NSD > Nyheter

Sunday, 31 May, 05:05

NSD - 28 okt 11 kl. 06:00

Förening tar över Sangis kyrkaNu hart Sangis kyrkliga förening övertagit Sangis kyrka..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Sangis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förening, taröver , Sangis, kyrka
NSD - 19 maj 11 kl. 06:00

Sangis kyrka räddas

Sangis kyrka räddas från att läggas ner.- En nybildad stiftelse tar över, säger Sigrid Lundholm som sjunger i kyrkans kör Måndagssångarna..

Barometern - 21 jun 16 kl. 08:04

Stugförening tar hand om midsommarfirande

Oknö stugförening tar över midsommarfirandet på Kaffetorpet. IFK Kåremo, som arrangerat det hela de senaste åren, har avsagt sig ansvaret..

Barometern - 15 jan 20 kl. 14:22

Taket trasigt: Kommunen vill att förening tar över sporthall.

Borgholms kommun vill att förening tar över skötseln av sporthallen. Men lokalerna är i dåligt skick och nu väntar förskolan på att kommunen ska reparera lokalerna..

Nya Wermlands Tidningen - 20 nov 17 kl. 13:54

Förening ska driva kyrka

En ideell förening har bildats för att driva Huggenäs kyrka som därmed kommer att öppnas igen..

Vimmerby Tidning - 23 dec 13 kl. 06:07

PRO-förening tar upp kampen mot cancern

Rosenfors-Mörlunda-Bockara PRO har tagit ställning i kampen mot cancern.
På Annandag jul arrangerar man en konsert i Mörlunda kyrka där överskottet går till Barncancerfonden och Cancerstiftelsen i Kalmar län..

Nyan - 19 mar 15 kl. 11:51

Nystartad förening tar över skrivtävling

Föreningen Ålands kulturfestival tar över litteraturdagarna, däribland niornas skrivtävling. Den nyuppväckta föreningen Ålands kulturfestival ska från och med nästa år ta över arrangemangen av Mariehamns litteraturdagar. Orsakerna är, som Nya Åland tidigare berättat, både praktiska och ekonomiska.

Skånskan - 31 mar 18 kl. 07:00

Förening tar över stationsstädning

Eslöv Sedan förra veckan är det en förening som ansvarar för städningen av stationsbyggnadens vänthall.Det är Företags-Mix som tagit över kontraktet efter den städfirma som tidigare skötte renhållningen.
Föreningen rivstartade i fredags med en grovrengöring och kommer sedan att hålla efter med städning cirka tre timmar per dag i genomsnitt.

Dalarnas tidningar - 11 maj 16 kl. 09:00

Synskadades förening tar sommarlov

Synskadades förening har lekt skolavslutning och tar sommarlov några månader. På vårens senaste medlemsmöte underhöll Mats Dahlström med många vackra och även gamla visor som medlemmarna säkerligen har sjungit på sina skolavslutningar. Rörande vackert spelade och sjöng han till en nyligen avliden medlem som sett fram emot dagens program..

Skånskan - 13 okt 16 kl. 07:00

Ny förening tar över julmarknaden i Skivarp

Skivarp Scouterna slutar arrangera julmarknaden i Skivarp efter 16 år.
Men nu står det klart att den nystartade föreningen Jul i byn, med Ina Persson, Karolin Bösgård och Ingrid Book i spetsen, tar över.I mitten av september gick Scouterna ut med att de inte längre orkade hålla i julmarknaden.

Dalarnas tidningar - 18 jan 14 kl. 08:40

Ny förening tar ansvar för skjutbana

En nybildad förening kommer att ta ansvar för skjutbanan vid Axbacken i Nås. – Tidigare har den skötts av jaktvårdskretsen, men nu blir det en fristående förening som får ansvaret, säger Roland Axelsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.