Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 29 May, 19:26

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 00:20

Ume FI:s barnverksamhet nedlagdUME Ume Friidrott har lagt ner barnverksamheten. Orsaken: Svrigheter att rekrytera ledare. UME Ume Friidrott har lagt ner barnverksamheten. Orsaken: Svrigheter att rekrytera ledare. ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ume, FI:s, barnverksamhet, nedlagd
Västerbottens Folkblad - 17 jun 14 kl. 09:52

Nedlagd utbildning fick underkänt

Universitetskanslersämbetet delar ut betyget bristande kvalitet till Umeå universitets kandidatutbildning i måltids- och restaurangvetenskap – som var nedlagd. Universitetet meddelar att redan innan utvärderingen gjordes hade den granskade utbildningen lagts ned och ersatts av ett nytt program. – Uppdraget vid mitt tillträde som föreståndare våren 2012 var att kvalitetssäkra och förnya utbildningen utifrån en internt […].

Västerbottens Folkblad - 26 jan 16 kl. 10:38

Misstänkt för grovt tjänstefel – polisutredningen nedlagd

En numer före detta anställd i en grannkommun till Umeå polisanmäldes, misstänkt för grovt tjänstefel. Polisutredningen är nu nedlagd. Enligt polisen handlar det om brist på bevis, brott kan ej styrkas.

Västerbottens Folkblad - 30 maj 14 kl. 09:58

Våldtäktsutredning är nedlagd

På valborgsnatten polisanmäldes en våldtäkt på Umedalen. Polisen har nu lagt ner förundersökningen. - Vi har fått svar från SKL då det gäller proverna som skickats dit, det gav inget.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 16 kl. 15:27

Få beslut smärtar som nedlagd skola

Just nu är besluten och diskussionerna kring byskolornas överlevnad brännhet. I Umeå fattade man efter mycket om och men beslut om att en ny förskola och skola skulle komma att byggas i Bullmark, men att mellanstadieeleverna tvingas åka till Sävar skola. En namnlista på 1600 namn hade innan lämnats över till Moa Brydsten, för och […].

Västerbottens Folkblad - 06 jun 18 kl. 12:22

[PLUS] Judiska föreningen nedlagd

I slutet av maj togs det definitiva beskedet. Judiska föreningen i Umeå lägger ned sin verksamhet....

NSD - 22 feb 19 kl. 20:47

Åklagaren: "Utredningen är nedlagd"

Det var en man i 75-årsåldern från Umeå som förmådde Jokkmokkskvinnan att betala drygt 3,5 miljoner till andra personer..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Totte torterades ihjäl i tvättmaskin – nu söker familjen förövarenTotte

UMEÅ. Det var i slutet av sommaren som Erica Nyback med familj flyttade från Hörnefors till Umeå. Med sig hade de katten Totte.

Skånskan - 29 aug 19 kl. 21:00

”Girighet och dåligt omdöme lär finnas i framtiden också”

Det som sker i Fartblinda skulle aldrig kunna hända idag, fick huvudregissören Jens Jonsson höra från bankfolk när han började arbeta med serien.
– Till slut sa vi, fuck it, vi utgår från att det fortfarande finns banker som trasslar och fuskar. Och medan vi satt och klippte serien gjorde Finansinspektionen ett tillslag mot Swedbank.

TA - 21 maj 13 kl. 09:46

Allmänna pensionen fyller 100 år

För exakt 100 år sedan, den 21 maj 1913, infördes den allmänna pensionen i Sverige.Men pensionsåldern var hög samtidigt som medellivslängden var låg.
Den allmänna pensionen i Sverige var den första socialförsäkring i världen som i stort sett omfattade hela befolkningen.

Cornucopia - 23 feb 15 kl. 14:30

Polisen har direktiv på att inte utreda vardagsbrottslighet

Bensinstationernas branschorganisation Svensk Bensinhandels VD Robert Dimmlich har skrivit en mycket intressant debattartikel hos Schibsted/SvD. Visserligen handlar den främst om brottsligheten bensinhandlarna utsätts för, men ger insikt i varför polisen inte utreder vardagsbrottslighet alls längre.

Sammanfattningsvis ska polisen avskriva alla brott som kommer resultera i mindre än 3 månaders fängelse, eller som är kostsamma (=tar tid) att utreda, oavsett bevisläget.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.