Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 24 May, 23:49

Nyhetskanalen - 27 okt 11 kl. 07:30

Chefekonom: "Ett steg i rätt riktning"På torsdagen kom euroländernas ledare kommit överens om ett krispaket. I uppgörelsen ingår bland annat en nedskrivning av Greklands skulder med 50 procent.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Greklands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ChefekonomEtt , stegi rätt , riktning
Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 05:50

Chefekonom: Ett steg framåt

SEB:s chefekonom Robert Bergqvist anser att det är positivt att en uppgörelse kom. ? Det är ett steg framåt, men innehållet överraskar egentligen inte, säger han..

Nyhetskanalen - 18 jun 12 kl. 08:06

Chefekonom om grekiska valet: drar en suck av lättnad

Resultaten av söndagens grekiska nyval togs emot med optimism av marknaden och på de ledande Asienbörserna var det uppåt på måndagsmorgonen. Även SEB:s chefekonom Robert Bergkvist var nöjd med valutgången. - Jag drar en liten suck av lättnad.

Cornucopia - 04 sep 13 kl. 19:01

Svensk oljeimport steg under 2012

Trots en stagnerad ekonomisk tillväxt steg den svenska oljeimporten, och med det den svenska ekonomins oljeberoende, under 2012. Medan BNP steg realt med 1.4% ökade oljeimporten med hela 10.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 18:18

Hörby FF tar små steg i rätt riktning

FOTBOLL I fjor föll Hörby FF med buller och bång ur division 3 utan att ha lyckats vinna en enda match.
– Det är fortfarande lite bräckligt, men vi tar hela tiden små steg i rätt riktning, hälsar Jesper Stenlundh, ny för året som tränare i Hörby FF.Jesper Stenlundh tränade i fjor mellanskånska nabon Höörs IS till en överlägsen serieseger i division 7.

Trelleborgs Allehanda - 12 dec 11 kl. 06:30

Ett litet steg på vägen men det krävs långt fler

Resultatet blev en förlängning av Kyotoprotokollet och en färdplan för ett nytt framtida klimatavtal?
Resultatet blev en förlängning av Kyotoprotokollet och en färdplan för ett nytt framtida klimatavtal. De två besluten är logiska eftersom det nuvarande Kyoto­avtalet löper ut 2012 och det tar tid att få fram ett nytt internationellt bindande avtal.

YLE - 14 jul 15 kl. 17:50

Isaksson: Ett steg i rätt riktning – men borde Gatlin alls få delta?

Världens snabbaste man Justin Gatlin kan inte längre premieras som världens bästa friidrottare. Ett välkommet beslut av det internationella friidrottsförbundet, men är det tillräckligt? Justin Gatlin har stängts av för dopning två gånger och springer nu bättre än någonsin tidigare.

Sydsvenskan - 05 nov 19 kl. 14:39

Hedman på is: ”Steg i rätt riktning”

Tampa Bays backstjärna Victor Hedman är ett steg närmare comeback i NHL-matcherna i Globen. På tisdagen tränade han på is med sitt lag. – Det är ett steg i rätt riktning, säger 28-åringen.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 19 kl. 14:39

Hedman på is: ”Steg i rätt riktning”

Tampa Bays backstjärna Victor Hedman är ett steg närmare comeback i NHL-matcherna i Globen. På tisdagen tränade han på is med sitt lag. – Det är ett steg i rätt riktning, säger 28-åringen.

VA - 28 mar 11 kl. 16:27

Husköpen i USA steg i februari

28 mars Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA steg med 2,1 procent i februari jämfört med föregående månad. Det framgår av National Association of Realtors, NAR, index över kontrakterade husaffärer. Enligt Bloomberg News enkät pekade förväntningarna mot oförändrat antal nya kontrakt.

BT - 22 jul 11 kl. 12:28

Börserna steg efter krispaket

Stockholmsbörsen och övriga ledande Europabörser inledde handeln med stigande kurser efter gårdagens uppgörelse om nytt stödpaket till Grekland.
Hjälpen från EU och IMF uppgår till 109 miljarder euro, medan den privata sektorn bidrar med 49,6 miljarder euro.
Nettostödet från banker och andra investerare uppskattas till 37 miljarder euro, plus ytterligare 12,6 miljarder från ett återköpsprogram för skulder, sades det i en slutdeklaration från toppmötet.

PrivataAffärer - 09 jan 19 kl. 16:08

Danske: Nästa steg kan bli en räntesänkning

Det säger Danske Banks chefekonom i Sverige, Michael Grahn. – Vi ser mindre än 50 procents sannolikhet för en höjning i höst, alltså mest troligt hålla räntan oförändrad tills vidare. Vad som sedan sker 2020 är lite skrivet i stjärnorna, det kommer att bli konjunkturbilden som avgör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.