Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 June, 01:13

Jönköpingsnytt - 29 okt 11 kl. 00:22

HV-supporter: Kenan
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HV-supporter, Kenan
Cornucopia - 14 mar 18 kl. 13:57

Kenan Malik: Multikulturpolitik är problemet - inte lösningen

Den brittiska författaren, forskaren och programledaren på BBC Kenan Malik har författat en suverän skrift om hur multikulturpolitik är orsaken till problemen med invandring och inte lösningen. Skriften Multiculturalism and Its Discontents (Adlibris 91:- SEK) borde vara en obligatorisk läsning för alla politiker, debattörer och makthavare och kritiserar bägge sidor av debatten för att vara helt fel ute.
Enligt Kenan Maliks Multiculturalism and Its Discontents (Adlibris 91:- SEK) bygger den multikulturella politiken på en grov missuppfattning, rent av direkt rasistiska fördomar om folks kultur.

SVT - 02 maj 11 kl. 14:12

Kenan Harbas (S) på telefon

När tekniska nämnden i Växjö hade möte i förra veckan direktrapporterade Socialdemokraten Kenan Harbas från mötet på mikrobloggen twitter. Detta har fått moderaten Nils Posse att reagera starkt. Medverkande: Kenan Harbas (S) ordförande SSU Kronoberg..

GöteborgsPosten - 24 jan 14 kl. 11:15

Kenan Malik: Yttrandefriheten måste även gälla otäcka åsikter

Den franske komikern Dieudonné M’Bala M’Bala har figurerat flitigt i rättssalarna på grund av sina antisemitiska utspel. Men att bannlysa honom skulle inte eliminera orsakerna till att människor stöder honom, skriver Kenan Malik..

GöteborgsPosten - 10 jan 15 kl. 07:00

Kenan Malik: Vår solidaritet är här för sent

Att driva med religionen och försvara yttrandefriheten är inte detsamma som att angripa minoritetsgrupper. Om man inte gör bådadera är det omöjligt att försvara minoritetsgruppernas frihet, skriver författaren och debattören Kenan Malik..

GöteborgsPosten - 13 maj 15 kl. 11:22

Kenan Malik: Storbritannien har splittrats

Frågorna om Skottlands ställning inom Storbritannien och Storbritanniens förhållande till EU kommer att dominera den brittiska politiken efter valet. Kenan Malik skriver om ett land som blivit både mer politiskt splittrat och mer desillusionerat..

GöteborgsPosten - 05 jul 15 kl. 20:25

Kenan Malik: "Ondska är en produkt av vår tid"

Meningen med det här resonemanget är inte att ”ursäkta” jihadisterna eller deras handlingar. Det är i stället att visa att ”ondska” varken är något obegripligt eller en evig del av den mänskliga naturen, utan i hög grad en produkt av vår tid, skriver Kenan Malik apropå förra veckans våldsdåd..

GöteborgsPosten - 20 sep 15 kl. 07:00

Kenan Malik: De kunde ha hindrat det - men valde att låta bli

Så länge Europas politiker inte förstår att murar och krigsfartyg och krigets språkbruk inte är meningsfulla svar på flyktingfrågan kommer det att inträffa fler kriser, fler tragedier, fler politiker som vrider sina händer, skriver Kenan Malik..

GöteborgsPosten - 07 jan 16 kl. 06:07

Kenan Malik: ”Min pessimism har varit berättigad”

Kenan Malik skriver om utvecklingen för yttrandefriheten ett år efter attacken mot den franska satirtidningen Charlie Hebdo.Terroristerna dödade tolv personer varav åtta av tidningens anställda..

SvD - 29 dec 16 kl. 09:15

Kenan Malik: Identitet har blivit ett självändamål

2016 var året som definitivt slog hål på idén om den västerländska demokratin som historiens slutpunkt. Kenan Malik ser hur identitetsfrågor har blivit ett självändamål i politiska rörelser och befarar att 2017 blir än mer tumultartat..

GöteborgsPosten - 07 feb 17 kl. 10:03

Kenan Malik: Falska nyheter är ingenting nytt

Lögner förklädda till nyheter har funnits lika länge som det har funnits nyheter. Det nya är inte att det förekommer falska nyheter, utan varifrån de kommer, skriver den brittiske journalisten och författaren Kenan Malik, om den senaste tidens debatt..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Bildextra: Balkänslor för ED på Stora Hotellet

Ja, balerna är inställda – men alternativet med klassfester i Jönköping fortsätter! På torsdagskvällen firade elever från Erik Dahlbergsgymnasiet på Elite Stora Hotellet.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Blankas elever på fin fest – minnesvärd avslutning

På kvällens klassfest på Spira var det dags för avgångseleverna på Drottning Blankas gymnasieskola att göra entré på röda mattan.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

”Vad ni än gör - släpp inte paddeln”

Vid ett antal tillfällen bjuder Jönköpings Kanotklubb in till prova på paddla i Vättern. Senaste gången samlades ett tiotal personer och lyssnade till när Hasse Bengtsson och Peter Klasson gick igenom vad man ska tänka på när man ger sig ut och paddlar.
– Vad ni än gör, släpp inte paddeln, säger Hasse Bengtsson.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

En till sjukhus efter mopedolycka

Ett larm om en mopedolycka i Tenhult kom till SOS alarm strax innan kl 17.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Ärkebiskopen sommartalar på Elmia

Antje Jackelén, Sveriges ärkebiskop, kommer till Elmia för att hålla ett sommartal. Talet kommer att vara en av programpunkterna under den digitala mötesplatsen Elmiadalen.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Nyhetsminuten – torsdag 4 juni

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Landslagsman klar för FagerhultHabo

Nykomlingen i Svenska Superligan, FagerhultHabo, har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Inte längre största AW - men mest betydelsefullt!

På Restaurang Guvernörens innergård brukar det i slutet av maj arrangeras Jönköpings största AW. I år när inget är sig likt så förvandlas det istället till Jönköpings mest betydelsefulla AW.
– Det kommer bli en fantastisk kväll men också en kväll där man kan få ge till någon som har det tufft, säger Jonas Lundin, Projektledare FC Gruppen.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Växlar upp - regionen startar provtagning

Nu växlar Region Jönköpings län upp provtagning för covid-19 ytterligare. Från och med nästa vecka uppmanas invånare även med milda symptom kontakta sin vårdcentral för möjlighet till provtagning.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Besökare skänkte 225 000 kronor

225 130 kronor. Så mycket skänkte alla sortergårdsbesökare till Tappra Barn under 2019. Summan kommer från besökare i Jönköpings kommun samt i Habo och Mullsjö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.