E24 > Ekonomi

Sunday, 09 August, 08:20

E24 - 26 okt 11 kl. 20:50

Eu: planerar att ringa hu jintao imorgon om fond - sarkozyFrankrikes president Nicolas Sarkozy planerar att ringa Kinas president Hu Jintao imorgon fr att diskutera om Kina vill delta i ett planerat investeringsupplgg i euroomrdet..
Läs mer på E24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eu planeraratt , ringahu , jintao, imorgonom , fond, sarkozy
E24 - 27 okt 11 kl. 05:22

Eu: ska ringa kinas hu jintao torsdag om fond - sarkozy (ny)

Frankrikes president Nicolas Sarkozy planerar att ringa Kinas president Hu Jintao vid lunchtid på torsdagen för att diskutera om Kina vill delta i ett planerat investeringsupplägg i euroområdet..

DI - 27 okt 11 kl. 06:47

Sarkozy tänker ringa Kina om skuldkrisen

Frankrikes president Nicolas Sarkozy planerar att ringa Kinas president Hu Jintao vid lunchtid på torsdagen för att diskutera om Kina vill delta i ett planerat investeringsupplägg i euroområdet..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 11 kl. 09:21

Jintao manade till återförening

Kinas president Hu Jintao manade på söndagen till återförening mellan Kina och Taiwan, när han talade på hundraårsdagen av den revolution som störtade Kinas närmare 2 000 år långa kejsarstyre. ? Återförening på fredlig väg är det som bäst passar det kinesiska folkets grundläggande intressen, inklusive landsmännen i Taiwan, sade Jintao vid en ceremoni i Peking..

Expressen - 08 nov 12 kl. 07:10

Hu Jintao varnar för korruptionen i Kina

Kommunistpartiets kongress har inletts. I sitt öppningstal varnade Kinas president Hu Jintao för den utbredda korruptionen i landet. - Om vi inte klarar av att hantera den här frågan kan den leda till partiets och statens fall, sa han.

NT - 09 okt 11 kl. 09:18

Jintao manade till återförening

Kinas president Hu Jintao manade på söndagen till återförening mellan Kina och Taiwan, när han talade på hundraårsdagen av den revolution som störtade Kinas närmare 2 000 år långa kejsarstyre..

Expressen - 26 apr 12 kl. 08:19

Sparkade partibossen avlyssnade Hu Jintao

Skandalen kring Bo Xilai blir allt större. Nu avslöjar New York Times att den petade kinesiske partibossen var besatt av avlyssning ? och bland annat tjuvlyssnat på president Hu Jintao.

YLE - 13 jun 12 kl. 07:14

Vasa och Umeå planerar gemensamt rederi

Vasa och Umeå planerar ett gemensamt rederi för att trygga färjetrafiken över Kvarken, skriver tidningen Pohjalainen. i sin pappersversion i dag. Stadsstyrelsen i Vasa och i Umeå beslöt om ärendet i måndags.

Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 15:20

Jintao lovar slå mot korruption

När Kinas avgående president Hu Jintao öppningstalade vid partikongressen i Peking lovade han krafttag mot korruptionen. Vid kongressen ska landets nya ledning för de närmaste tio åren godkännas.
.

Nyhetskanalen - 08 nov 12 kl. 15:30

Hu Jintao kämpar mot korruptionen i kommunistpartiet

Kinas avgående president Hu Jintao lovar krafttag mot korruptionen.- Om vi misslyckas med att hantera det här problemet kan det visa sig livsfarligt för partiet , sade Hu när kommunistpartiets 18:e kongress inleddes i Peking på torsdagen. Han sade att korruption inom partiet måste straffas hårt oavsett hur högt uppsatt den misstänkte är.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 04:00

"Kuk att barnen kan leka imorgon"

Kuk! Oj, sorry, jag menar ”kul!” förstås.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.