Newsmill > Opinion

Sunday, 31 May, 17:15

Newsmill - 27 okt 11 kl. 18:31

Sträck på ryggen Socialdemokrater!http://www.newsmill.se/trackback/40464Låt oss inte glömma vart vi skulle, låt oss inte glömma vart vi ska. Socialdemokratin har alltid varit den kraft som tagit ansvar för framtiden. Idag gör vi inte det, låt oss göra det igen!.
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Socialdemokrater

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sträck, ryggen, Socialdemokrater
GT - 14 sep 15 kl. 17:36

Alvbåge firade segern – och sträckte ryggen

Efter 2-1 borta mot Helsingborg kastade sig John Alvbåge in i klungan av lagkamrater för att fira. Då sträckte det till i ryggen – och Blåvitts målvakt slutade på massagebordet. – Det var i samband med att han hoppade in i ringen av spelare.

Skånskan - 17 dec 18 kl. 08:28

Hundra år sedan rösträtten infördes

Inrikes För exakt hundra år sedan beslutade en extrainkallad riksdag beslutet att införa allmän och lika rösträtt i Sverige.
Idag firas därför demokratins dag i riksdagen.År 1918 gick de konservativa i landet med på en rösträttsreform efter påtryckningar från liberaler och socialdemokrater.

Cornucopia - 24 jun 17 kl. 11:03

Ny bok pekar ut ledande socialdemokrater runt Palme som KGB-infiltratörer

Fd ambassadör Bo Theutenberg har nu gett ut din tredje bok i serien Dagbok från UD. I den pekas nu ett antal ledande socialdemokrater runt Olof Palme ut som KGB-infiltratörer. Tre ledande socialdemokrater namnges också för att varit rapportörer till den tjeckiska kommunistiska underrättelsetjänsten och en som KGB:s viktigaste källa i Sverige.

HBL - 23 aug 13 kl. 11:45

Socialdemokrater vill se Urpilainen leda EU-kommissionen

Socialdemokrater med synliga poster vill att deras partiledare, finansminister Jutta Urpilainen kandiderar för ordförandeskapet i EU-kommissionen.Europaparlamentarikern Liisa Jaakonsaari (SDP) föreslog i tidningen Helsingin Sanomat på torsdagen att Urpilainen skulle sträva efter posten. I dag har riksdagsledamoten Jukka Kärnä (SDP) och partiets vice ordförande Eero Vainio också uppmuntrat Urpilainen.

SR - 05 jul 16 kl. 07:11

Ledande socialdemokrater vill mildra nya asylregler

Den nya strängare migrationslagen som nyligen klubbades i riksdagen ska gälla i tre år, men nu vill tunga socialdemokrater att delar av lagen ska rivas upp i förtid..

Trelleborgs Allehanda - 14 mar 19 kl. 00:01

Vi socialdemokrater ville undvika rivning av bostadshus

Många tycks tro att det var vi socialdemokrater som drev igenom beslutet att ge östra ringvägen den sträckning som blev kommunfullmäktiges beslut. Det är inte sant!.

Expressen - 07 mar 13 kl. 09:16

Sjöström om Luleå: "Rör mig inte i ryggen"

BSTL - Bucklan Ska Till Luleå. Det är Luleåklubbens stridsrop mot Frölunda Indians. - Det rör mig inte i ryggen, säger Fredrik Sjöström, 29..

DN - 21 mar 18 kl. 15:05

”Missvisande att fira kvinnlig rösträtt med manlig byst”

REPLIK DN DEBATT 17/3. Att jubilera rösträtten genom att lyfta fram socialdemokrater och liberaler som de hjältar vi ska vara tacksamma mot är att förenkla, vinkla och politisera historieskrivningen om det demokratiska genombrottet i Sverige. Den kvinnliga rösträtten ska inte firas med en byst av en manlig statsminister, skriver forskarna Ulrika Holgersson och Lena Wängnerud..

YLE - 01 mar 13 kl. 09:03

Sött och gott i Strömsö på söndag

Choklad är temat för säsongstarten för Strömsö på söndag. Dessutom kommer man under våren att satsa på bland annat mat av skräpfisk och grillning. Programmet får också en ny programledare i Jonathan Granbacka som tidigare mest är känd från olika barnprogram på Yle fem.

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 14 kl. 23:29

Sjöström besväras av ryggskada

Simstjärnan Sarah Sjöström störs av en lättare sträckning i ryggen, enligt SVT Sport. På grund av besvären tävlade 20-åringen inte under första dagen av Portugal Open, som avslutar det pågående landslagslägret. Hon är inte orolig för att sträckningen ska ställa till problem i EM i Berlin om lite mer än tre veckor.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 14 kl. 23:26

Sjöström besväras av ryggskada


Simstjärnan Sarah Sjöström störs av en lättare sträckning i ryggen, enligt SVT Sport.På grund av besvären tävlade 20-åringen inte under första dagen av Portugal Open, som avslutar det pågående landslagslägret. Hon är inte orolig för att sträckningen ska ställa till problem i EM i Berlin om lite mer än tre veckor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.