DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 13:38

DI - 28 okt 11 kl. 06:20

Papandreou: Vi köper oss tidEU:s överenskommelse köper Grekland tid och Greklands premiärminister Giorgos Papandreou uppmanade till stöd för hans ansträngningar att få fart på ekonomin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Grekland, Greklands, Giorgos Papandreou

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PapandreouVi , köpeross , tid
Sydsvenskan - 20 jun 11 kl. 06:30

De egna kan fälla Papandreou

Situationen blir allt mer desperat för Greklands premiär­minister Giorgios Papan­dreou. Han improvis?
Situationen blir allt mer desperat för Greklands premiär­minister Giorgios Papan­dreou.

DI - 05 nov 11 kl. 10:14

Papandreou möter presidenten för koalitionssamtal

Klockan elva svensk tid ska Greklands premiärminister Giorgos Papandreou ta nästa steg i vad som kan bli vägen till slutet på hans drygt två år som grekisk regeringschef. Då ska Papandreou möta Greklands president Karolos Papoulias, för att diskutera förutsättningarna för att bilda en koalitionsregering..

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 15 kl. 18:16

Papandreou bildar nytt parti

Greklands tidigare premiärminister Giorgos Papandreou kommer att bilda ett nytt parti inför nyvalet. Utspelet på fredagen bekräftar en splittring från det socialdemokratiska partiet Pasok som varit väntad under en längre tid. Papandreou blev Greklands premiärminister 2009 och ledde landet under eurokrisen innan han avgick 2011 efter ett misslyckat försök att hålla en folkomröstning om landets internationella nödlån..

BT - 02 jan 15 kl. 18:14

Papandreou bildar nytt parti

Greklands tidigare premiärminister Giorgos Papandreou kommer att bilda ett nytt parti inför nyvalet. Utspelet på fredagen bekräftar en splittring från det socialdemokratiska partiet Pasok som varit väntad under en längre tid. Papandreou blev Greklands premiärminister 2009 och ledde landet under eurokrisen innan han avgick 2011 efter ett misslyckat försök att hålla en folkomröstning om landets internationella nödlån.

E24 - 28 okt 11 kl. 06:01

GREKLAND: EU:s ÖVERENSKOMMELSE KÖPER TID - PAPANDREOU

EU:s överenskommelse köper Grekland tid och Greklands premiärminister Giorgos Papandreou uppmanade till stöd för hans ansträngningar att få fart på ekonomin..

DN - 27 sep 11 kl. 11:12

Papandreou: Grekland ska kämpa sig tillbaka

? Jag kan garantera att Grekland kommer att leva upp till alla sina åtaganden. Jag lovar att vi greker snart kommer att ha kämpat oss tillbaka till tillväxt och välstånd efter denna tid av plågor?

Nyhetskanalen - 27 sep 11 kl. 11:16

Papandreou: Kommer kämpa oss tillbaka

- Jag kan garantera att Grekland kommer att leva upp till alla sina åtaganden. Jag lovar att vi greker snart kommer att ha kämpat oss tillbaka till tillväxt och välstånd efter denna tid av plågor, sade Greklands premiärminister Giorgos Papandreou vid ett besök i Berlin på tisdagen..

DI - 04 nov 11 kl. 11:42

Besked om Papandreou kan dröja till midnatt

Ännu en dag av politiskt drama väntar i Aten. Men huruvida premiärminister Georgios Papandreou och hans Pasok lyckas hänga kvar vid makten kan avgöras först vid midnatt grekisk tid..

Nyhetskanalen - 04 nov 11 kl. 23:02

Papandreou: "Vill ha ert förtroende"

Greklands premiärminister Giorgos Papandreou intog vid 23-tiden lokal tid talarstolen i parlamentet i Aten. Han underströk i inledningen av sitt anförande att det nu är viktigt att man får ett brett stöd för krispolitiken i parlamentet..

SvD - 02 jan 15 kl. 18:14

Papandreou bildar nytt parti

Greklands tidigare premiärminister Giorgos Papandreou kommer att bilda ett nytt parti inför nyvalet. Utspelet på fredagen bekräftar en splittring från det socialdemokratiska partiet Pasok som varit väntad under en längre tid..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

USA rustar för stärkta sanktioner mot Nord Stream 2

Nord Stream 2 kan snart drabbas av ytterligare sanktioner. Nu rustar politiker i den amerikanska kongressen för att förhala bygget av….

DI - 30 minuter sedan

”Slopa kravet på parkeringsplatser vid bostadshus”

Slopa kravet på parkeringsplatser för bostadshus. Skapa i stället mobilitet som är i linje med klimatmålen och som dessutom sänker både….

DI - 45 minuter sedan

Här är ställena där du smittas av coronaviruset

Nästan 43.000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige..

DI - 1 timme sedan

De sätter lönsamt vrakpris – nu breddas verksamheten

En uttjänt segelbåt gjorde Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam till entreprenörer i återbruksbranschen..

DI - 1 timme sedan

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

DI - 2 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president….

DI - 2 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

DI - 2 timmar sedan

Biden har säkrat presidentkandidaturen

Den tidigare vicepresidenten Joe Biden har fått tillräckligt många delegater för att formellt säkra sin position som Demokraternas kandidat….

DI - 3 timmar sedan

Hittade gömda skatter under coronakarantänen

Den 24 mars tvingades Thielska Galleriet stänga till följd av coronapandemin. Under tiden de höll stängt kom sommarens utställning ”Dolda….

DI - 3 timmar sedan

Välkommen till idrottens skatteparadis – hit flyttas miljarderna

Stora idrottsorganisationer som Fifa och Uefa har svart bälte i skatteplanering, och undviker effektivt att betala skatt där de tjänar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.