Sydsvenskan > Ekonomi

Friday, 05 June, 08:01

Sydsvenskan - 26 okt 11 kl. 18:38

Telekomföretagen bättre på klagomålDet visar en mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI).
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Svenskt Kvalitetsindex, SKI, Telia, Telias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telekomföretagenbättre på , klagomål
IDG - 14 dec 16 kl. 15:07

It- och telekomföretagen får ny bas – hämtas från Google


Anne-Marie Fransson slutar som förbundsdirektör för It- och telekomföretagen efter tio år. Efterträdare blir David Mothander som i dag är policyansvarig på Google..

Computer Sweden - 14 dec 16 kl. 15:07

It- och telekomföretagen får ny bas – hämtas från Google


Anne-Marie Fransson slutar som förbundsdirektör för It- och telekomföretagen efter tio år. Efterträdare blir David Mothander som i dag är policyansvarig på Google..

Computer Sweden - 28 mar 19 kl. 14:43

Hon tar över på IT&Telekomföretagen


Från jobbet som regeringens digitalboss till jobbet som förbundsdirektör på IT&Telekomföretagen. Nu tar Åsa Zetterberg klivet från offentligt till privat..

SR - 29 nov 18 kl. 19:37

Telekomföretagen gynnas när Huawei stängs ute

Kinesiska telekomföretaget Huawei har stängts ute från flera marknader, bland annat USA med hänvisning till nationell säkerhet. Nu verkar flera stora länder överväga att göra samma sak. Och när kinesiska företag stängs ute så kan det gynna nordiska företag som Ericsson och Nokia..

Computer Sweden - 12 nov 12 kl. 11:00

Så vill branschen lyfta tjänsteföretagen

Billigare belöningar till anställda och exporthjälp anpassad till digitala produkter ska hjälpa nystartade it-företag att växa. Det hoppas IT&Telekomföretagen som sammanställt 21 krav till regeringen för att öka branschens konkurrenskraft..

Computer Sweden - 12 nov 12 kl. 11:00

21 krav ska hjälpa tjänsteföretagen

Lägre skatt på optioner och exporthjälp anpassad till digitala produkter ska hjälpa nystartade it-företag. IT & Telekomföretagen vill öka branschens konkurrenskraft och har sammanställt en lista med krav till regeringen..

IDG - 19 jul 13 kl. 16:38

Så går det för telekomföretagen


Det är en blandad kompott av resultat när telekombranschens delårsrapporter flödar in..

SvD - 29 okt 14 kl. 06:07

Telekomföretag under kundpress

Var femte telekomkund har klagat på sin tjänst. Klagomålen ökar framför allt på digital-tv-marknaden som även är under press från strömmade medier. Det visar den senaste rapporten från Svenskt Kvalitetsindex..

IDG - 31 jul 15 kl. 16:12

Kundstorm mot telekomföretag efter allvarliga driftstörningar


Telekomleverantören Alltele dras med stora störningar. Nu svämmar deras Facebook-sida över av klagomål..

BT - 27 nov 14 kl. 11:16

Svårt för telekomförslag i EU

Inget genombrott är att vänta när EU-ländernas telekomansvariga ministrar i dag diskuterar EU-kommissionens förhoppningar om tuffare gemensamma regler vid ett möte i Bryssel. Frågan har varit låst i ett mer än ett år på grund av starkt motstånd från en lång rad länder, däribland Sverige, som inte tycker att kommissionen valt rätt väg i sitt försök att skapa en "digital inre marknad", bland annat genom att få bort roamingavgifter och besluta om nätneutralitet.- Låt mig vara tydlig: Sverige stöder målet att få ner roamingpriserna.

Dagensanalys.se - 04 aug 16 kl. 11:17

Databasen som spårar företagen som spårar användarna

Londonbaserade Privacy International har lanserat en ny sökbar databas i vilken man ska kunna hålla koll på över 520 övervakningsföretag över hela världen. Tanken är att sprida ljus över den dolda och ibland otrevliga internationella övervakningsmarknaden. Surveillance Industry Index (SII) – så heter den nya databasen som skapats i samarbete med Transparency Toolkit, och som rymmer information kring 528 övervakningsföretag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.