DI > Ekonomi

Friday, 05 June, 16:50

DI - 27 okt 11 kl. 07:43

Försäljningen stiger för Net Entertainment



Spelprogrambolaget Net Entertainment redovisar ett resultat efter skatt på 31,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (30,0). Resultatet per aktie uppgick till 31 kronor (30)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Entertainment, Net Entertainment

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningen, stigerför , Net, Entertainment
Dagensanalys.se - 17 feb 16 kl. 14:06

Net Entertainment ser till att 2016 rockar loss

Den svenska speljätten och -leverantören Net Entertainment går från klarhet till klarhet. De rönte stora framgångar 2015 och trots att 2016 bara har börjat har deras nya spelautomatserie ”NetEnt Rocks” redan blivit en megahit. Gamla rocklegender har därmed fått en comeback.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 12 kl. 08:38

Skattesmäll hotar Net Entertainment

Skatteverket överväger att upptaxera spelbolaget Net Entertainment med 67,5 miljoner kronor och kan även då besluta om ett skattetillägg på 88 miljoner kronor, enligt ett preliminärt ställningstagande. Net Entertainment anser att Skatteverkets uppfattning saknar grund och skriver i ett pressmeddelande att man kommer att överklaga ett eventuellt slutligt beslut som följer det preliminära beskedet..

DI - 12 jun 12 kl. 15:21

Vd tankar i Net Entertainment

Net Entertainments vd Per Eriksson köpte 4.000 B-aktier i Net Entertainment den 8 juni..

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 11 kl. 07:37

Lägre vinst för Net Entertainment

Spelbolaget Net Entertainment redovisar en vinst före skatt på 32 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2010. Det kan jämföras med vinsten på 35,5 miljoner kronor motsvarande period året före. Omsättningen uppgick till 99,6 miljoner kronor, jämfört med 85,3 miljoner kronor ett år tidigare.

DI - 10 feb 11 kl. 07:47

Net Entertainment står still

Spelprogrambolaget Net Entertainment redovisar ett resultat efter skatt på 29,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (32,4). Per aktie motsvarar det 0:73 kronor (0:82)..

DI - 11 mar 11 kl. 08:44

Net Entertainment vinstvarnar

Net Entertainment, som levererar mjukvara till on line-spelbolag, varnar att rörelsemarginalen för det första kvartalet väntas bli lägre än under fjärde kvartalet 2010..

E24 - 11 mar 11 kl. 08:45

Net Entertainment varnar för lägre marginal

Net Entertainment varnar att rörelsemarginalen för det första kvartalet väntas bli lägre än under fjärde kvartalet 2010..

E24 - 14 mar 11 kl. 14:29

Vigo Carlund ordförande i Net Entertainment

Vigo Carlund föreslås bli ny styrelseordförande i Net Entertainment, framgår det av kallelsen till bolagets årsstämma..

DI - 28 apr 11 kl. 07:48

Tapp för Net Entertainment

Spelprogrambolaget Net Entertainment redovisar ett resultat efter skatt på 22,9 miljoner kronor för det första kvartalet (31,0). Per aktie motsvarar det 0,58 kronor (0,78)..

E24 - 28 apr 11 kl. 07:48

Net Entertainment: 22,9 miljoner efter skatt

Spelprogrambolaget Net Entertainment redovisar ett resultat efter skatt på 22,9 miljoner kronor för det första kvartalet (31,0). Per aktie motsvarar det 0:58 kronor (0:78)..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Rusning i Ilija Batljans utbombade krisbolagsaktie

Sökbolaget Eniro, med SBB:s grundare Ilija Batljan som största ägare, rusar med runt 80 procent inför börsstängning på Stockholmsbörsen..

DI - 30 minuter sedan

Jobbsiffran visar att det värsta nog ligger bakom oss

Arbetslösheten i USA minskade överraskande under maj, vilket tyder på att den värsta delen av krisen nu sannolikt ligger bakom oss..

DI - 30 minuter sedan

First North-bolaget handelsstoppat

First North-bolaget Bambuser har handelsstoppats. Stoppet kom strax efter 16-tiden på fredagseftermiddagen, enligt ett börsmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Toppchef i Powercell säljer av lejonparten av innehavet

Bränslecellbolaget Powercells teknikchef Thomas Tingelöf sålde på torsdagen totalt 21.250 aktier i bränslecellsbolaget för en samlad likvid….

DI - 45 minuter sedan

Rallyt i H&M-aktien tilltar – upp med över 7 procent

Fredagshandeln i H&M har tagit rejäl fart under eftermiddagen och aktien skrivs vid 16-tiden till en uppgång på över 7 procent..

DI - 45 minuter sedan

Stärkta oljepriser på uppgifter om produktionsminskningar

Oljepriserna stiger på fredagen i kölvattnet av uppgifter om att länderna inom Opec+ enats om att förlänga sin självpåtagna….

DI - 1 timme sedan

Di erfar: Volvo ser tydlig återhämtning – urstarkt i Kina

Fordonstillverkaren AB Volvo ser nu en tydlig återhämtning efter den djupa svacka som coronakrisen fört med sig, erfar Di..

DI - 1 timme sedan

USA:s jobbdata visar snabbare återanställningar än väntat

Den överraskande uppgången, +2,5 miljoner, i antalet sysselsatta i USA tyder på att processen med återanställningar startade tidigare och….

DI - 1 timme sedan

Dressmannbutiker kan stängas i Sverige

Norska Varnergruppen planerar stora åtgärder för att komma till bukt med den förvärrade marknadssituationen efter coronapandemin..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: LVMH tänker inte pruta på juvelerarfirman Tiffany's

Franska modejätten LVMH tänker inte försöka att omförhandla förvärvet av juvelerarkedjan Tiffany, uppger en källa till Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.