Polisen > Nyheter

Tuesday, 02 June, 07:48

Polisen - 27 okt 11 kl. 16:02

Resultatkonferens i Samverkan mot våldHur mycket våld finns det i länet? Vad gör myndigheterna vid våld i nära relation? Vad behöver vi bli bättre på och hur ska vi bli det? Välkommen till resultatkonferens i projektet Samverkan mot våld..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Samverkan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resultatkonferensi , Samverkanmot , våld
Politologerna - 16 dec 17 kl. 08:15

Lucka #16: Mellankommunal samverkan – den bortglömda kommunreformen

Inlägget är skrivet av pol. mag Anders Folkesson. Han är statsvetare och ekonom med mångårig erfarenhet av arbete i kommunsektorn.

Politologerna - 11 dec 16 kl. 08:00

Lucka #11: Samverkan som forskningens överordnade mål?

Följande text är författad av Shirin Ahlbäck Öberg, docent i Statskunskap och prodekan vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Uppsala universitet. Texten är en fortsättning på en text publicerad den 10 december där delar av 2016 års forskningsproposition (Prop. 2016/17:50) diskuteras.

SmålandsPosten - 13 jul 13 kl. 09:51

Kronobergs utmaningar kräver samverkan

Sverige har stora integrationsutmaningar. Det gäller också oss i Kronobergs län. Att bryta det utanförskap som många utrikes födda personer fastnat i och istället tillvarata den potential som mångfald innebär för ett samhälle, är en stor och viktig uppgift.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 15:00

Samverkan ger småpartier plats

STAFFANSTORP I förra veckan avslöjades att Centerpartiet ingår valteknisk samverkan med de rödgröna partierna i Staffanstorp.Överenskommelsen ger MP och C insyn och möjlighet att vara med och påverka politiken. Det innebär inte någon politisk uppgörelse utan handlar om platser i nämnder och styrelser.

SmålandsPosten - 11 apr 14 kl. 06:52

Bättre samverkan i gemensamma lokaler

I en insändare från den 3 april hävdar Gunilla Degerman och Henrik Björsell att beslutet om att samverkan av somatik och psykiatri skulle vara dåligt underbyggt. De ställer frågor om varför samlokalisering ska ske?
Finns det ekonomiska orsaker?

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 08:43

Samverkan ger jobb och företagande

Foto: Bosse Nilsson
Högskolan Kristianstad är unik i landet genom att programmen innehåller minst fem veckors verksamhetsförlagd utbildning. Det förbereder studenterna för arbetsmarknaden. Det skriver moderaterna Betty Malmberg och Fredrik Axelsson.

SmålandsPosten - 04 feb 14 kl. 06:23

Fortsättning på Samverkan Lessebo önskas

Arbetslösheten är fortfarande hög i Lessebo kommun. Men tiden för utvecklingsprojektet Samverkan Lessebo har gått ut.
– Jag är ganska över­tygad om att det blir en fortsättning, säger ­kommunchefen Christina Nyquist.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:56

Utveckling med hjälp av samverkan

Foto: Therese Jahnson / SvD / TT
Näringslivet skulle kunna utvecklas om företagen hade haft ett närmare samarbete med de akademiska institutionerna, skriver Mikael Drakenberg och Tor Sjödin.
Ute på våra akademiska institutioner finns det en enormt stor potential och massvis med användbar kunskap. Det har alltid funnits ett avstånd mellan akademi och näringslivet, då forskningen ska stå fri från annan påverkan.

Barometern - 16 sep 14 kl. 09:34

Samverkan är bäst för näringslivets utveckling

Ute på våra akademiska institutioner finns det en enormt stor potential och massvis med användbar kunskap. Det har alltid funnits ett avstånd mellan akademi och näringslivet, då forskningen ska stå fri från annan påverkan. Men, samverkan handlar ju inte om politisk påverkan utan det handlar om att företagen ska kunna få tillgång till branschspecifik kompetens som bidrar till företagens goda renomé.

Kristianstadsbladet - 29 okt 14 kl. 06:30

Tuff S-attityd ledde till ny samverkan

Foto: Annica Jönsson
En tuff attityd från Socialdemokraterna drev Moderaterna i armarna på Vänsterpartiet, Alternativet och Miljöpartiet. ”Vi måste se till vad som är bäst för kommunen", säger Lotta Hellström, gruppledare för M.
Sent i söndagskväll fördes de diskussioner som dagen därpå skulle leda till att Socialdemokraterna petades ner från tronen i kommunfullmäktige i Bromölla.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 15 timmar sedan

En person häktad efter medborgarlöftesinsats i Haparanda

Förra veckans medborgarlöftesinsats resulterade i att en person häktades misstänkt för bland annat grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor..

Polisen - 18 timmar sedan

Polisen flyttar in i nya lokaler i Rinkeby

Nu är det nya polishuset i Rinkeby färdigt och idag 1 juni börjar polisen flytta in. I september ska alla vara på plats, och då öppnar reception och passexpedition för allmänheten..

Polisen - 18 timmar sedan

Kraftig minskning av öppna droghandeln i Rinkeby centrum

I en ny rapport från Lunds universitet beskrivs hur polisens högre närvaro och ledning av samarbetet med andra aktörer rensade bort den öppna droghandeln och ökade tryggheten i Rinkeby centrum..

Polisen - 23 timmar sedan

Samarbete mot misstänkt fusk fördjupas

Polismyndigheten och Tillväxtverket samarbetar för att bekämpa fusk med stödet för korttidsarbete..

Polisen - Igår: 07:10

Operation Mellerud: Stor insats mot organiserad brottslighet har gett resultat

Två narkotikaärenden ledde till ett grovt kriminellt nätverk finansierat av omfattande narkotika- och ekonomisk brottslighet. Nästan fyra år senare har en myndighetsgemensam insats renderat en stor mängd beslag, frihetsberövanden och fängelsestraff..

Polisen - Igår: 22:55

Avtal tecknat för byggnationen av nya polishuset i Umeå

Nu är avtal tecknat mellan fastighetsägaren och den entreprenör som ska bygga det nya polishuset i Umeå..

Polisen - Igår: 06:04

Informationskampanj om våld i nära relation

I Coronakrisens spår finns det risk att våldet ökar i hemmet. Kampanjen visar vart du kan vända dig vid misstanke om att någon i din närhet utsätts för våld i nära relation..

Polisen - 29 maj 20 kl. 17:38

Snabbare lagföring går bra i hela regionen

Försöksverksamheten Snabbare lagföring ger goda resultat i hela region Stockholm. Över 4 000 redovisade ärenden fram till april och tiden från brott till dom har minskat med i snitt 16 veckor per ärende..

Polisen - 29 maj 20 kl. 16:59

Fyra personer häktade

De personer som i tisdags greps misstänkta för grov utpressning, försök till grov utpressning, grovt vapenbrott samt allmänfarlig ödeläggelse häktades idag av Stockholms tingsrätt..

Polisen - 29 maj 20 kl. 14:51

Brott mot äldre – bedragare ringer först

På flera håll i Stockholms län förekommer just nu bedragare som lurar till sig kreditkort eller tar sig in i lägenheten för att stjäla pengar eller värdesaker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.