DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 15:02

DI - 27 okt 11 kl. 19:25

Juholt bollar med felaktiga siffrorS-ledaren Hkan Juholt anklagar statsminister Fredrik Reinfeldt fr att vara ansvarig fr hgsta antalet socialbidragstagare p 35 r. Men den korrekta siffran r tio r..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholt, bollarmed , felaktiga, siffror
Alliansfritt Sverige - 01 sep 13 kl. 10:36

Felaktiga siffror får projekt mot ungdomsbrott att verka lyckat

I oktober 2012 lanserade regeringen ett pilotprojekt för stoppa ungdomskriminalitet. Det gick i korta drag ut på att samordna olika myndigheter i så kallade sociala arbetsgrupper. Redan fyra månader senare konstaterade regeringen att projektet var framgångsrikt: - Redovisningen av pilotprojektet visar att flera ungdomar har minskat eller totalt upphört med sina kriminella aktiviteter under den tid de haft stöd från en social insatsgrupp.

Cornucopia - 09 feb 17 kl. 08:53

Karlshamn medger felaktiga siffror - regeringen: "spelar ingen roll" - Nordstream nu 100% ägt av Gazprom

SR P4 Radio Blekinge har nu publicerat mina uppgifter om att Karlshamn lämnade desinformation till regeringen om 700 fartyg med rysk besättning årligen till hamnen. Man har nu korrigerat uppgifterna, men regeringens samordnare säger att antalet inte spelade någon roll. Gazprom har dagen efter svenska regeringens och Karlshamns beslut köpt resterande 50% av Nordstream och pipelinen är nu helt ryskägd, vilket tydligen var viktigt att den inte var innan beslutet.

SmålandsPosten - 14 dec 13 kl. 16:46

Socialdemokraterna kör med felaktiga siffror

?En klok person sa en gång, ”statistik kan liknas vid en lyktstolpe. För en drucken­ är det något att luta sig mot, för andra är lyktstol­pen upplysning i mörkret”.

E24 - 16 nov 16 kl. 12:02

Felaktiga siffror i rapport – bolaget handelsstoppas

Aktietorget har tills vidare stoppat handeln i Latvian Forest Company AB med anledning av felaktiga siffror i balans- och resultaträkning i delårsrapporten, skriver Aktietorget i ett pressmeddelande..

SR - 10 feb 17 kl. 15:48

Felaktiga siffror för ryska fartyg i Karlshamn

I samband med beslutet om lagringen av de ryska gasrören för Nordstream redovisade Karlshamns kommun av misstag felaktiga siffror för antalet ryska fartyg som anlöper hamnen..

SmålandsPosten - 06 nov 14 kl. 06:22

Felaktiga siffror om elevbetyg

Tingsryds kommunfullmäktige blev nästan lurad av skolförvaltningen. Men Kristdemokraten Anette Weidenmark upptäckte de felaktiga siffrorna om elevernas skolbetyg. – Jag anser att det är anmärkningsvärt att barn- och utbildningsnämnden ger kommunfullmäktige ett underlag med felaktig information, sade Anette Weidenmark på fullmäktiges möte i Yxnanäs.

Newsmill - 13 apr 12 kl. 19:48

Svenskt Näringsliv sprider felaktiga siffror om högskolornas kvalitet

http://www.newsmill.se/trackback/44362Studievägledare: Blivande studenterna bör inte stödja sig på Svenskt Näringslivs siffror när de idag gör sina högskoleval.

DN - 02 okt 18 kl. 15:31

Viral bild sprider felaktiga siffror om antalet anmälda våldtäkter

En bild som påstås visa antalet anmälda våldtäkter per 100.000 invånare i flera olika länder blev under fredagen viral, bland annat efter att Sverigedemokraterna delat den. Men siffrorna på bilden kommer från olika år och är i vissa fall helt felaktiga, och faktum är att antalet anmälda våldtäkter per 100.

SvD - 17 jan 17 kl. 17:00

”M och C sprider felaktiga siffror om vår politik”

Klimatdebatten tjänar inte på att politiker svänger sig med påhittade siffror för att tjäna sina egna syften och resonemang. Det skriver Miljöpartiets språkrör i en slutreplik. .

Sydsvenskan - 16 sep 19 kl. 13:00

Felaktiga fiskerapporter kan ge fel kvoter

När mängden uppfiskad sill och skarpsill kontrollerades upptäcktes att varannan svensk trålare hade uppgett felaktiga siffror. I förlängningen riskerar den felaktiga rapporteringen att snedvrida EU:s fiskekvoter, befarar experter. Svenska fisketrålare u.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

17 nya rapporterade dödsfall i covid-19

Ytterligare 17 personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik..

DI - 1 timme sedan

Tänk efter före bröllopet – fem ekonomiska råd du inte får missa

Högsäsongen för bröllop har inletts. Coronakrisen har ändrat förutsättningarna, men många väljer att viga sig även om den stora festen inte….

DI - 2 timmar sedan

USA rustar för stärkta sanktioner mot Nord Stream 2

Nord Stream 2 kan snart drabbas av ytterligare sanktioner. Nu rustar politiker i den amerikanska kongressen för att förhala bygget av….

DI - 1 timme sedan

”Slopa kravet på parkeringsplatser vid bostadshus”

Slopa kravet på parkeringsplatser för bostadshus. Skapa i stället mobilitet som är i linje med klimatmålen och som dessutom sänker både….

DI - 2 timmar sedan

Här är ställena där du smittas av coronaviruset

Nästan 43.000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige..

DI - 2 timmar sedan

De sätter lönsamt vrakpris – nu breddas verksamheten

En uttjänt segelbåt gjorde Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam till entreprenörer i återbruksbranschen..

DI - 3 timmar sedan

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

DI - 3 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president….

DI - 3 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

DI - 4 timmar sedan

Biden har säkrat presidentkandidaturen

Den tidigare vicepresidenten Joe Biden har fått tillräckligt många delegater för att formellt säkra sin position som Demokraternas kandidat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.