade i huvudstadsregionen samtidigt som lönerna fortsätter att halka efter bostädernas priser. Men ingen bostadsbubbla är att frukta så länge sysselsättningsgraden inte faller.Färre människor tar bostadslån och lånen är mindre än tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.