GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:30

GöteborgsPosten - 27 okt 11 kl. 07:02

Muller vinnare i Saab-krisenP ett r har Victor Muller tagit ut ver 18 miljoner i arvoden och bonusar. Det visar en frsk granskning..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Muller, vinnarei , Saab-krisen
Expressen - 23 jun 11 kl. 12:23

Juholt och Reinfeldt tiger om Saab-krisen

Politikerna ligger lågt med anledning av Saab-krisen. Varken Fredrik Reinfeldt eller Håkan Juholt vill kommentera det som nu händer i Trollhättan. Först efter näringsminister Maud Olofssons presskonferens väntas Socialdemokraterna skicka ut ett pressmeddelande.

SR - 24 jun 11 kl. 11:25

Tidningskrönikan: Om Saab-krisen

Dagens tidningskrönika handlar om Saab-krisen och de anställdas uteblivna löner. Krönikör: Kalle Wannerskog..

Newsmill - 23 jun 11 kl. 16:23

SAAB-krisen idag kan vara en följd av att lagar ej följts tidigare

Den 29 mars i år stannade produktionen av bilar i SAABs fabrik i Trollhättan. Enligt styrelseordförande Victor Muller berodde det på en dispyt med ett transportföretag men att det i övrigt inte är några bekymmer. Ganska snart skulle sanningen visa sig vara en annan; att SAAB saknar tillräckligt med kapital för att kunna finansiera den löpande driften som gjort att leverantörerna inte längre vill leverera utan att först få betalt.

Affärsvärlden - 31 mar 11 kl. 12:14

Saab-krisen öppnar för Antonov

Styrelseordföranden Victor Muller erkänner att Saab har likviditetsproblem som måste lösas. Enligt honom bör Vladimir Antonov snarast släppas in som ägare. Här är upplägget..

Expressen - 24 apr 11 kl. 18:42

Jan-Erik Berggren om Saab-krisen: "Det är aldrig kört"

Vissa bedömare tror att EIB gav Saab dödsstöten med de nya villkoren för fastighetsaffären. Expressens motorexpert Jan-Erik Berggren delar dock inte den uppfattningen. - Det är aldrig kört när Victor Muller är inblandad.

Helsingborgs Dagblad - 08 apr 11 kl. 11:57

Ingen lösning på Saab-krisen

På flera fronter jobbas nu för att hitta en lösning som stärker Saab Automobiles kassa. Saab försöker på egen hand ta sig ur den akuta ekonomiska krisen. Riksgälden, som tecknat in säkerheter för att täcka statliga garantier för Saabs EIB-lån på 3,6 miljarder kronor, har flera processer i gång.

DI - 12 apr 11 kl. 12:58

Antonov tror på snabb lösning av Saab-krisen

Vladimir Antonov är del av diskussionerna kring hur Spyker och Saab ska få fram pengar för att få fart på verksamheten igen."Han förhandlar inte själv, men representanter för honom gör det", säger Lars Carlström, Antonovs svenske talesman..

DN - 08 apr 11 kl. 12:19

Ingen lösning på Saab-krisen

Det blev ingen lösning på Saab Automobiles akuta pengaproblem under fredagen. ?Vi har gjort vad vi kunnat och har beredskap under helgen?

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 11 kl. 12:36

Saab-krisen leder till brist på reservdelar

Det långa stoppet i produktionen vid Saab-fabriken i Trollhättan har börjat leda till brist på vissa reservdelar till bilarna. ? Det handlar om vissa specialdelar som det är svårt att få tag på, säger Anders Warnestad, marknadschef på Wafab bil..

DI - 13 dec 11 kl. 13:53

Sex frågor om Saab-krisen

På måndagen balanserade Saab åter igen nära konkursens rand, men räddades tillbaka i sista stund av en inbetalning från Youngman på 3,4 miljoner euro, knappt 31 miljoner kronor. Dagens industris bilindustriexpert Håkan Matson reder ut läget i den krisande biltillverkaren..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Högre ersättning ger dyrare a-kassa

Flera a-kassor har den senaste tiden flaggat för höjda medlemsavgifter. Orsaken är de kraftigt höjda ersättningsnivåerna..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Midsommarhotet: Skriande brist på färskpotatis

Kan importeras från Cypern och Egypten – även jordgubbar i riskzonen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Försäljningsras när majblomman blev digital

Majblomman har samlat in drygt 10,6 miljoner kronor i år. Ett rejält tapp från förra året då 67 miljoner kronor samlades in till organisationen som arbetar för att motverka barnfattigdom i Sverige..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Woods manar till lugn i USA-protester

Den amerikanska golfstjärnan Tiger Woods kallar dödsmisshandeln av George Floyd för både chockerande och tragisk, men manar demonstranterna till besinning..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Biden fördömer Trumps militärhot

Demokraternas blivande presidentkandidat Joe Biden attackerar president Donald Trump efter beskedet om att USA:s militär kan komma att sättas in mot demonstranter runt om i landet..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Facebook-anställda kräver moderering av Trump

Militären står redo att sättas in och "när plundrandet börjar, börjar skjutandet". Inlägget från Donald Trump angående protesterna i Minneapolis markerades med en varning om att det förhärligade våld av Twitter..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

De vill stoppa olympiska spel: "Då kommer det aldrig att gå att arrangera"

Coronapandemin gör att den anti-olympiska rörelsen får luft under sina vingar..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ingen ljusning för företagen

Ungefär lika eländigt som för två veckor sedan. Statliga Konjunkturinstitutets (KI) extramätning av läget hos svenska företag i coronakrisen visar ingen ljusning..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Sverige kan få fler tävlingar enligt plan B

Sverige kan få tre raka världscuptävlingar i skidor i januari-februari om Internationella skidförbundet (Fis) måste sätta sin plan B i verket..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Hushållens förmögenhet rasade 1 000 miljarder

Över tusen miljarder kronor försvann från hushållens konton när aktiebörserna rasade under andra halvan av första kvartalet. Samtidigt rekordsparar hushållen på vanliga bankkonton, visar SEB:s sparbarometer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.