Sydsvenskan > Opinion

Friday, 05 June, 12:21

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 00:05

"Stoppa införseln av kat"Det är ingen nyhet att narkotika och alkohol är stora samhällsproblem. Inte heller är det en nyhet att drogmissbruk raserar många människors liv. Men det finns en drog som det talas alltför lite om och som inte tas på tillräckligt stort allvar: kat.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
EU, Öresundsbron, Olle Schmidt, Torkild Strandberg, Landskrona, Kenya, Afrikas, Jemen, London, Sverige, Tyskland, Danmark, Norden, Holland, Europas, Storbritannien, Beatrice Ask, OLLE SCHMIDT, TORKILD STRANDBERG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppa, införselnav , kat
Regeringen - 04 nov 14 kl. 10:59

Rikspolisstyrelsen och Tullverket redovisade uppdrag om att minska införseln av illegala skjutvapen

Inrikesminister Anders Ygeman har i dag tagit emot Rikspolisstyrelsen och Tullverkets redovisning av uppdraget om att minska införseln av illegala skjutvapen till Sverige.
- Införseln av illegala skjutvapen till Sverige utgör ett allvarligt samhällsproblem och efterfrågan tillskrivs i stor utsträckning den grova organiserade brottsligheten, säger Anders Ygeman. Samverkan mellan myndigheter är en nyckel i kampen mot denna typ av brottslighet.

Polisen - 18 okt 12 kl. 12:41

Införseln av illegala vapen ska minska

Polisen och Tullen har redovisat sitt gemensamma regeringsuppdrag om hur införseln av illegala vapen ska minska. Fortsatt arbete mot länder där vapnen kommer ifrån och gemensamma kontrolloperationer är några av förslagen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Unik undersökning: Så vill partierna stoppa gängvåldet

Sverige har under den senaste tiden nåtts av nyheter om uppgörelser i den undre världen, som tagit plats i offentliga miljöer. Häromveckan kastades en skarpladdad handgranat mot en polisbuss i Malmö, i helgen skedde en skottlossning på torget i Rinkeby i Stockholm, och många menar att det blossat upp ett nytt gängkrig i Göteborg under våren och sommaren. Även i Norrköping har det varit oroligt.

Polisen - 13 dec 12 kl. 16:36

Nytt uppdrag om att minska införseln av illegala vapen

Rikspolisstyrelsen och Tullverket ska fortsätta sitt fördjupade gemensamma arbete för att motverka illegal införsel av skjutvapen. Det framgår av ett regeringsuppdrag..

SvD - 03 dec 14 kl. 01:26

Vi skärper lagarna inför ökat terrorhot

De hot vi står inför när det gäller terrordåd är mer komplexa än tidigare, skriver den brittiske ambassadören i Sverige, Paul Johnston, och redogör för hur Storbritannien nu tar krafttag inför hoten från ”utländska stridande”..

SR - 31 dec 19 kl. 18:40

Akutmottagningar rustar inför ökat tryck på nyår

På landets akutmottagningar förbereder man sig för en av de mer arbetstyngda helgerna. Nyårsafton brukar betyda ett ökat tryck både efter felriktade fyrverkerier och för ymnig förtäring av alkohol. Johan Styrud, som är kirurg på Danderyds sjukhus säger att det kan bli långa väntetider på akuten för både unga och gamla:.

SmålandsPosten - 12 maj 14 kl. 00:31

Ulvskog vill stoppa ölen

Det finns politiker som tror att regleringar och inskränkningar är den rätta vägen att gå för att lösa problem. Det är ofta samma politiker som tror sig företräda en majoritet av befolkningen och som därmed går fram med politiska förslag som inte sällan saknar förankring i verkligheten och i de breda åsiktssegmenten. En av dessa politiker är Socialdemokraternas toppkandidat till EU-valet Marita Ulvskog.

YLE - 09 jul 15 kl. 13:48

Man misstänks för olaglig införsel av 30 000 liter alkohol

Tullen misstänker en man för att regelbundet ha fört in stora mängder alkoholdrycker från Estland. Dryckerna ska ha förmedlats vidare till köpare i Finland, enligt tullens uppgifter. Under en treårsperiod ska den misstänkte ha transporterat sammanlagt 30 000 liter alkohol över Finska viken.

DI - 20 maj 14 kl. 19:36

Skattefri marijuana ska stoppa smuggling

Kongressen i Uruguay har beslutat om ett nytt drag för att stoppa knarkinförseln från Paraguay. Landets egna lagliga marijuanaproduktion kommer att helt slippa skatter. Det skriver nyhetsbyrån Reuters..

Kristianstadsbladet - 28 jul 18 kl. 04:00

Stoppa utförseln av stöldgods nu

Traktorer, maskiner och verktyg som stjäls i Skåne fraktas rakt ut ur landet. Trots att Tullverket misstänker att det är stöldgods som passerar kan de bara stå bredvid och se på. Detta är helt orimligt och måste förändras omgående..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Göran Fröst gör Nystroem levande och dynamisk

Altviolinisten bemästrar både romantik och modernism, skriver Staffan Storm..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Nu vet vi dödsorsakerna – från förra året

Få döda 2019. Årets siffror dröjer till nästa år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Utlandsresa trots avrådan – kolla försäkringen

Det går att resa på solsemester utomlands redan nu även om UD avråder från sådana resor. Men det sker på egen risk, och var noga med att din hemförsäkring gäller. – Försäkringar skiljer sig mellan bolagen, säger Staffan Moberg, jurist på branschorganisa.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Migrationsministerns misstro mot Moderaterna

Morgan Johansson misstänker att M inte vill göra upp om flyktingpolitiken..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Besked om Palmemordet den 10 juni

På onsdag, den 10 juni, kommer chefsåklagare Krister Petersson att presentera sitt beslut om Palmeutredningen. På en digital pressträff ska han tillsammans med spaningsledaren Hans Melander berätta huruvida han väcker åtal eller inte. Åklagarmyndigheten.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Även Barty tveksam till US Open

Det är inte bara Rafael Nadal som tvekar om att spela US Open i slutet av augusti. Även damernas världsetta i tennis, Ashleigh Barty, säger att hon måste få mer information innan hon bestämmer sig för att åka till New York. Det hon framför allt undrar ö.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"När man kommer ut tar man några djupa långa andetag"

Camilla Nilsson är undersköterska på intensivvårdsavdelningen för covidpatienter i Malmö..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Två spelare skadade i bussattack

Först fick de bara 0–0 mot Tondela i omstarten av den portugisiska fotbollsligan, och lyckades inte dra ifrån i tabelltoppen. På vägen hem stenades Benficas buss. Två spelare, den tyske mittfältaren Julian Weigl och den serbiske yttern Andrija Zivkovic,.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lufthansas aktie kastas ut från DAX-index

Lufthansas aktie faller 3,9 procent i förhandeln på handelsplatsen Lang & Schwartz, rapporterar Reuters. Det efter att Frankfurtbörsen sent på torsdagen meddelade att Lufthansas aktie kastas ut från det ledande indexet DAX30. Under coronakrisen har en s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Staffanstorp ensamt om att sakna etiska regler

Andra kommuner säger nej till tveksamma investeringar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.