Alliansfritt Sverige > Opinion

Wednesday, 03 June, 01:52

Alliansfritt Sverige - 27 okt 11 kl. 13:00

Varnvårdsskandalen fortsätterINFORMATION. För drygt en vecka sedan uppdagades en vanvårdsskandal på ett privat vårdhem i Stockholm. Stadsdelsnämnden hade dessutom gjort sitt för att försöka dölja spåren. Men nu visar det sig att det var ännu lite värre. Nicke Grundberg (MP): I dagen DN (ännu ej på nätet) [?] hävdar också den folkpartistiska ledamoten i Hässelby-Vällingbys stadsdelsnämnd Helen Jäderlund Eckardt att hon inte hade någon ?aning? om att information hade plockats bort ur den medicinskt ansvariga sjuksköterskans, MAS, rapport. ?Det är jätteviktigt att vi får rapporterna i sin helhet?, förklarar hon.

Jag finner det märkligt. Enligt protokollet från december förra året röstade Helen Jäderlund Eckardt emot att MAS rapport skulle skickas ut till stadsdelsnämndens ledamöter. Kanske har händelserna på Koppargården medfört en attitydförändring.
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Information, Stockholm, Grundberg, DN, Hässelby-Vällingbys, Helen Jäderlund Eckardt, MAS, Koppargården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varnvårdsskandalenfortsätter


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.