Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 03 June, 05:42

Nyhetskanalen - 27 okt 11 kl. 06:44

Var fjärde svensk oroas av skuldkrisen4 av 10 svenskar är oroliga för att de ska drabbas av skuldkrisen i Europa. Det visar en färsk undersökning som Novus gjort på uppdrag av TV4Nyheterna.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Europa, Novus, TV4Nyheterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var fjärdesvensk , oroasav , skuldkrisen
Cornucopia - 29 maj 18 kl. 09:55

Finans- och skuldkrisen försvann egentligen aldrig

Det har blivit lite busigt kring de italienska bankerna (igen) och det blev vissa rörelser på främst den italienska börsen. Det hela är en lämplig påminnelse om att vare sig finanskrisen eller den efterföljande skuldkrisen, med deras tillhörande obligationsbubblor, har försvunnit. Man har bara sopat problemen under mattan.

PrivataAffärer - 17 jun 19 kl. 16:23

Sektorkollegorna oroas inte av Spelinspektionens åtgärder

  I samband med att Global Gamings licens via dotterbolaget Safe Ent återkallades med omedelbar verkan var budskapet från Spelinspektionen att andra bettingbolag bör se om sin regelefterlevnad. ”Vi vill att övriga licensinnehavare läser det här beslutet ordentligt och försäkrar sig om att inte liknande överträdelser pågår hos dem. Vi kommer att fortsätta att granska det här nu”, sade Spelinspektionens kommunikationschef Anders Sims till Nyhetsbyrån Direkt och bekräftade samtidigt att myndigheten bedriver fler granskningar av licensinnehavare.

DI - 01 okt 11 kl. 11:21

Norman oroas av bankernas utlandslån

Bankernas stora upplåning i utländsk valuta oroar finansmarknadsminister Peter Norman. Bankerna riskerar att drabbas av skuldkrisen. "De är absolut inte immuna", säger han till Dagens industri..

DI - 20 jun 12 kl. 06:37

Japan oroas av Europas kris

Bank of Japan har bedrivit en kraftfull monetär lättnad samtidigt som skuldkrisen i Europa kan skada Japans ekonomi..

Ekonomistas - 19 feb 14 kl. 22:43

Ska vi oroas av höga hushållsskulder?

Det här är ett gästinlägg av Martin Flodén, vice riksbankschef och tidigare skribent på Ekonomistas. I Sverige har hushållens skulder ökat från 90 procent av disponibel inkomst 1995 till drygt 170 procent idag. En snabb kreditexpansion och höga skulder brukar ofta ses som faktorer som kan bidra till att ekonomiska kriser uppstår eller att kriser på olika sätt förvärras.

Cornucopia - 08 aug 19 kl. 20:16

BREAKING: Svenska statslåneräntor på kriskorset - 3-månaders och 10-årsränta möts för första gången sedan skuldkrisen

De svenska statslåneräntorna har precis nått en kriskors, där räntan på 3-månaders statsskuldväxlar och 10-åriga statsobligationer är samma. Sedan 1995 har detta bara inträffat vid finanskrisen och skuldkrisen, även om det var nära vid t ex Asienkrisen. Frågan är vad vi ska döpa den här vändan till?

Hela Gotland - 01 okt 15 kl. 06:37

Poliser oroas över trafiksäkerheten

Vid årsskiftet upphörde trafikpolisen som enhet, och nu oroas de anställda över Gotlands trafiksäkerhet, skriver GT..

SmålandsPosten - 11 apr 18 kl. 16:44

Familjen oroas av planerat höghus

I ett nytt förslag till detaljplan möjliggörs ett höghus på sex våningar på gräsytan bredvid Gula Skolan i Lessebo. En familj boende på platsen oroas över planerna. De tror att kommunens planer kommer att innebära negativa konsekvenser i form av minskat fastighetsvärde och minskad trivsel..

Kristianstadsbladet - 17 okt 11 kl. 06:30

Mer makt till EU löser skuldkrisen

Finanspolitik har aldrig handlat om att göra rätt. Finanspolitik går ut på att inte göra fel. Kapita?

Sydsvenskan - 16 jan 19 kl. 06:00

Var fjärde e-handlare oroas över Amazon

Inom den svenska e-handeln finns en viss oro kring en etablering av den amerikanska näthandelsjätten Amazon, enligt en ny undersökning. Samtidigt lyfts också fördelar. Av cirka 550 e-handlare som tillfrågats känner var fjärde en stor eller en viss oro ö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.