Expressen > Nyheter

Monday, 01 June, 17:31

Expressen - 27 okt 11 kl. 06:18

"Vi kommer att fortsätta"Hackergruppen lade ut 210 000 personers lösenord och e-postadresser från sajten Gratisbio.se. Nu hotar de med att även uppgifter från andra sajter kan offentliggöras. "Vi släpper mer data när vi anser att vi kan få maximala exponeringen", skriver en som utger sig för att vara företrädare för gruppen till Expressen.se.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gratisbio, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kommer att fortsätta
News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 05:00

M-topp: Prideflaggan ska fortsätta vaja

Svalöv SD-politikern Teddy Nilssons inlägg på sociala medier om prideflaggan har väckt reaktioner bland partiets politiska samarbetspartners i Svalöv.
– Jag förutsätter att sådana här uttalanden inte kommer fortsätta. Man borde tänkt ett varv till, säger Aase Jönsson (KD).

YLE - 05 mar 17 kl. 07:17

Timo Soini avgår som ordförande i juni men vill fortsätta som utrikesminister

Sannfinländarnas partiordförande Timo Soini ställer inte upp i ordförandekampen. Soini säger att han hoppas att partiet fortsätter i regeringen och att han kan sitta kvar som Finlands utrikesminister valperioden ut. Sannfinländarnas ordförande och Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade i dag att han inte ställer upp i partiets ordförandeval i juni.

BT - 22 aug 13 kl. 11:33

Vård av Bergwall bör fortsätta

Den rättspsykiatriska vården av Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, bör fortsätta, enligt ett utlåtande från Socialstyrelsens rättsliga råd, rapporterar TV 4-nyheterna. Det är för tidigt att bedöma om det föreligger en risk för återfall i brottslighet, enligt yttrandet till Förvaltningsrätten i Falun. Det sista åtalet mot Sture Bergwall, det om mordet på 15-årige Charles Zelmanovits lades ned den 31 juli.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Kvinna till sjukhus efter lastbilsolycka på E6

En trafikolycka med en personbil och en lastbil har inträffat på E6 utanför Varberg.Enligt polis ska en kvinna ha förts till sjukhus i ambulans efter olyckan.Det är störningar på motorvägen i södergående riktning..

Expressen - 30 minuter sedan

Tre bilar i krock på E6 – vägen avstängd

Tre bilar har krockat på E6 i höjd med Glumslöv.Vägen är avstängd i södergående riktning – och en av de inblandade personerna sitter kvar i bilen, enligt Helsingborgs Dagblad. .

Expressen - 1 timme sedan

Varningen: Protesterna kan sprida viruset

Här är några av de viktigaste nyheter om coronaviruset i världen i dag..

Expressen - 1 timme sedan

Prinsen smittad av corona på olaglig societetsfest

Spaniens regering utlyste tio dagars landssorg efter att 27 000 invånare dött i coronapandemin. Då flög belgiske prins Joachim, 28, till landet – för en olaglig societetsfest med sin flickvän, rapporterar Svenska Dagbladet. Han smittades av covid-19, sitter i spansk karantän och riskerar 10 000 euro i böter.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Edwins mamma döms till vård för mordet

Mamman ströp sonen Edwin, 4. Nu döms hon till sluten rättspsykiatrisk vård av tingsrätten, rapporterar SVT Halland.  .

Expressen - 2 timmar sedan

Försvunna vandrare hittade efter 19 dagar

Här är dagens positiva nyheter.De försvunna vandrarna Dion Reynolds och Jessica O'Connor har hittats vid liv i Nya Zeeland.En potentiell antikroppsbehandling av covid-19 testas på människor.

Expressen - 2 timmar sedan

Löfven lovar corona- kommission inom kort

Regeringen kommer att fatta beslut om att tillsätta en så kallad coronakommission före sommaren, skriver Aftonbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Senaste nytt om coronaläget i Sverige

Klockan 14.00 redovisar Folkhälsomyndigheten de senaste dödsfallen av coronaviruset i Sverige.Fram till söndagen hade 4 395 dödsfall rapporterats i landet..

Expressen - 3 timmar sedan

8 nya dödsfall av coronaviruset i Skåne

Hittills har 194 personer dött efter att ha smittats med corona.

Expressen - 3 timmar sedan

Larmet – här dumpades 10 miljarder liter kloakvatten

Ännu en dansk kommun avslöjas nu har pumpat ut orenat kloakvatten i Öresund.Gentofte norr om Köpenhamn har under en femårsperiod släppt ut 10 miljarder liter – bara 300 meter från en populär strand.– Det förvånar mig att man gör så här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.