Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 June, 18:50

Aftonbladet - 27 okt 11 kl. 20:56

Grät av längtan efter sina barn
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grätav , längtanefter sina , barn
YLE - 08 jun 17 kl. 18:00

Pirr i magen. Läppstift på skjortan. Vattenkyssar - här finns era berättelser om längtan!

I våras efterlyste Svenska Yle berättelser om längtan och fick in tiotals berörande och skickligt skrivna texter. Materialet används för en webbdramaserie som publiceras senare i år. Läs och njut av de fina bidragen.

YLE - 07 sep 15 kl. 14:31

Till skolan med rullstol och hemlängtan

Oliver Kanerva var med om en bilolycka för tre år sedan och fick då en ryggskada som gjorde honom förlamad i benen. För ett par veckor sedan började han i ettan. Det var länge oklart inför skolstarten hur det skulle bli med Olivers skolstart.

YLE - 06 maj 16 kl. 04:30

Rose har varit fostermamma till 15 barn – "De är alla våra hjärtebarn"

När Rose och Reima Raitio inte kunde få biologiska barn bestämde de sig för att ta emot ett fosterbarn. Paret har nu fyra döttrar och under åren har det bott 15 fosterbarn hemma hos paret i Pargas. Rose får ta emot Finlands vita ros på mors dag.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 10:59

Är det en mänsklig rättighet att skaffa egna barn?

Visserligen spelas föreställningen i en klassisk teaterlokal, men det är inte fråga om klassisk teater. För det mesta är salongsljusen tända, och några försök att locka in åskådarna i verklighetsflykt står inte på agendan.
Undertiteln på föreställningen säger egentligen det mesta om gestaltningsformen: ?

Skånskan - 21 mar 17 kl. 10:00

Hon skriver dikter om sin längtan

Personligt Sofia Isaksson längtar efter en värld med empati.
– Efter att bli sedd. Att vara lycklig, att få vara bra som jag är, inte bli dömd.

Expressen - 01 aug 15 kl. 06:53

Läsarna hyllar "Längtan efter barn"-serien

Ofrivillig barnlöshet är en fråga som berör många. Vart femte par i Sverige har problem med att skaffa barn. I Kvällspostens artikelserie "Längtan efter barn" har vi mött människor som berättat om kampen, tårarna och glädjen när ett barn blir till mot alla odds.

Barometern - 28 mar 14 kl. 14:18

Mördarnas barn slits mellan längtan och rädsla

Tjugo år har gått sedan folkmordet i Rwanda. 800 000 tutsier dödades av sina forna hutu-grannar, arbetskamrater, lärare och ibland vänner. I dag försöker hutuer och tutsier leva tillsammans igen och fångarna har släppts från sina fängelsestraff för att återvända till sina byar.

SR - 07 maj 14 kl. 14:50

Klara Zimmergren om längtan

I sitt omtalade och starka Sommar i P1 satte komikern och programledare Klara Zimmergren ord på längtan att få barn och att bli förälder. Nu kommer Klaras historia som bok: "Längtan bor i mina steg"..

Expressen - 19 jul 14 kl. 13:18

Malin Olsson om sitt mörker och längtan

Malin Olsson hälsar välkommen vid fäboden där hon lekte som barn. Och i en öppenhjärtig intervju berättar SVT-programledaren nu om mörkret i själen, längtan efter barn och det nya livet som singel. - Det är klart att jag mått skit.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 16:40

Lyhörd pjäs om barnets längtan

Åtskilligt har hänt inom barnlitteraturen under de senaste decennierna. Inte minst har bilden av kärnfamiljen och föräldrarollen utmanats i en rad annorlunda uppväxtskildringar. Svarta och stickiga berättelser som tidigare sparats till den vuxna eller åtminstone tonåriga publiken gestaltas nu i barnböcker och dramatik som talar direkt till små barn.

Expressen - 29 okt 15 kl. 13:37

Martin Björk om längtan efter barn

I Expressen podcast Livshjulet berättar Martin Björk om sökandet efter rätt kvinna och längtan efter barn. Men också om det tidigare förhållandet med Lena Philipson. – När jag lärde känna henne blev hon ännu snyggare, i min värld, för att hon är jävligt rolig, säger han till Anna Hegestrand i Livshjulet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.