SVT > Videos

Monday, 01 June, 15:44

SVT - 28 okt 11 kl. 05:32

Vissa tjänar på dyrare elPå tisdag får sydsvenskarna dyrare elektricitet. Men inte alla förlorar på det. Karin Adalberth i Åkarp har nämligen byggt ett hus som producerar mer el än det förbrukar och med detta kan hon sälja sin överskottsel till ett högre pris. För exakt två år sedan besökte Sydnytt doktorn i byggnadsfysik Karin Adalberth. Hon var i full färd med att bygga det perfekta energihuset.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Adalberth, Åkarp, Sydnytt, Karin Adalberth, Sydsverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vissa, tjänar, dyrareel
NT - 26 aug 13 kl. 21:23

Vissa tränar mer - andra inte alls

En fjärdel av svenskarna tränar inte alls. Bekymmersamt, tycker generalsekreteraren Peter Wigert. Han vill få fler att hitta glädjen i att röra sig..

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 16 kl. 17:00

Dyrare och billigare med Skånetrafikens nya taxa

För vissa blir det dyrare och för andra blir det billigare. Förslaget till nya taxor på Skånetrafiken slår olika för trelleborgarna, beroende på hur och vart man reser..

DN - 09 okt 18 kl. 09:00

Icas vd – därför kan sylten bli dyrare

På listan över Icas framtidsplaner finns att skrota plastbesticken och låta robotar packa varor som beställs på nätet. Än gör kedjan inga generella prishöjningar, men vissa varor blir dyrare. .

Affärsvärlden - 30 jun 14 kl. 16:08

”Vissa tjänar pengar, andra tjänar folket”

Finansmarknadsminister Peter Norman varnar för bankernas höga vinstnivåer. Ägarnas avkastningskrav hotar den ekonomiska tillväxten, enligt Norman som också passar på att ge en liten känga till Swedbanks vd Michael Wolf i Affärsvärldens och Deloittes bankseminarium i Almedalen på måndagen..

Blekinge Läns tidning - 09 feb 19 kl. 05:00

Vissa är mer jämlika än andra

I veckan presenterade LO sin granskning av "maktelitens” löner. Men om det är fel att vissa tjänar mer än andra, varför tar då S- och LO-topparna emot så höga ersättningar själva? .

YLE - 12 okt 16 kl. 05:15

Skärgården dras med allt dyrare fraktkostnader

Från Åbo är det 60 kilometer både till Loimaa och till Nagu, men vill du frakta något till Nagu kan fraktkostnaderna bli 40 procent högre. Så säger Jörgen Eklund, viceordförande för Västkustens företagare. - Det är dyrare att få varor till skärgården.

YLE - 23 dec 16 kl. 05:00

Hundratals euro dyrare att försäkra dobermann än tax - kolla prisnivåerna här

Vad kostar det att försäkra hunden? Vi har gjort en djupdykning i försäkringsbolaget Agrias räknare för att öppna upp vad premierna på vårdförsäkringar för hundar bygger på. Friska hundraser är hundratals euro billigare att försäkra än sjukdomsbenägna.

YLE - 28 nov 15 kl. 09:45

Vissa förköper sig - andra sparar

Finländarna konsumerar allt mera. Detta trots att de ekonomiska trenderna i övrigt pekar neråt. Men vad är hållbar konsumtion och vad är ändamålsenligt för national- och privatekonomin?

YLE - 30 aug 13 kl. 07:52

SS: Polisen tjänar på passansökningar

I fjol tjänade polisen drygt 12 miljoner euro på försäljning av olika tillstånd, skriver Savon Sanomat. Tillståndstjänsten är rättsoffentlig, och därför borde kunderna betala endast ett självkostnadspris för tillstånden. I fjol fick polisen in 64,6 miljoner euro för tillståndstjänster.

PrivataAffärer - 21 apr 20 kl. 15:08

Danske: Stabilare företagsobligationsmarknad men dyrare upplåning

”Samtidigt som det var som mest turbulent på aktiemarknaden skedde utflöden ur kreditfonder vilket skapade ett säljtryck på företagsobligationsmarknaden. Denna situation har stabiliserats och läget är nu överlag mer balanserat”, säger han. I nuläget finns det enligt honom ett stort intresse från investerare att köpa obligationer i eventuella nyemissioner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.