NSD > Nyheter

Wednesday, 03 June, 13:35

NSD - 27 okt 11 kl. 06:00

Lite höst, lite vinter och lite annatNu står vi på gränsen till vintern... Men fortfarande kommer det höstbilder. Fortsätt att skicka foton. familjeliv@nsd.se.
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lite, höst, lite, vinteroch , liteannat
Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 06:30

"Lite mer stylish, lite snofsigare"

När Stereo öppnade hade grundarna, precis som alla andra inom krogbranschen, höga ambitioner och gott hopp.
När Stereo öppnade hade grundarna, precis som alla andra inom krogbranschen, höga ambitioner och gott hopp. Så märkte de att det är svårt att locka folk kvällstid till Malmös hamnområden, dit även Dockplatsen får räknas.

Nyan - 19 feb 17 kl. 16:46

Lite vinter under sportlovet

Det var vår i luften i går, i Jomala Ytterby noterades plus 7,7 grader.

Men det betyder inte att våren är här för att stanna. Tvärtom, det är som om vädret skulle veta att det är sportlov för det bjuds både på lite snö och enstaka minusgrader innan den här veckan är helt slut.

YA - 29 sep 13 kl. 19:46

"Lite bredare?och lite mer för varje år"

Foto: Matz Jönsson
Gratis korv, agility och traktorer. Årets Sjöbodagar bjöd på aktivteter för både stora och små besökare. ?

Barometern - 13 mar 17 kl. 18:19

Gustafsson: ”Oskarshamn blir lite gråare, lite fattigare”

IK Oskarshamn klarar sig. En ny tränare är kanske till och med precis vad klubben behöver. Däremot kommer Oskarshamn att bli en lite gråare, lite fattigare stad när Fredrik Söderström tar sitt pick och pack och flyttar..

BT - 13 dec 12 kl. 09:23

Lite för lite jul på Anna-lottas julkonsert

Hon sätter tonen direkt, antecknar jag dubbeltydigt när Anna-Lotta börjar sin julkonsert i Gustav Adolfs kyrka med psalmen Det är en ros utsprungen. När pianisten Andreas Landegren dessutom visar sig vara en auktoritet på både sång och piano tänds hoppet om en trevlig kväll. Det blir det också.

BT - 13 mar 14 kl. 13:40

EU har gjort för lite för Syrienkrigets offer

Kriget i Syrien har pågått i snart tre år och ännu finns ingen lösning i sikte. En stor mängd flyktingar följer i krigets spår. FN:s flyktingorgan, UNHCR, bedömer att 6,5 miljoner människor är på flykt inom Syriens gränser och 2,5 miljoner i angränsande länder.

Cornucopia - 16 jul 18 kl. 14:28

Svenska kraftnät: Elkrafftunderskott i vinter

Svenska kraftnät rapporterar i sin prognos för vintern 2018/2019 att Sverige även vid en normalvinter nu kommer sakna 400 MW kraft och om vi får en tioårsvinter 1 500 MW. Ovanpå det kommer två reaktorer stängas på Ringhals 2019 och 2020 och ytterligare 1 765 MW kommer försvinna, inte bara vintertid utan året runt.
Ringhals fyra reaktorer sedda från havet.

Sydsvenskan - 12 feb 16 kl. 14:00

Vera Vinter vinkar till sittmonster och byter material, men motivet är detsamma.

Norrbottniska Vera Vinter har, sedan debutalbumet ”Idyll”, tagit steget från akustiska gitarrer mot en ljudbild präglad av vad hon kallar för monster­syntar. Förändringen kan beskrivas som när en konstnär byter akryl mot akvarell, men fortsätter med samma motiv. Vinter bearbetar alltjämt lika delar intryck från tystnaden i Stora Lapp­träsks skogar som från Stockholms urbana puls.

YLE - 03 apr 13 kl. 04:41

Stökig vinter i Kampen

I vinter har det hängt mer bråkiga ungdomar i Kampen än tidigare. Chefen för köpcentrumet tror att det beror på flera olika faktorer. - Det har varit en lång vinter, arbetslösheten har gått upp.

Nyan - 24 feb 15 kl. 09:20

”Vi gör för lite mål”

FOTBOLL. IFK Mariehamns a-juniorer har det tufft i ligakvalet. I helgen kom lagets tredje raka förlust hemma mot PK-35 VJS/YJ.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.