SVT > Videos

Friday, 05 June, 10:47

SVT - 27 okt 11 kl. 21:03

Här får prins Daniel nobben av barnPrins Daniels första internationella besök på egen hand i USA fokuserar bland annat på amerikanska barn och deras hälsa.Och i ett försök att förmå amerikanska skolbarn att äta nyttigare serveras nu 45000 skolbarn i Washington nordisk mat..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Daniel, Daniels, USA, Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får prins, Daniel, nobbenav , barn
Sydsvenskan - 17 aug 11 kl. 15:02

Victoria och Daniel väntar barn

Foto: Joel Ryan/AP
Nu är det officiellt: Kronprisessan Victoria och prins Daniel väntar barn rapporterar Hovet.
Mer info kommer....

DN - 02 jun 17 kl. 07:00

Prins Daniel: Våra barn ska lära sig åka tunnelbana och stå i kö

För sju år sedan blev han en del av kungafamiljen. I en stor DN-intervju berättar prins Daniel om kampen för att alla barn ska få ett aktivt liv. Och varför han vill att prinsessan Estelle och prins Oscar ska lära sig vardagliga saker som att åka tunnelbana och stå i kö..

Expressen - 09 sep 15 kl. 14:24

Prins Daniel: "Du vet hur det brukar bli..."

Förra veckan avslöjade hovet att kronprinsessan Victoria väntar barn igen. Nu beskriver prins Daniel sina känslor. – Du vet hur det brukar bli när jag ska förklara mina känslor?

News55 - 09 nov 15 kl. 16:49

Prins Daniel: ”Är du beredd att ta emot ett organ måste du också vara beredd att ge”

Varje år dör 50 svenskar som står på väntelista för en organtransplantation. Viljan att donera är hög bland svenskarna men antalet organdonationer räcker alltså ändå inte till för att fylla behovet och idag köar över 700 svenskar för nya organ. För sex år sedan genomgick prins Daniel en njurtransplantation och i senaste numret av DI Weekend intervjuas han bland annat om sin syn på organdonationer: – Mitt budskap är att om du är beredd att ta emot ett organ för egen eller någon anhörigs del, då måste du också vara beredd att ge.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Prins Daniel Westling kör till Tyskland med polarna för att köpa skitmycket sprit till Estelles dopfest

Prins Daniel ser fram emot dottern Estelles dop.  Därför har han planerat att, tillsammans med tre av hans hockeypolare från gymnasiet; Bösarn, Billy och Bulten åka ner till den tyska gränsstaden Flensburg för att köpa alkoholen som ska inmundigas under festen.  Svenskbladet fick tag i Billy, en av Prins Daniels polare från gymnasiet, för en liten intervju: - Det blir precis som förr.

Expressen - 12 sep 17 kl. 11:47

Programledaren skulle föda – då ringde prins Daniel

Programledaren Brita Zackari skulle strax föda barn – men då värkarna tätnade ringde plötsligt telefonen. Hennes make, SVT-profilen Kalle Zackari Wahlström, svarade. I andra luren satt prins Daniel.

Nyheter 24 - 04 apr 11 kl. 10:18

Prins Daniel: "Victoria styr över fjärrkontrollen"


Det är kronprinsessan Victoria som bestämmer över fjärrkontrollen på Haga slott. Nu har prins Daniel avslöjat hur det går till i den kungliga tevesoffan. - Så fort jag sträcker mig efter fjärrkontrollen är hon där och viftar bort min hand, säger han.

News55 - 24 mar 16 kl. 10:50

Prins Daniel tar familjebild på barnen – delar med sig på Facebook

”Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag och Prins Oscars födelse. Vi uppskattar all omtanke och att så många delar vår glädje”, hälsade kronprinsessan Victoria och Prins Daniel i samband med en ny bild som de delade med sig av på Facebook. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.

Skånskan - 29 apr 16 kl. 10:11

Prins Daniel besöker Värnhemsskolan

Malmö Värnhemsskolan och Malmö högskola får den 3 maj besök av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademiens (IVA) projekt Prins Daniels Fellowship. Prins Daniel själv deltar i samtal tillsammans med bland annat Gunilla von Platen från Xzakt Kundrelation och Lina Gebäck från Linas matkasse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.