Kristianstadsbladet > Kultur

Saturday, 06 June, 17:10

Kristianstadsbladet - 28 okt 11 kl. 06:30

Stackars JackNY BOK. Roman.
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stackars, Jack
Posh24 - 18 jun 12 kl. 07:58

Jack Osbourne har fått MS!

Stackars Jack Osbourne! Bara två veckor efter att hans förstfödda dotter, Pear Clementine, kom till jorden, har han fått chockerande nyheter. I en intervju helt nyligen avslöjade realitystjärnan att han lider av Multipel Skleros (MS), en livslång sjukdom som påverkar nervsystemet och orsakar problem med att kontrollera sina muskler, styrka, syn, balans, känsel och många får svårigheter med att tala och tänka.

Posh24 - 21 jun 12 kl. 16:26

Jack Osbourne om sin MS-diagnos: "Det är inte en dödsdom"

Tidigare i veckan fick vi veta att realitystjärnan Jack Osbourne har fått diagnosen MS, en livslång sjukdom som påverkar musklerna, styrkan synen, balansen, känseln och hjärnan. Nu har han talat ut om sitt tillstånd: "Ärligt talat mår jag bra. Det är det tuffaste med den här sjukdomen har jag lärt mig, ena minuten mår jag helt bra och andra sekunden är jag blind på mitt högra öga.

Expressen - 18 maj 13 kl. 17:21

Andersson: "Stackars, stackars Finland"

Och så ser jag att det ska regna i Helsingfors i morgon.
Stackars, stackars Finland..

Sydsvenskan - 05 apr 16 kl. 04:00

Ett jack i tiden

Det var Dagens Nyheters huvudkritiker Lars-Olof Franzén som satte tonen. Hans recension publicerades på utgivningsdagen, den 5 april 1976, för exakt fyrtio år sedan.Den var redigerad över fem spalter på DN:s kultursida.

Sydsvenskan - 05 apr 16 kl. 04:00

Ulf Lundells ”Jack” fyller 40

Det var Dagens Nyheters huvudkritiker Lars-Olof Franzén som satte tonen. Hans recension publicerades på utgivningsdagen, den 5 april 1976, för exakt fyrtio år sedan. Den var redigerad över fem spalter på DN:s kultursida.

Uppsalanyheter.se - 07 apr 16 kl. 04:45

Recension: Härlig kväll med Jack Vreeswijk och Love Tholin

Recension: Jack Vreeswijk visar verkligen att han är en artist av rang oavsett släktskapet med pappa Cornelis eller "min gamle släkting" som han själv säger. Det är en fin stund med skönsång av Jack och glimrande gitarrspel av Love Tholin och Jack som vi får uppleva på Katalin denna onsdagkväll. Jack Vreeswijk visar verkligen att han är en artist av rang oavsett släktskapet med pappa Cornelis eller "min gamle släkting" som han själv säger.

Magazin24 - 11 aug 12 kl. 18:06

Jack Ryde har avlidit

Jack Ryde insomnade på Köpings lasarett efter en kort tids sjukdom och efterlämnar sonen Jan och fyra barnbarn. År 1947 kom Jack för första gången i kontakt med Hästens, då han vid ett 50-årskalas träffade sitt livs kärlek, Solveig Janson. Solveigs far David Janson var tredje generationen inom Hästens.

Expressen - 07 mar 11 kl. 09:27

"Stackars alla lag som får möta oss"

När lottningen var klar twittrade Mario Kempe "Stackars Luleå" För SPORT-Expressen utvecklar han det hela: - Stackars alla lag som får möta oss i slutspelet, säger Djurgårdsforwarden..

Cornucopia - 26 aug 18 kl. 18:22

Stackars svenska valrörelsen

Ett perspektiv jag fick uppifrån Mont Blancs topp var hur extremt infantil och överutmanad den svenska valrörelsen var under de korta tillfällen jag uppdaterade mig med telefonen. Dessvärre får man det bara bekräftat när man kritiserar vice statsminister och miljöminister Isabella Lövin (mp), då det verkar finnas en överutmanad MP-svans numera, med ungefär samma begåvningsnivåer som SD-svansen. Beskedet är att om man kritiserar Lövin och Miljöpartiet, så är man en vetenskapsförnekare och klimatförnekare.

SmålandsPosten - 28 mar 14 kl. 07:59

Jack Vreeswijk turnerar med fokus på visor

Jack Vreeswijk säger att han lever ett bra liv. Just nu är han ute på Visturnén tillsammans med Py Bäckman, Janne Bark, Ola Magnell och Anna Hertzman. Nästa vecka kommer de till Växjö.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 10:01

Britney Spears släpper nygammal låt

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 09:07

Olive är genuint underhållande – igen

Salta betraktelser, igen. Olive Kitteridge återkomst är en välkommen skildring ur en särdeles klarsynt antihjältinna..

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 08:35

Sandra Beijers roman blir serie i SVT

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 08:10

De får pris av Svenska Akademien

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 07:43

Weinstein anklagas för våldtäkt på 17-åring

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 07:00

Ny kortfilm från Pixar skriver historia

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 05:55

Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet

Stora delar av stadskärnan – inklusive kyrkan – ska flyttas tre kilometer. I utställningen "Kiruna forever" undersöker Arkdes i Stockholm – tillsammans med Konstmuseum Norr i Kiruna – en av de största stadsomvandlingarna i modern tid..

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 03:20

Sonic springer vidare på vita duken

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 02:49

Avalanche expanderar till Liverpool

Kristianstadsbladet - 29 maj 20 kl. 00:56

Tyska skådespelaren Irm Hermann är död

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.