Expressen > Sport

Friday, 05 June, 08:36

Expressen - 27 okt 11 kl. 23:27

"Han kan inte jaga sillryggar som mig"SKELLEFTE/STOCKHOLM. Om Skelleftes tuffing Lee Goren sjlv fick vlja skulle han helst slss med Frjestads Sanny Lindstrm. Det avsljade han i en intervju under onsdagen. Men nr lagen mttes p torsdagen s blev det ingen fajt alls - ngot som Sanny Lindstrm r tacksam fr. - Han skulle mblera om ansiktet p mig, sger han till HockeyExpressen.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han kan inte jaga, sillryggarsom mig
Cornucopia - 20 okt 15 kl. 17:42

Gästinlägg: Sluta jaga, vi betalar redan för att få kopiera!

Samsung har idag fällts och ska tvingas betala avgifter till maffiaorganisationen CopySwede, då tydligen Samsungs telefoner är byggda med avsikten att användas till att kopiera media på. Med anledning av detta följer ett gästinlägg signerat Peter Ekvall nedan:

Ända sedan 90-talet (1998 för att vara exakt, även om den första varianten dök upp redan 1982, men då gick till statskassan istället för till upphovsmännen) betalar vi alla en 'kassettskatt' eller 'privatkopieringsersättning' så fort vi köper lagringsmedier såsom t ex CD/DVD-skivor, hårddiskar, USB-minnen, mp3-spelare, mobiltelefoner med lagringskapacitet mm mm, och från och med idag även surfplattor, datorer och liknande, för att upphovsrättsinnehavare ska få ersättning för den 'förväntade p

Expressen - 26 dec 18 kl. 04:24

Japan lämnar kommission – börjar jaga val igen

Japan kommer att lämna den internationella valfångstkommissionen för att börja jaga val igen, rapporterar AP.Dock kommer japanerna inte att jaga val vid Antarktis, något de gjort tidigare.En talesperson för japanska regeringen säger till AP att man bara kommer att jaga val i japanskt vatten..

Västerbottens Folkblad - 12 jan 12 kl. 11:21

Får jaga rödräv från skoter

Det blir tillåtet att jaga rödräv från skoter. Det blir tillåtet att jaga rödräv från skoter. Syftet är skydda fjällräven från det hot som rödräven utgör.

Sydsvenskan - 10 feb 13 kl. 06:30

Jaga vill säga dua till flicka

Nu ska jag säga något som det är förbjudet att säga i det här landet, så jag blir nog censurerad snart och min yttrandefrihet hotas genom att någon säger emot:Det är nödvändigt, i synnerhet i barns närvaro, att svenska kvinnor börjar säga ?jaga? om sig själva medan män säger ?

Barometern - 13 dec 13 kl. 07:47

Dubbelt så dyrt att jaga nästa år

Avgiften för att jaga på kommunens mark ska dubbleras. Kommunen säger upp jakträttsavtalen och antar samtidigt en ny policy för jakt. Nybro kommun kommer att säga upp de cirka 20 jakträttsavtal som finns i dag, med undantag för ett avtal som rör Örsjö.

Nyan - 31 mar 14 kl. 10:02

Rätt att jaga i Brändö och Lemland

Näringsminister Fredrik Karlström (MSÅ) har vid enskild föredragning beslutat att personer med hemort i landskapet och med giltigt jakttillstånd får jaga på landskapets områden i Brändö (Harun och Södörskobben) och Lemland (vissa kobbar och skär i den så kallade Sundskärs skärgård.)
Kartor över områdena finns på hemsidan regeringen.ax
Rätten att jaga infaller under tiden 15 april 2014–31 januari 2015.

Barometern - 12 aug 14 kl. 08:42

?Går inte jaga en skogsbrand?

– Det går aldrig att jaga en skogsbrand, säger Gert Axelsson, platschef på Påryds station.
Han var med på den stora Runtorpsbranden, så han vet. Actionfilmer bleknar i jämförelse med en stor skogsbrand, tycker brandmannen Gert Axelsson.

HBL - 02 apr 15 kl. 04:20

Bågjägare får snart jaga annat än rådjur

En lagändring som tillåter bågjägare att jaga hjortdjur håller på att beredas. Reformen av jaktlagen innehåller ett förslag som möjliggör jakt på mindre hjortdjur med båge. Det innebär att bågjägarna i framtiden får skjuta hjortar – i dag är rådjur det största tillåtna bytesdjuret.

News55 - 15 aug 15 kl. 21:32

Oldsberg om tevebranchen: Sluta jaga unga målgrupper

Snart är det dags för bröllop med kärleken Maria Sandeblad. Men först ska höstens säsong av Bingolotto sätta igång med Ingvar Oldsberg, nyligen fyllda 70 år, i spetsen. När Ingvar Oldsberg tog över att programleda Bingolotto år 2014 började tittarsiffrorna att öka lavinartat.

SmålandsPosten - 18 dec 17 kl. 18:32

Funktionsnedsatta jägare ska få jaga mer

Regeringen vill att funktionsnedsatta jägare ska kunna få jaga fler djur. Nu föreslås att personer med en funktionsnedsättning ska få jaga vilda fåglar och exempelvis björn eller varg från ett motordrivet fordon.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

”När jag gjorde 90 minuter senast? Det vet jag inte…”

Förra säsongen försvann med krånglande baksidor på låren.När förra landslagsspelaren Emma Berglund, 31, drar i gång igen med Göteborg FC:s lagkaptensbindel på armen är hon oerhört sugen.– När jag spelade 90 minuter senast?

Expressen - 30 minuter sedan

”Stora förväntningar – hög allsvensk klass”

Allsvenskan 2020 blir minst sagt speciell.Hur har lagen påverkats av uppehållet under våren?Vilka spelare har utvecklats sedan i fjol?

Expressen - 30 minuter sedan

”Har kapacitet att spela i en större europeisk liga”

Allsvenskan 2020 blir minst sagt speciell.Hur har lagen påverkats av uppehållet under våren?Vilka spelare har utvecklats sedan i fjol?

Expressen - 30 minuter sedan

Hemligheten bakom bilderna på Ronaldo

Cristiano Ronaldo chockade i veckan sina lagkamrater med sin stenhårda träning.Nu avslöjas hemligheten bakom hans nya skor – som ska ta spelet till nästa nivå.Förhoppningen är att bli snabbare än någonsin..

Expressen - 1 timme sedan

”Jag provade Viagra – men inget fungerade”

Dopingjägarna har tvingats dra sig tillbaka och idrottare kan nu fuska med minimal risk att bli avslöjad.Men det finns flera skäl att avstå.Kenneth Ekholm började med doping redan som 14-åring – och vittnar om svåra biverkningar.

Expressen - 1 timme sedan

”Det jag sa om henne är det värsta jag gjort”

Lance Armstrong dopade sig under större delen av sin karriär. Något som han erkänt, men i dokumentären ”Lance” menar den före detta cykelstjärnan att det finns något annat som tynger honom mer. – Dopingen är inte det värsta som jag har gjort, säger Armstrong.

Expressen - 10 timmar sedan

Stjärnan tar avstånd – efter hustruns bild

MLS-klubben LA Galaxy reagerade starkt på den serbiske mittfältaren Aleksandar Katais fru, Teas, inlägg på Instagram och krävde att de omedelbart togs bort.Nu ska klubben hålla ett möte med spelaren för att bestämma ”vad nästa steg blir” samtidigt som Aleksandar Katai tar avstånd på Instagram. ”De inlägg min fru gjorde var totalt oacceptabla”, skriver han.

Expressen - 11 timmar sedan

Experten om Isak: ”Han har en stjärnstatus nu”

La Liga och Alexander Isak är tillbaka. Därför har SportExpressen ringt en expert i spansk fotboll och ställt frågor om återstarten, Real Sociedad, Martin Ødegaard och Alexander Isak. .

Expressen - 12 timmar sedan

Rebecca, 21, tar över toppklubb

Den rumänska toppklubben FC Hermannstadt skriver historia. Efter att toppagenten Anamaria Prodan investerat i klubben gör hon sin 21-åriga dotter Rebecca Prodan till ägare. – Hon kommer att vara den yngsta ägaren i rumänsk fotboll, säger Anamaria Prodan Reghecampf till Digisport.

Expressen - 13 timmar sedan

Stjärnan är nära att skriva på för rivalen

Han har jagats av Liverpool under en lång tid.Nu ser Timo Werner ut att hamna hos PL-rivalen Chelsea.Enligt uppgifter till Sport Bild så kommer han snart att skriva på ett femårsavtal med klubben..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.