SVT > Videos

Friday, 05 June, 01:15

SVT - 27 okt 11 kl. 20:31

Tänk på det här när du anlitar hantverkareMeverkande: Åsa Avdic, programledare Plus SVT.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Avdic, Plus SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tänkpå det här när du , anlitar, hantverkare
Kristianstadsbladet - 08 apr 19 kl. 13:44

Att tänka på när du anlitar hantverkare

Det finns gott om skräckhistorier om hantverkare som luras och renoveringar som gått fel. Men det finns saker man kan göra för att undvika att bli den som råkar illa ut. .

Sydsvenskan - 05 aug 14 kl. 14:20

Nio saker att tänka på när du anlitar hantverkare

Hantverkstjänster har toppat listan över klagomål hos Konsumentverket varje år sedan 2005. Här listar vi nio smarta sätt att skydda sig som konsument..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Störst missnöje med hantverkare

Mer än var femte klagomål hos konsumentvägledarna runt om i landet handlar om boende. Vanligast är klagomål på hantverkare som överskridit budgeten eller inte utfört jobbet på ett tillfredsställande sätt.Under 2011 kom cirka 94.

Polisen - 23 maj 17 kl. 13:10

Är din hantverkare seriös?

Det är under sommarhalvåret som asfaltsarbetare och husrenoverare rör sig runt i Sverige och erbjuder sina tjänster. Var säker på att du anlitar seriösa hantverkare innan du ingår avtal..

BT - 07 maj 14 kl. 14:01

Karlskrona anlitar extern utredare efter mordet

Efter mordet på den åttaåriga flickan i Karlskrona ska kommunen hyra in en extern konsult för en oberoende granskning av socialförvaltningens rutiner. Förvaltningen har före det tragiska dödsfallet på Valborgsmässoafton tre gånger varskotts om att flickan troligen for illa hos sina släktingar. En första anmälan gjordes redan i mars förra året och den andra i november.

Nyan - 28 feb 15 kl. 12:26

Kirurg och hantverkare faller för varandra

"Micke och Veronica" är den senaste produktionen från teamet bakom bland annat "Sommaren med Göran", "En gång i Phuket" och tv-serien "Hey Baberiba". I helgen har filmen premiär på bio Savoy. Filmen väckte uppmärksamhet under inspelningarna eftersom före detta Bond-tjejen Izabella Scorupco lämnat Hollywood och tagit sin första roll i en svensk komedi.

Barometern - 23 aug 16 kl. 06:00

Så undviker du att anlita fel hantverkare

Att bygga nytt eller bygga om är en stor investering. Det finns då flera saker du bör ha i åtanke innan du anlitar hantverkaren som ska utföra arbetet..

YLE - 14 maj 14 kl. 11:31

Hantverkare ska inspirera varandra i nytt nätverk

Hantverkare kan må bra av att veta att det finns andra som sysslar med någorlunda samma saker. En del kanske också umgås med tanken på att göra något mer av sitt skapande än att bara hålla det på hobbynivå. I Kristinestad pågår ett projekt för att skapa ett nätvek för regionens kreatörer.

Kristianstadsbladet - 25 okt 12 kl. 10:30

Scan anlitar skattesmitare

Arkivbild: Lasse Ottosson
Scan anlitar ett bemanningsbolag som smiter från skatt och hyr ut personal svart, visar Skatteverkets utredning. Facket kräver att samarbetet ska avbrytas men Scan tillbakavisar det kravet.
Scan i Kristianstad tillhör arbetsplatserna i Sverige dit Cooley Food Consultants Ltd hyr ut personal.

News55 - 19 maj 16 kl. 16:19

Oseriösa hantverkare i farten – Polisen: ”Äldre personer främst drabbade”

I samband med att vi går mot varmare temperaturer får flera husägare oväntade besök av hantverkare som erbjuder sig att ta en titt på husets skick. Hantverkaren erbjuder sig sedan att exempelvis lägga om taket på huset till en summa på hundratusentals kronor. Men jobbet kan visa sig vara allt annat är bra utfört.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.