SvD > Ekonomi

Thursday, 28 May, 08:44

SvD - 27 okt 11 kl. 07:07

Sämre än väntat för ABBRedovisar en nettovinst på 790 miljoner dollar för tredje kvartalet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
ABB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre än, väntatför , ABB
Expressen - 27 okt 16 kl. 07:47

Så går det för ABB och Volvo cars

Det gick bättre än väntat för Volvo cars när de under morgonen presenterade sin rapport. Försäljningen har ökat med 7,8 procent och rörelsevinsten var högre än förväntat. ABB gick det dock inte lika bra för – deras orderingång går bakåt..

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 07:42

ABB:s orderingång nära pricka förväntan

Verkstadsjätten ABB redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Orderingången var något lägre än väntat medan ebita-resultatet var högre än väntat. Orderingången landade på 7 401 miljoner dollar (7 133), vilket är -1 procent lägre än analytikerkonsensus.

PrivataAffärer - 17 apr 19 kl. 08:58

Vd:n får gå när ABB presterar sämre än väntat

Det framgår av den bokslutsrapport som ABB offentliggjorde oväntat på onsdagsmorgonen då bolaget även meddelat att vd Ulrich Spiesshofer avgår. Analytiker hade i snitt väntat sig en orderingång om 7.649 miljoner dollar, enligt en sammanställning från Infront Data sammanställd den 12 april.

PrivataAffärer - 25 jul 19 kl. 09:17

Analytikerna: ABB-resultatet som förväntat

Läs även: Starkt resultat av ABB Deutsche Bank noterar att ABB:s kvartalsresultat överlag kom in ungefär i linje med förväntningarna. ”Orderingången var 1 procent lägre än väntat, men försäljningen var i linje och justerat ebita-resultat var 1 procent över förväntan”, skriver Deutsche Bank som räknar med begränsade förändringar av vinstestimaten, såvida ingen

BT - 24 okt 13 kl. 10:05

ABB bättre än väntat

ABB redovisar en vinst efter skatt på 835 miljoner dollar, motsvarande cirka 5,3 miljarder kronor, för tredje kvartalet. - Vi har lyckats med att förbättra lönsamheten, säger Sverige-vd:n Johan Söderström.Industrikoncernens siffror kan jämföras med nettovinsten på 759 miljoner kronor motsvarande period 2012.

PrivataAffärer - 05 feb 20 kl. 07:02

ABB något under förväntan

ABB redovisar ett rörelseresultat (”operationellt ebita”), på 710 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2019 (584). Analytiker hade i snitt räknat med 730 miljoner dollar, enligt Infront sammanställning som 13 analytiker deltagit i. Intäkterna uppgick till 7.

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 13:36

Fitch höjer ABB:s betyg


Ratinginstitutet Fitch höjer det långsiktiga kreditbetyget för den svensk-schweiziska kraft- och automationskoncernen ABB till A-minus. Det nya högre betyget har stabila utsikter, enligt Fitch.Ett högre kreditbetyg innebär i regel lägre finansieringskostnader.

Opinionen.se - 02 maj 14 kl. 13:40

Fitch höjer ABB:s betyg


Ratinginstitutet Fitch höjer det långsiktiga kreditbetyget för den svensk-schweiziska kraft- och automationskoncernen ABB till A-minus. Det nya högre betyget har stabila utsikter, enligt Fitch. Ett högre kreditbetyg innebär i regel lägre finansieringskostnader.

TA - 02 maj 14 kl. 13:36

Fitch höjer ABB:s betyg


Ratinginstitutet Fitch höjer det långsiktiga kreditbetyget för den svensk-schweiziska kraft- och automationskoncernen ABB till A-minus. Det nya högre betyget har stabila utsikter, enligt Fitch.Ett högre kreditbetyg innebär i regel lägre finansieringskostnader.

BT - 02 maj 14 kl. 13:36

Fitch höjer ABB:s betyg

Ratinginstitutet Fitch höjer det långsiktiga kreditbetyget för den svensk-schweiziska kraft- och automationskoncernen ABB till A-minus. Det nya högre betyget har stabila utsikter, enligt Fitch. Ett högre kreditbetyg innebär i regel lägre finansieringskostnader.

YLE - 18 okt 16 kl. 10:21

Dystra utsikter för ABB i Vasa

Det går trögt inom de branscher som är viktiga för ABB i Vasa. Och det ser inte ut att bli bättre den närmaste framtiden. Så kommenterar fabrikschefen det faktum att man nu inlett samarbetsförhandlingar.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.