Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 26 May, 05:54

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pappa tvingade dotter spela funktionshindrad
Pappan tvingade sin dotter spela funktionshindrad för att få ut pengar. Nu väntar åtal för mannen från Malmö som misstänks för grovt bedrägeri och bidragsbrott. Han tros ha lurat till sig flera miljoner kronor. Sedan sjuårsåldern har flickan antagits lida av allvarliga funktionshinder. Den idag 18-åriga flickan har inte lärt sig att skriva eller läsa.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Malmö, City Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, tvingade, dotter, spela, funktionshindrad
Expressen - 15 dec 11 kl. 11:51

Pappa tvingade dotter spela psyksjuk döms idag

Den 46-årige Malmöbon tvingade sin dotter att spela psyksjuk under tio år - för att få ut miljonbidrag. I kontakt med myndighetspersoner skulle hon dunka huvudet i väggen, inte prata och vagga med kroppen. I dag dömdes pappan till fyra års fängelse för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 08:35

Pappa tvingade dotter spela psyksjuk

Från sju års ålder fram till i fjol höstas har den nu 18-åriga flickan isolerats i hemmet, inte fått gå i skola och förklarats infantil utan förmåga att uttrycka sig på annat sätt än med ljud- och kroppsspråk. För att vårda henne har hennes pappa fått ut över 25 000 kronor ? i veckan.

GöteborgsPosten - 27 okt 11 kl. 17:53

Pappa tvingade dotter spela sjuk

Från sju års ålder isolerades den nu 18-åriga flickan i hemmet. Pappan fick felaktigt över 100 000 kronor i månaden för att vårda henne. Försäkringskassans polisanmälningar om fusk har ökat, visar nya siffror..

Sydsvenskan - 18 jun 13 kl. 07:36

Tvingade dotter spela autistisk

En 47-årig man i Malmö lät i flera år sin dotter spela autistisk och utvecklingsstörd och kom på så sätt över nästan 2,4 miljoner kronor i assistansersättning..

Nyhetskanalen - 27 okt 11 kl. 08:33

Pappan tvingade dotter spela psyksjuk

Från sju års ålder fram till i fjol höstas har den nu 18-åriga flickan isolerats i hemmet, inte fått gå i skola och förklarats infantil utan förmåga att uttrycka sig på annat sätt än med ljud- och kroppsspråk. För att vårda henne har hennes pappa fått ut över 25 000 kronor - i veckan.

.

Expressen - 15 dec 11 kl. 10:52

Tvingade dotter spela psyksjuk - döms idag

Den 46-årige Malmöbon tros ha tvingat sin dotter att spela psyksjuk för att få ut miljonbidrag. Under sju år ska hon ha hållits isolerad i hemmet. I dag klockan 11 kommer domen mot den bluffande pappan som är åtalad för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

Expressen - 15 dec 11 kl. 11:05

Tvingade dotter spela psyksjuk - dömd

Den 46-årige Malmöbon tros ha tvingat sin dotter att spela psyksjuk för att få ut miljonbidrag. Under sju år ska hon ha hållits isolerad i hemmet. På torsdagen dömdes den bluffande pappan till fyra års fängelse för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

SvD - 27 okt 11 kl. 08:33

Tvingade dotter spela psyksjuk

Malmöpappa isolerade flicka i tio år för att få bidragspengar..

Skånskan - 15 jul 16 kl. 19:00

Pappa tvingade sin dotter att gifta sig – får fängelse

LANDSKRONA Den 43-årige pappan godkände inte den 23-åriga dotterns riktiga pojkvän utan tvingade henne att gifta sig med en man i Afghanistan.
Sedan förde pappan bort pojkvännen, som misshandlades och tvingades posera på bild med ett bollträ mellan skinkorna.
Nu döms pappan och hans medhjälpare till fleråriga fängelsestraff.

NT - 15 dec 11 kl. 11:13

Tvingade dottern spela sjuk

Fyra års fängelse blir straffet för den 46-årige pappa som enligt Malmö tingsrätt tvingat sin nu 18-åriga dotter att spela sjuk..

NSD - 15 dec 11 kl. 11:13

Tvingade dottern spela sjuk

Fyra års fängelse blir straffet för den 46-årige pappa som enligt Malmö tingsrätt tvingat sin nu 18-åriga dotter att spela sjuk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.