Metro > Teknik

Saturday, 30 May, 06:45

Metro - 27 okt 11 kl. 15:51

Facebook-miljardären får 100 miljoner skattekronorEtt av världens rikaste företag bygger serverhall i Sverige. Då går regeringen in med pengar..
Läs mer på Metro
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook-miljardärenfår , 100miljoner , skattekronor
Dagens PS - 13 sep 17 kl. 09:04

Miljardären överger sin ”baby” – startar nytt

Lämnar bolaget som gjort honom 6,5 miljarder dollar rikare. WhatsApps medgrundare Brian Acton kommer att lämna bolaget för att dra igång en ideell verksamhet, enligt ett inlägg på Facebook. ”Det är något som jag har tänkt på ett tag och nu är det dags att bara fokusera och utföra”, skrev Brian Acton.

Expressen - 22 aug 19 kl. 17:58

Miljardären trodde Ferrarin var stulen – var felparkerad

Miljardären Torsten Jansson reagerade argt – och blixtsnabbt – när han på torsdagen inte hittade sin parkerade bil.”Bilstöld!” skrev han på Facebook och bad om hjälp att hitta sin Ferrari Lusso.

Aftonbladet - 20 feb 14 kl. 11:48

Säljer sitt företag till Facebook för 100 miljarder

Sökte jobb på Facebook – nu blir han miljardär.

Dagens PS - 22 nov 18 kl. 12:06

Facebook erkänner attack på miljardären

Finansmannen och valutagurun George Zoros en av kritikerna som angripits med tvivelaktiga metoder. I förra veckan avslöjade New York Times att den sociala mediejätten, i det tysta, angripit kritiker genom att sprida falska uppgifter och anklaga dem för antisemitism men också för att vara finansierade av affärsmannen George Soros, en vanlig komponent bland antisemitiska konspirationsteoretiker. Nu bekräftar Facebooks avgående kommunikationschef Elliot Schrage att världens största sociala forum särskilt ägnat sig åt att smutskasta Soror.

SvD - 12 feb 17 kl. 08:30

Stor konst, ny svenska och it-miljardären bakom Trump

”Mitt liv bara pågår. Varje dag ser nästan exakt ut som den föregående, vardag som helg. Jag trivs med det.

DI - 04 jun 18 kl. 17:36

Inifrån Silicon Valley: It-miljardären som vill skapa ny kapitalism

Han jämför Facebook med cigaretter, slåss för jämställdhet och tänker utrota hemlösheten. Medan andra Silicon Valley-chefer löper gatlopp har Salesforces grundare Marc Benioff seglat upp som en maktfaktor.  ”Techbolagen måste ta mer ansvar, vi har fått så mycket av samhället ”, säger han till DI..

Dagens PS - 23 nov 18 kl. 08:52

Soros efter angreppen: Granska Facebook!

Miljardären George Soros filantropiska välgörenhetsorganisation vill att kongressen granskar Facebook, skriver New York Post. Detta kommer efter att Facebook erkänt att man anlitat ett företag att utreda Soros sedan denna uttryckt sig negativt om den sociala mediajätten under Davos-mötet. Soros sade att Facebook var ett hot mot samhället vilket fick Facebook att reagera.

Dagens PS - 22 dec 16 kl. 11:45

Tung IT-miljardär kallas ”årets största kräk”

Tech-miljardären Peter Thiel ”kan vara årets största kräk”, dundrar The Next Webs Lauren Gilmore efter avslöjandet. (Foto: TT) DagensPS.se har flertalet gånger skrivit om Silicon Valley-legendaren Peter Thiel som var en av grundarna bakom betalningsjätten Pay Pal och den första investeraren i Facebook.

Nyheter 24 - 31 maj 12 kl. 22:43

Miljardär kastade pengaflygplan för 14 000 kronor


"Folk började bete sig som djur". Den ryske miljardären Pavel Durov kände sig extra givmild när han slängde motsvarande 14 000 kronor till en folkmassa nedanför sitt kontor i St. Petersburg.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 19:21

Mark Zuckerberg tillbaks på Facebook efter föräldraledighet

Det stora samtalsämnet är vad Mark Zuckerberg skulle ha på sig, en grå T-shirt eller en grå T-shirt med en grå hoodie eller en grå hoodie när han skulle tillbaks till jobbet igen. Under måndagen delade Mark Zuckerberg VD på Facebook en bild av sin grå garderob i det sociala nätverket, det bevisar en gång för alla att miljardären och grundare av Facebook bara spenderar sina pengar på grå T-shirts och hoodies så att han inte behöver bekymra sig om vad han skall ha på sig under dagen. Mark Zuckerberg har troligtvis inspirerats av Albert Einstein som enligt ryktet hade en garderob med likadana kostymer och skjortor så att han inte skulle behöva ödsla tid på att fundera på vad han skulle ha på sig..

SVT - 22 nov 18 kl. 12:42

Facebook erkänner: Vi betalade firma för att ”utreda” George Soros

Facebook anklagades för att ha hyrt en pr-firma för att sprida rykten om att deras motståndare egentligen var miljardären George Soros marionettdockor. Nu medger sociala medierjätten att man använt pr-firman, och menar att det var för att undersöka Soros bakomliggande motiv sedan han kallat Facebook ”ett hot mot samhället”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.