DI > Ekonomi

Tuesday, 02 June, 06:54

DI - 27 okt 11 kl. 13:05

Förbättring för ConnectaIt-bolaget Connecta redovisar ett resultat efter skatt på 9,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (7,7)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Connecta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbättringför , Connecta
PrivataAffärer - 09 jun 14 kl. 08:12

Acando lägger bud på Connecta

Connecta har mottagit ett uppköpsbud av Acando. Acando erbjuder aktieägarna i Connecta att för varje tre befintliga aktier i Connecta erhålla tio nya aktier av serie B i Acando....

SvD - 09 jun 14 kl. 08:24

Connecta: acando lÄgger rekommenderat bud

Connecta har mottagit ett uppköpsbud av Acando. Acando erbjuder aktieägarna i Connecta att för varje tre befintliga aktier i Connecta erhålla tio nya aktier av serie B i Acando..

DI - 09 jun 14 kl. 08:23

Acando lägger bud på Connecta

Connecta har mottagit ett uppköpsbud av Acando. Acando erbjuder aktieägarna i Connecta att för varje tre befintliga aktier i Connecta erhålla tio nya aktier av serie B i Acando. Erbjudandet har ett totalt värde om cirka 480 miljoner kronor..

SvD - 09 jun 14 kl. 08:24

Uppköpsbud på Connecta av Acando

Connecta har mottagit ett uppköpsbud av Acando. Acando erbjuder aktieägarna i Connecta att för varje tre befintliga aktier i Connecta erhålla tio nya aktier av serie B i Acando..

Affärsvärlden - 09 jun 14 kl. 08:30

Acando lägger bud på Connecta

Acando lägger bud på sektorkollegan Connecta. För varje tre befintliga aktier i Connecta erbjuds tio nya aktier av serie B i Acando. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 09 jun 14 kl. 08:29

Acando lägger bud på Connecta

Konsultbolaget Acando har lagt ett bud på konkurrenten Connecta, vars ägare erbjuds tre B-aktier i Acando för tio Connecta-aktier..

Affärsvärlden - 04 aug 14 kl. 15:29

Connecta ansöker om avnotering

Acando påkallar tvångsinlösen för de resterande 7 procenten av aktierna i Connecta. Nu kallar Connecta in till en extra bolagsstämma för val av ny styrelse samt ansöker om avnotering..

E24 - 10 feb 11 kl. 13:38

Ökad vinst för Connecta

It-bolaget Connecta redovisar ett resultat efter skatt på 20,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (17,1), motsvarande 1:98 kronor per aktie (1:64)..

DI - 10 feb 11 kl. 13:09

Lyft för Connecta

It-bolaget Connecta redovisar ett resultat efter skatt på 20,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (17,1), motsvarande 1:98 kronor per aktie (1:64)..

IT24 - 10 feb 11 kl. 15:35

Starkt avslut från Connecta

Connecta har siktet inställt på tillväxt under 2011 - men vd Per Appelgren tänker inte börja förvärva företag för att komma runt det faktum att det blir allt svårare att hitta personal att rekrytera..

E24 - 05 maj 11 kl. 13:12

Connecta ökar resultatet

It-bolaget Connecta redovisar ett resultat efter skatt på 17,3 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (12,5). Resultatet per aktie uppgick till 1:67 kronor (1:20)..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

”Vi kan få en revansch” – aktiechefen ser slagläge för värdebolag

Investerarna har börjat svänga och värdeaktier har gjort comeback på börsen. Nu är det upplagt för fortsatt kursrevansch, enligt….

DI - 10 minuter sedan

Camurus partner har lämnat in ansökan om slutgiltigt godkännande i USA

Läkemedelsbolaget Camurus amerikanska partner Braeburn har lämnat in en begäran om slutligt marknadsgodkännande i USA av Buvidal, som på….

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Japan i täten på försiktigt stigande Asienbörser

Börserna i Asien bjöd överlag på mindre uppgångar under tisdagsmorgonen medan Tokyobörsen var på ett något muntrare humör än resten av….

DI - 45 minuter sedan

Trump redo att sätta in militär mot demonstranter

Donald Trump uppmanade på måndagen till ett slut på våldet i landets städer och sade att han var redo att sätta in militären om….

DI - 45 minuter sedan

Pundet fortsätter att stärkas mot dollarn

USA-räntorna har sjunkit tillbaka något med den tioåriga statsobligationen 3 punkter ned, medan dollarn handlas något starkare mot euron..

DI - 45 minuter sedan

CBO tror det kan ta tio år för USA:s ekonomi att helt återhämta sig

Det kan ta uppemot ett decennium för den amerikanska ekonomin att till fullo återhämta sig från coronapandemin och relaterade….

DI - 1 timme sedan

Riskaptiten tillbaka - nu smids nya börsplaner

Efter en frostig marsmånad har våren bjudit på flera större nyemissioner med förvånansvärt liten rabatt, vilket är ytterligare ett tecken….

DI - 1 timme sedan

Asienbörser lyfter i öppningshandeln

Uppgången fortsätter på ledande börser i Asien. I Hongkong har Hang seng-index stigit knappt 0,5 procent efter ett par timmars handel,.

DI - 1 timme sedan

Detta händer tisdag 2 juni

Tisdagens kalender ser väldigt lugn ut på förhand. SCB släpper fordonsstatistik och från USA kommer det oljelagerstatistik under kvällen..

DI - 1 timme sedan

AAK ökar förvärvstakten i krisen: ”Kommer va mer proaktiva”

Specialfettbolaget AAK ser goda möjligheter att förvärva bolag under coronakrisen.  ”Vi kommer att vara mer proaktiva..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.