NSD > Nyheter

Wednesday, 03 June, 05:07

NSD - 27 okt 11 kl. 10:57

Domstol: Rwandier får utlämnasSverige beslut att utlämna en krigsbrottsanklagad rwandier till hans hemland strider inte mot Europakonventionen, enligt Europadomstolen..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Europakonventionen, Europadomstolen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domstol, Rwandierfår , utlämnas
SvD - 22 mar 13 kl. 10:51

Folkmordsmisstänkt rwandier utlämnas

En dansk hovrätt slår fast att en 50-årig skollärare från Rwanda ska utlämnas till hemlandet..

SmålandsPosten - 10 sep 13 kl. 16:52

24-åring utlämnas till Sverige

Det 24-åriga kvinna som är misstänkt för att varit delaktig i ett människorov av en 19-åring kommer att lämnas ut till Sverige. Det beslutade holländsk domstol under tisdagen. Det var den 16:e januari på Vintervägen i Växjö som 19-åringen som var på väg till skolan kidnappades och kördes iväg till ett skogsparti där hon misshandlades svårt.

Nyheter 24 - 21 nov 13 kl. 14:46

Pirate Bay-grundaren utlämnas nästa veckaLäs hans öppna brev

STOCKHOLM. I Sverige dömdes han till ett års fängelse för dataintrång. Nu ska Gottfrid Svartholm Warg utlämnas till Danmark, där han misstänks för ett liknande brott.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 14 kl. 18:23

Antonov utlämnas till Litauen

Den ryske affärsmannen och tidigare Saab-spekulanten Vladimir Antonov ska utlämnas från Storbritannien till Litauen, där han misstänks för brott. En brittisk domstol beslutade på måndagseftermiddagen att Antonov ska utlämnas tillsammans med sin affärspartner Raimondas Baranauskas, skriver TTELA på nätet. De kan överklaga beslutet inom sju dagar.

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 18:20

Antonov utlämnas till Litauen


Den ryske affärsmannen och tidigare Saab-spekulanten Vladimir Antonov ska utlämnas från Storbritannien till Litauen, där han misstänks för brott.En brittisk domstol beslutade på måndagseftermiddagen att Antonov ska utlämnas tillsammans med sin affärspartner Raimondas Baranauskas, skriver TTELA på nätet.De kan överklaga beslutet inom sju dagar.

BT - 20 jan 14 kl. 18:22

Antonov utlämnas till Litauen

Den ryske affärsmannen och tidigare Saab-spekulanten Vladimir Antonov ska utlämnas från Storbritannien till Litauen, där han misstänks för brott. En brittisk domstol beslutade på måndagseftermiddagen att Antonov ska utlämnas tillsammans med sin affärspartner Raimondas Baranauskas, skriver TTELA på nätet.De kan överklaga beslutet inom sju dagar.

BT - 20 jan 14 kl. 19:56

Antonov utlämnas till Litauen

Den ryske affärsmannen och tidigare Saab-spekulanten Vladimir Antonov ska utlämnas från Storbritannien till Litauen, där han misstänks för brott. En brittisk domstol beslutade på måndagseftermiddagen att Antonov ska utlämnas tillsammans med sin affärspartner Raimondas Baranauskas, skriver TTELA på nätet. De kan överklaga beslutet inom sju dagar.

Nyheter 24 - 30 maj 12 kl. 10:22

Julian Assange utlämnas till Sverige


Efter fyra månaders väntan kom beskedet från Högsta domstolen. LONDON. Strax efter klockan tio kom beskedet från Storbritanniens Högsta domstol.

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 16:17

Islamistpredikant ska utlämnas


Islamistpredikanten Abu Hamza al-Masri ska utlämnas till USA där han är misstänkt för terrorbrott. Det slog brittisk domstol fast på fredagen.Enligt BBC kan utvisningen verkställas omedelbart.

SVT - 14 jun 19 kl. 13:01

Experten: ”Osannolikt att Assange utlämnas till USA”

USA:s förfrågan om att få Wikileaksgrundaren Julian Assange kommer att tas upp i domstol i februari 2020. Det beslutade Westminister Magistrates Court under fredagen. Said Mahmoudi, professor i internationell rätt vid Stockholms Universitet, tror inte att han kommer att utlämnas.

Sydsvenskan - 17 maj 15 kl. 18:37

Rysk oligark utlämnas från Kambodja

Den ryske förre fastighetsmagnaten Sergej Polonskij har utlämnats från Kambodja till Ryssland, uppger det ryska inrikesdepartementet. Polonskij som är misstänkt för förskingring har varit på flykt undan den ryska rättvisan i nästan två år.Kambodjas högsta domstol slog för ett år sedan fast att Polonskij inte kunde utlämnas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.