Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 05 June, 20:48

Kristianstadsbladet - 27 okt 11 kl. 06:30

Banka inte enbart på bankenI dag är det inte enbart aktivister på vänsterkanten som protesterar mot kapitalismens främsta symboler. Även de moderata ministrarna på finansdepartementet tävlar i grenen bankbankning. Anders Borg missar inte ett tillfälle till att påminna om utlåningsäventyren i Baltikum.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Wall Street, New York, Borg, Baltikum, Peter Norman, USA, Island, Norman, BKN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankainte , enbart, banken
Cornucopia - 11 jul 19 kl. 07:11

ICA Banken blockerar insättningar hos Revolut

En läsare rapporterar att ICA Banken blockerat insättningar hos Revolut via ICA:s bankkort. Banken hävdar bedrägerier, men verkar än så länge vara den enda svenska banken som tagit detta beslut mot konkurrenten, vars betalkort och app antagligen är den bästa på marknaden.
Revolut Metal på Rammstein-konsert i Köpenhamn.

Cornucopia - 13 jul 19 kl. 12:06

ICA Banken häver blockningen av Revolut

ICA Banken råkade dagen efter bloggen skrev att man blockat fintechuppstickaren Revolut bli färdiga med en "noggrann analys" och hävde blockeringen av insättningar. Det rapporterar Revoluts kommunikationschef i Norden till bloggen.
Revolut Metal på metal och Rammsteinkonsert.

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 06:12

Banken räddar Alvesta golfklubb ? skriver av två miljoner kronor

Swedbank är villig att skriva av halva sin fordran, omkring två miljoner kronor, för att rädda Alvesta Golfklubb från en konkurs. Det beskedet har banken på lokal nivå nyligen lämnat. Men golfklubbens styrelse tar inte ut någonting i förskott.

Realtid - 16 aug 19 kl. 11:02

ECB stänger ned lettiska banken PNB 

Den europeiska centralbanken (ECB) har stängt ned PNB Banka efter att ha fastslagit att den lettiska banken är insolvent, skriver Financial Times. .

Skånskan - 27 apr 18 kl. 04:30

Blåstes på pengar – banken nekar henne ersättning

HÄSSLEHOLM Görel Andersson i Hässleholm fick pengar dragna från sitt konto av ett blufföretag. En snabb sökning vittnar om hundratals andra drabbade – men Sparbanken Skåne vägrar att ersätta henne.– Det handlar om totalt 500 kronor.

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:26

Risk att banken inte accepterar vägran att svara

Det finns inga givna regler för hur de olika bankerna ska göra för att kontrollera sina kunder. Nordea har valt att skicka ut formulär som kunderna måste besvara. Swedbank väljer att ställa frågor direkt till kunden.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 17:22

Banka vald till Wadas ordförande

Nu har han officiellt valts till Wadas nya ordförande, polacken Witold Banka. Vid årsskiftet ersätter 35-åringen Craig Reedie, 78, som ansvarig för den internationella antidopningsorganisationen. Banka, som ska sluta som idrottsminister i Polen, säger a.

Sydsvenskan - 07 nov 19 kl. 17:22

Banka vald till Wadas ordförande

Nu har han officiellt valts till Wadas nya ordförande, polacken Witold Banka. Vid årsskiftet ersätter 35-åringen Craig Reedie, 78, som ansvarig för den internationella antidopningsorganisationen. Banka, som ska sluta som idrottsminister i Polen, säger a.

Cornucopia - 02 jul 15 kl. 21:14

FLASH: ICA Banken - betalningar till Grekland kan gå förlorade

ICA Banken varnar för utlandsbetalningar till Grekland. Mest drastiskt anger man att överföringar till landet kan gå förlorade, dvs avsändaren kan förlora sina pengar utan att få tillbaka dem och utan att de når mottagaren.
Följande står för inloggade kunder hos ICA Banken:"UTLANDSBETALNINGAR TILL GREKLANDMed anledning av situationen i Grekland finns det risk att betalningar till Grekland kan blir försenade, stoppade och även slutgiltligt gå förlorade.

YLE - 19 dec 16 kl. 20:01

S-Banken erbjuder bostadslån på 45 år

S-banken börjar erbjuda ett rekordlångt bostadslån. Lånen gäller närmast nybyggda bostadsområden. Lånet är på hela 45 år, och innehåller dessutom en möjlighet till fem amorteringsfria år i början av lånetiden.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 16:12

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - Igår: 16:15

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:19

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - Igår: 16:23

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - Igår: 15:59

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:02

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:03

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:05

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - Igår: 15:12

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - Igår: 15:19

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.