Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 06 June, 22:49

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 13:46

Statlig miljardorder till PostenPosten har tecknat tv ramavtal med svenska staten som totalt vrderas till cirka 800 miljoner kronor per r fram till och med mars 2013. Drefter kan avtalen komma att frlngas i ytterligare tv r. Ramavtalen gller brev- och paketfrmedling och omfattar minst 259 miljoner frsndelser, enligt ett pressmeddelande frn Posten..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statlig, miljardordertill , Posten
Helsingborgs Dagblad - 14 dec 11 kl. 11:25

ABB får statlig miljardorder

Industrikoncernen ABB har fått en order värd 1,2 miljarder kronor på kablar till projektet Sydvästlänken. Beställare är statliga Svenska Kraftnät, enligt ett pressmeddelande. Totalt kostar Sydvästlänken 7,3 miljarder kronor.

DI - 14 dec 11 kl. 11:28

ABB tar statlig miljardorder

Industrikoncernen ABB har tagit en order värd 1,2 miljarder kronor på kablar till projektet Sydvästlänken. Beställare är statliga Svenska Kraftnät, enligt ett pressmeddelande..

Cornucopia - 20 okt 17 kl. 15:18

Damberg: "Man ska kunna lita på Posten"

PostNord får ett statligt ägarstillskott på 2.2 miljarder kronor. 1.

DI - 31 dec 15 kl. 12:57

Uppgifter om miljardorder till Nevs

Elbilsföretaget Nevs i Trollhättan har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med det kinesiska företaget Huateng som uppges vara värt 8,5 miljarder kronor. Det rapporterar P4 Väst med hänvisning till en statlig kinesisk nyhetsbyrå..

YLE - 05 sep 16 kl. 11:57

Statlig eller privat - vem ska styra förbindelsebåten?

Stefan Svaetichin har kört taxibåt i Borgå skärgård under många år och följt med branschens uppgång och fall. I dag är han nästan den enda i Borgå och Sibbo skärgård som kör taxibåt. När Stefan flyttade till Pörtö hade han först bogserbåt.

SvD - 01 mar 11 kl. 13:59

Stopp för statlig försäljning

Staten behåller aktierna i SBAB, Posten Norden och Telia Sonera. Och Vattenfall förblir helstatligt..

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 11 kl. 11:25

Troligt nej till statlig försäljning

Regeringen förlorar rätten att sälja innehavet i SBAB, Telia Sonera och Posten Norden samt en del av Vattenfall på onsdagen om inte något oväntat sker vid riksdagens omröstning. ? Jag har ingen information som tyder på något annat, sade Mats Odell (KD), ordförande i riksdagens näringsutskott, till TT inför debatten och omröstningen..

NT - 16 mar 11 kl. 11:23

Troligt nej till statlig försäljning

Regeringen förlorar rätten att sälja innehavet i SBAB, Telia Sonera och Posten Norden samt en del av Vattenfall på onsdagen om inte något oväntat sker vid riksdagens omröstning..

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 11 kl. 16:23

Ingen statlig utförsäljning

Om inget oväntat sker förlorar regeringen rätten att sälja innehavet i SBAB, Telia Sonera och Posten Norden samt en del av Vattenfall i dag klockan 16, när riksdagen röstar om att stoppa utförsäljningen av statliga bolag..

YLE - 20 jan 14 kl. 15:19

Fixura efterlyser statlig kontroll

Företag som sköter lån mellan privatpersoner övervakas inte av någon myndighet. Något som det österbottniska bolaget Fixura inte skulle ha något emot. - Vi går tillbaka i tiden och ger möjlighet för Lena att låna pengar av Kalle.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Inga smittade vid senaste PL-tester

1 195 tester – och ingen smittad av coronaviruset. Det blev utfallet av den sjätte rundans testning av spelare och annan personal i de 20 brittiska Premier League-klubbarna. I de tidigare rundorna har 13 personer testat positivt för covid-19.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vill sätta norska demonstranter i karantän

Alla norrmän som deltagit i helgens demonstrationer bör omedelbart sättas i 14 dagars karantän, det anser högerpopulistiska Fremskrittspartiets Jon Engen-Helgheim. Han kritiserar även beslutet att inte stoppa demonstrationen av smittskyddsskäl. Storting.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson: Anders Tegnell bör avgå

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver statsepidemiolog Anders Tegnells avgång. Den svenska coronastrategin är baserad på löst grundade antaganden och har misslyckats kapitalt, skriver Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Löfven: Saker kommer att förändras

Statsminister Stefan Löfven (S) påminde i sitt nationaldagstal att det kommer en tid efter coronakrisen – och underströk att saker inte kommer att vara som förut. – Frågan är inte längre om saker kommer att förändras, utan hur. Statsministerns tal under.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fredrik Gertten får Sydsvenskans kulturpris

Fredrik Gertten står bakom filmer som "Push", "Bikes vs cars" och "Bananas"..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Misstänkta ”zombiebränder” norr om polcirkeln

Misstänkta så kallade zombiebränder har upptäckts i den ryska delrepubliken Jakutien norr om polcirkeln. Det är en dålig nyhet inför årets skogsbrandssäsong. Satelliter som ingår i Copernicus, EU:s observationssystem för global miljöövervakning och säke.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kungen: Viljan att hjälpa största tillgången

Kung Carl Gustaf hyllade svenskarnas insatser under coronapandemin i sitt nationaldagstal..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Räddningsdykare får dykförbud efter covid-19

En brandstation i Stockholm där räddningsdykare är stationerade har drabbats av ett coronautbrott. Flera fall har bekräftats och utöver de bekräftade fallen har 19 av de 40 räddningsdykarna uppvisat symtom för covid-19. – Det man sett hos dem som bekräf.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Regioners kostnader för nätläkartjänster ökar

För att undvika sociala kontakter har många utnyttjat privata vårdappar under coronakrisen. Sjukvårdsregionernas kostnader för vårdapparna har därmed ökat dramatiskt i år. Många har i år undvikit platser med stor smittrisk – däribland även landets vårdc.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Förbjudna ”Ms 45” släpps – 39 år senare

För 39 år sedan totalförbjöds den amerikanska filmen ”Ms 45” av den svenska filmcensuren. Under de decennier som gått sedan dess har filmen omvärderats, inte minst av feminister. Nu släpps den för första gången på dvd i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.